TRAŽILICA
tekst za traženje


  
   
VIJESTI
22.05.2015. - FINALE LIGA KUPA VETERANA

Osvajač Liga kupa veterana - ekipa "Toni i Gogo"

BEŽMEK ČAĆA - TRENTON   3 : 1

TONI I GOGO - VAGABUNDO  3 : 1

Čestitke ekipi "Toni i Gogo" na dvostrukoj tituli!


20.05.2015. - POLUFINALE LIGA KUPA VETERANA

BEŽMEK ČAĆA - TONI I GOGO  0 : 2  (0 : 1)

U dosta živavahnom i čvrstom prvom poluvremenu u pravoj muškoj utakmici bolje se snašla ekipa "Toni i Gogo" te je poluvrijeme zaključila rezultatom 0 : 1 lijepim pogotkom igrača Zdravka Prkića. U nastavku igre ekipa "Bežnek Čaća" pokušava izjednačiti rezultat te pred kraj utakmice uvodi golmana-igrača, ali to koriste igrači ekipe "Toni i Gogo" te igrač Branko Jakić 6 sekundi prije kraja postavlja konačnik 0 : 2.

19.05.2015. - III. LIGA VETERANA

KONOBA ŠPERUN - MIKROFON  2 : 1  (1 : 0)

Prvo poluvrijeme utakmice proteklo je u dosta izjednačenoj igri, ali ipak uz blagu inicijativu ekipe "Mikrofom". Međutim, pred sam kraj poluvremena ekipa "Konoba Šperun" koristi pogrešku vratara te na poluvrijeme ide sa rezultatom 1 : 0. I drugo poluvrijeme je proteklo uz identičnu igru te ekipa "Konoba Šperun" odnosi pobjedu od 2 : 1.

18.05.2015. - III. LIGA VETERANA

Prvak III. lige veterana - ekipa "Osandesete"

17.05.2015. - III. LIGA
BILI 9 - EL CLASICO  4 : 4  (2 : 1)
S obzirom da se utakmica odigravala u maloj dvorani S.C. "Gripe", gdje je bilo nedovoljno kisika na ovu vrućinu, utakmica je od smog početka bila dinamična, neizvjesna s puno preokreta kako u igri tako i u rezultatu, što se u konačnici i pokazao rezultat 4 : 4. Iako je ekipa "Bili 9" bila bez zamjene, od samog početka su pokazali svoje namjere te u prvom napadu zabili gol. Ekipa "El Clasico" je malo po malo dizala ritam i pritisak na gol ekipe "Bili 9", što su okrunili golom.
U nastavku same utakmice kako u prvom tako i u drugom poluvremenu redale su se izmjene u igri i u rezultatu koji je bio u korist "El Clasica" s vodstvom 4:3 15-ak secundi do kraja, a onda nastupa na scenu ponajbolji igrač ekipe "Bili 9", igrač Marko Bakota koji je par sekundi pri kraju utakmice  na svom dijelu terene ispred svog kaznenog prostora, presjekao protivnički napad te se s jurio s loptom prema protivničkom golu usput nanizavši trojicu protivnika i s desne strane u razini 9 metara pogodio efektnim udarcem protivnički gol gdje je golman to ispratio pogledom. S time je Marko Bakote stavio pečat na kraj utakmice, a samim time smanjio izglede ekipe "El Clasico" u borbi za drugo mjesto. 
                                                                                       
  

Sutra:
 2. LIGA VET  
16:00KLJACIISSA - CAFFE BAR KAŠTELET
16:50KONOBA ANTONICATURNOVAC
17:45MOJSHOPPING.COMSVETI JAKOV - TWIST OFF
18:35PUSDKONTRA
19:30D PROJEKTKATIĆ MONT
20:20POLIKLINIKA MATULIĆCROATIA BLIZNA
21:15FIRULE 1967ELEKTRODALMACIJA