TRAŽILICA
tekst za traženje


  
   
VIJESTI
26.05.2017. - IV. liga

Dva kola prije kraja natjecateljske sezone jasno je tko napušta ligu kao posljednje plasirana ekipa, a i tko je na vrhu tablice, koja izgleda jako zgusnuto. Mnogo toga je ustvari riješeno.

Drugoplasiranoj ekipi Sierra Leone, ostaje se nadati kiksu F.K. Redi Kul-a, što je teško za povjerovati s obzirom na dosad prikazane igre njih i njihovih protivnika.

Na trećem mjestu siguran je PV Japirko, s obzirom da u posljednjem kolu za protivnika ima Crabandi C.B. Room, koji je isključen iz natjecanja, te imaju sigurna 3 boda.

Nakon svega ovog možemo zaključiti da je jedino pravo pitanje tko će zauzeti 4. mjesto, pa je jasno da će najzanimljivija utakmica ovog kola biti Sierra Leone – Bol Split La luna caffe.  

25.05.2017. - II. liga

STAKLO MAAS - GRM I TUNJ   3 : 4

Derbi kola koji je potpuno oprtavdao očekivanja gledatelja. Nakon početnog vodstva ekipe Staklo Mass od 1 : 0 ekipa Grm i Tunj potpuno preokreće utakmicu u svoju korist i dolazi, nekoliko minuta prije kraja, do tri pogotka prednosti. Ekipa Staklo Maas tada uvodi igrača vratara i smanjuje rezultat na 3 : 4. Na kraju zaslužena pobjeda ekipe Grm i tunj u odličnoj i do posljednjeg trenutka neizvijesnoj utakmici.

24.05.2017. - I. liga veterana

KONOBA ZENTA - JADRANSKO OSIGURANJE  1 : 0

Vrlo važna utakmica za opstanak obje ekipe. Igra je bila prava "rovovska bitka". Ekipa Konoba Zenta je dosta rano došla do vodstva, nakon kojega se "ukopala" i igrala oprezno da ne primi gol. Ekipa Jadransko osiguranje je na sve moguće načine pokušavala dati gol, ali svi udarci koji bi prošli blok bili su obranjeni od vratara Konobe Zenta. Ovom pobjedom Konoba Zenta odlazi u sigurniju završnicu prvenstva, dok ekipi Jadransko osiguranje ostaje velika borba za opstanak u ligi. 

23.05.2017. - I. liga

STROŽANAC - MASLINICA  9 : 4

Derbi začelja, borba za opstanak. Ekipa Strožanac je došla u vrlo jakom sastavu naspram ekipe Maslinica koja je jedva skupila pet igrača za odigrat utakmicu. Strožanac je krenuo odlučno i jako, tako da je već nakon pet minuta igre rezultat bio 3 : 0 u njihovu korist. Utakmica se nastavila u tom smjeru pa je bilo pitanje samo koliko golova razlike će biti do kraja. Tek su pred sam kraj utakmice na velikih 8 golova razlike stali i dopustili Maslinici da smanji razliku na 5 golova i popravi dojam. Zaslužena objeda ekipe Strožanac i bijeg iz zone ispadanja dok ekipa Maslinica tone sve dublje prema drugoj ligi.

21.05.2017. - IV. liga

F.K. REDI-KUL - SIERRA LEONE 6 : 3

Derbi utakmica vodećih ekipa na ljestvici IV. lige. Ekipa F.G. Redi-kul je krenila vrlo odlučno i čvrsto, sa jasnim ciljem da pobjedi i zauzme vrh tablice. Veliki hendikep ekipe Sierra Leone bio je izostanak vratara pa su igrali sa igračem-vratarom, što im nije bilo najspretnije rješenje. Ekipa F.K. Redi-kul znalački je koristila svoje šanse i kontrolirala utakmicu. Imali su jedan period igre malu krizu, gdje su dozvolili protivniku da im daju dva gola, ali vrlo brzo nakon toga postižu dva pogotka i odlaze na nedostižnu prednost. Iako je utakmica  bila od izuzetne važnosti, obje ekipe su igrale fer i korektno. Zadlužena pobjeda ekipe F.K. Redi-kul kojom su izbili na prvo mjesto i imaju veliku priliku osvojiti naslov prvaka.

  
Danas:
 2. LIGA VET  
19:35SPLITSKA BANKAPOLIKLINIKA MATULIĆ
 3. LIGA  
17:40ANTIPIROSGRADSKI KOTAR BAČVICE
 LIGA KUP  
16:45LIVERPOOLPB SPLIT
18:40STAKLO MAASVOLE GRADELE
20:35L.C. M. PYTHON ST GRAMITRIBARI
21:25MEFSTKIDAN ŽILE

Sutra:
 3. LIGA  
20:50ZRNO SOLISPLITSKA BANKA - MLADI
 LIGA KUP  
17:00IL VICTUM AUTO Š. KRUŽNI TOKNEGRO SPINUT
19:50HERCEGOVAC VISOKO POTKROVLJEYOUNG BOYS
21:40GARAŽA PUJANKEC.B. ALBATROS
 LIGA KUP VET  
17:55SPLIT TOMMYVAGABUNDO
18:55JADRANSKO OSIGURANJEKONOBA ZENTA