TRAŽILICA
tekst za traženje


  
   
VIJESTI
06.10.2015. - I. liga

BEACH BAR COOL - MASLINICA  9 : 1

U fer i korektnoj, ali dinamičnoj utakmici, ekipa "Beach bar Cool" je svoj igrom "razbila" ekipu "Maslinica". Ekipa "Maslinica " je sve do desete minute bila ravnopravan protivnik, ali nakon drugog gola ekipe "Beach bar Cool" jednostavno su se raspali. Na kraju je bilo upitno samo sa koliko golova razlike će ekipa "Beach bar Cool" pobjediti.

 

ZLATARIJA DVORNIK - HERCEGOVAC VISOKO POTKROVLJE  3 : 6

U izuzetno zanimljivoj i kvalitetnoj utakmici dvije izjednačene ekipe po kvaliteti igre, vidjeli smo sve što ovaj sport čini lijepim. Prvo poluvrijeme dosta tvrda utakmica bez izrazitih šansi za zgoditak, ali smo ipak vidjeli dva pogotka uz bezbroj dobrih akcija , ali uz minimalnu realizaciju. Drugo poluvrijeme ekipa "Hercegovac Visoko potkrovlje" diže i ubrzava igru te dolazi do prednosti od dva gola u razmaku od pet minuta. Ekipa "Zlatarija Dvornik" uspijeva uhvatiti priključak fenomenalnom akcijom u izvedbi igrača Marka Matulića, ali ekipa "Hercegovac Visoko potkrovlje" nakon tog primljenog zgoditka ništa više ne prepušta slučaju te rutinirano uz još tri zgoditka privode utakmicu kraju.

 

 

05.10.2015. - VAŽNE OBAVIJESTI EKIPAMA

Na Skupštini održanoj 28.09.2015. donesene su izmjene i dopune Disciplinskog pravilnika i Pravilnika o malonogometnim natjecanjima. Isti se nalaze na našoj internet stranici.

Jedne od značajnijih promjena vezane su za utvrđivanje plasmana na rang listi ekipa na kraju sezone (članak49.pravilnik o natjecanju), kao i odluka da ekipa koja po plasmanu zasluži ići u viši rang natjecanja, a to odbije, u narednoj sezoni biti će kažnjena sa 3 negativna boda (članak 13. Disciplinski pravilnik).

 

Osim ovih promjena, došlo je i do promjene u pravilima igre koje ćemo vam objasniti u slijedećih nekoliko redaka.

Pravilo ''igranje vratara loptom van kaznenog prostora''

Dosadašnje pravilo je bilo: kada vratar na protivničkoj polovici izvede ubacivanje iz kuta (korner), ubacivanje sa strane (out), slobodni udarac, neizravan  udarac, nakon čega ponovno dođe u posjed lopte bez da je njom prethodno igrao protivnički igrač ili igra sa svojim suigračem više puta, a da pritom nije već igrao na svojoj polovici, bilo mu je dozvoljeno vratiti se na svoju polovicu te igrati loptom do isteka 4 sekunde.

Po novim pravilima, u svim gore navedenim situacijama zabranjeno je igrati vrataru na svojoj polovici, a ukoliko dođe do toga suci će dosuditi neizravan udarac u korist protivničke momčadi.

Molimo voditelje da pročitaju nove Pravilnike te da o promjenama obavijeste svoje igrače.

Za sve nejasnoće vezane za nova pravila slobodno se obratite u ured Udruge.

05.10.2015. - IV. liga veterana

MZ LOKVE TOMA BEBIĆ - KONOBA ŠPERUN  2 : 2

Izuzetno zanimljiva utakmica, puna ritma i dinamike. Igra obje ekipe napadačka sa dosta prilika za postizanje pogotka. Ekipa "MZ Lokve Toma Bebić" izjednačava rezultat pred sam kraj utakmice i to je bilo i najrealniji ishod ove utakmice.

02.10.2015. - II. liga

IL VICTUM - MILNA   13 : 1

Rezultat utakmice sve govori. Ekipa "Il Victum" je odigrala savršenu utakmicu dok je ekipi "Milna" ostala utješna nagrada da postignu pogodak na samom kraju utakmice.

01.10.2015. - II. liga veterana

OSANDESETE  -  KONOBA ANTONICA  3 : 2

U čvrstoj, ali vrlo korektnoj utakmici dva izjednačena protivnika koja su pružila dopadljivu igru punu kombinatorike i duela. Utakmica je bila do samog kraja neizvjesna te je riješena dvije minute prije kraja, kada je ekipa "Osandesete" iskoristila isključenje vratara ekipe "Konoba Antonica" te sa igračem više postigla pogodak i osvojila tri boda.

 

KLJACI - DPROJEKT 3 : 2

U vrlo tvrdoj utakmici, izjednačenih protivnika, pobjedila je spretnija i sretnija ekipa "Kljaci". Za pobjedu ekipe "Kljaci" posebno je zaslužan igrač Matko Zokić koji je postigao sva tri pogotka. 

  

Sutra:
 2. LIGA VET  
21:00POLIKLINIKA MATULIĆKONOBA ANTONICA
 3. LIGA VET  
15:00TEŠKI WAROŠTRENTON
15:50MIKROFONTURNOVAC
16:45DOLCE IVAKONOBA FIFE
17:35HEP PROIZVODNJASPLIT 1700
18:30GEOSONDAIS DEUTSCHE
19:20DOBRI - KONOBA PIMPINELLAMUSIC CLUB PINO
20:10BRONXViK