TRAŽILICA
tekst za traženje


  
   
VIJESTI
17.04.2014. -

Poštovani,

Ured Udruge neće raditi od 18. - 22.04.2014. Za sve informacije možete nas kontaktirati na mobitel 091/45 37 590.

Sretan i blagoslovljen Uskrs!!!

16.04.2014. - I. liga veterana

ELEKTROPRIJENOS - GRAD SPLIT G.K. BAČVICE  0 : 6 

U vrlo dopadljivoj i tehnički kvalitetnoj utakmici dvaju suparnika čija je težnja nadigravanje. Prag tolerancije prekršaja bio je na visokoj razini te su samim time i porasle tenzije. Gost je individualnom kvalitetom stvarao prednost,a time i gol prilike što je na kraju i realizirao, te uvjerljivo svladao protivnika.

KONOBA ZENTA - VAGABUNDO  2 : 0

U tvrdoj i nepovezanoj igri obje ekipe težile su više sačuvati svoj gol nego dati protivniku. Ni jedna ni druga ekipa nije uspjela povezati igru te ugroziti protivnika, već se sve svodilo na sporadične udarce i destrukciju igre. Na kraju dva precizna udarca odlučila su utakmicu u korist domaćina.

DISKONTI TONI - JADRANSKO OSIGURANJE  2 : 5

U izuzetno napetoj i tvrdoj utakmici presudila je veća želja gostiju za pobjedom. Zaslužena pobjeda ekipe "Jadransko osiguranje" i korak bliže tituli prvaka.

 

14.04.2014. - I. liga

ARTEM - STROŽANAC  6  : 5

U vrlo živoj i korektnoj pa skoro prijateljskoj utakmici uz obilje dobrih akcija i golova domaćin je uz nešto više sreće pobjedom došao do spasonosnih bodova.

DUJMOVAČA - PARNA MASTIONA 6 : 1

Vrlo važna utakmica za opstanak obje ekipe rezultirala je izjednačenom igrom sve do sredine drugog poluvremena, kada ekipa "Dujmovača" u pola minute postiže dva pogotka razlike i osigurava pobjedu. Ovim bodovima je ekipa "Dujmovača" osigurala opstanak dok ekipa "Parna mastiona" najvjerojatnije seli u niži rang.

L.C. MONTY PAYTON - HERCEGOVAC VISOKO POTK.  1 : 4

Utakmica dosta borbena, puna tempa, lijepih poteza i golova te na kraju vrlo uvjerljiva i zaslužena pobjeda ekipe "Hercegovac Visoko Potkr." koja se bori za prvaka 1. lige.

COLO COLO GRAĐEVNO ZEC - EBUR SPLIT UNHSDR  2 : 5

Dosta borbena utakmica bitna za ekipu "Colo colo Građ. Zec" koja se bori za opstanak, ipak jača ekipa "Ebur Split UNHSDR" je zasluženo dobila utakmicu.

 

12.04.2014. - 5 "A" LIGA

U prvoj utakmici dana ekipa "Tom & Jerry" je igrajući cijelu utakmicu sa golmanom-igračem deklasirala ekipu "El Camino" koji nisu imali odgovora na igru protivnika.

U utakmici između ekipa "Knjigovodstveni obrt Libri" - "Subovci" ekipa "Knjigovostveni obrt Libri" teže od očekivanog je pobijedila protivničku ekipu koja je bila bez zamjene.

U zadnjoj utakmici je bio derbi kola između ekipa "SS Komin" - "Mladež HDZ-a" u kojoj je ekipa "SS Komin" u uzbudljivoj završnici preokretom stigla do važnih bodova.

12.04.2014. - IV. LIGA VETERANA

MIŠO LANČIĆ - TRŠĆANSKA VETERANI  1  :  3

Utakmica bez nekog naboja i žestine. Za spomenuti je zgoditak igrača ekipe "Tršćanska veterani" Ronalda Colića kada je iznenadio golmana jednim udarcem sa 12 metara u gornji kut lijeve strane gola.

VODOVOD I KANALIZACIJA - IS DEUTSCHE  0 : 2

Početak utakmice dosta nervozan, bez nekih akcija i ideja. Ekipa "Vodovod i kanalizacija" ne postiže zgoditak iz dosuđenog penala. Postoji velika želja za pobjedom ekipe "Vodovod i kanalizacija", ali zbog pogrešaka u igri dobivaju dva gola.