TRAŽILICA
tekst za traženje


  
   
VIJESTI
03.08.2016. - RANG LISTE

Po već uhodanoj praksi, odlučili smo da samo one ekipe koje su u zadanom roku podmirile I. ratu članarine, ulaze u ždrijeb natjecanja. Ukoliko neka od ekipa ne podmiri svoje obveze u ždrijeb natjecanja umjesto te ekipe ulazi ekipa koja je to zaslužila po plasmanu iz prethodne sezone temeljem dostavljene rang liste.

Podsjećamo ekipa da se od naredne sezone primjenjuje članak 13. Disciplinskog pravilnika, a koji glasi:

'' Ukoliko je ekipa temeljem Propozicija natjecanja, a nakon verifikacija tablica po ligama, zauzela mjesto koje sustavom natjecanja vodi u viši rang natjecanja, a ona odbije prijeći u viši rang natjecanja, ekipa se kažnjava sa tri (3) negativna bodova koji se primjenjuju u narednoj sezoni. Ekipa koja je sukladno plasmanu i sustavu natjecanja ostala u istom rangu natjecanja (nakon verifikacija tablica po ligama), a temeljem svog traženja natječe se u sljedećoj sezoni u jednom od nižih rangova natjecanja, kažnjava se sa tri (3) negativna bodova koji se primjenjuju u sezoni u kojoj ekipa igra u traženom nižem rangu natjecanja. ''


    Rang lista mladi za sezonu 2016-2017
    Rang lista veterani za sezonu 2016-2017
02.08.2016. - ODLUKA O VISINI ČLANARINE

ODLUKA O VISINI ČLANARINE ZA EKIPE, ČLANARINE ZA IGRAČE, ROKOVI PLAĆANJA TE OBAVIJEST O PLENUIMA EKIPA

 

Plenumi ekipa će se održati 6.9.2016. (mladi) u 19,00 sati, odnosno 7.9.2016. (veterani) u 19,00 sati u sali za sastanke J.U.Š.O. (prizemlje).

Molimo Vas da sastanku neizostavno prisustvujete, budući da će se tada izvršiti ždrijeb startnih brojeva za ligu.

Ždrijeb parova 1.kola Liga kupa će se održati nakon što se ekipe izjasne na 1. kolu dali žele igrati, s obzirom da Liga kup nije obavezan.

02.08.2016. - Početak nove sezone

Poštovani prijatelji,

evo nas na početku, još jedne, 52. natjecateljske sezone u organizaciji Udruge za mali nogomet koja okuplja više od 2.000 članova i regularno organizira natjecanja u 11 liga, sa preko 2.000 utakmica na godišnjoj razini. Za ovakve uspjehe za ste zaslužni i Vi naši članovi koji nam poštivanjem propisa i prihvaćanjem odluka, olakšavate posao koji činimo volonterski. Ponosnim nas čini slika koju naša Udruga emitira u našem Gradu i okolici. Lijepo je biti dio nečega o čemu se priča u pozitivnom kontekstu. 

Po do sada uvriježenoj praksi, dostavljamo Vam sve potrebne materijale vezane za početak sezone 2016/17. Iako gotovo svakodnevno u društvu osjećamo poskupljenje životnih troškova, mi smo sretni jer smo uspjeli u nakani da i ove sezone članarine za sudjelovanje u natjecanjima naše Udruge ostanu na istom nivou, nepromijenjene već dugi niz godina.

Pri samom kraju je i izrada publikacije povodom 50 godina rada i djelovanja naše Udruge u kojoj su obrađene 1.lige svih sezona do čijih podataka smo mogli doći, ali o tome i svim ostalim novinama obavijestiti ćemo Vas na vrijeme.

Za sada, možda je bitno navesti da je postignut dogovor sa firmom „Tenisice“ d.o.o kojim je omogućen popust od 20% (na obuću koja nije snižena)  svim članovima naše Udruge u njihovoj prodavaonici Tomas sport koja se nalazi u trgovačkom centru Mall of Split.

Svima Vama puno hvala na ispunjavanju dosadašnjih obaveza jer bez toga Udruga ne bi mogla ovako uspješno funkcionirati kao i na podršci koju imamo od Vas.

S vjerom da utabanim putem nastavljamo dalje i nadom da naše odluke koje Vam dostavljamo nećete tumačiti kao naredbodavne nego kao nužne da bismo što kvalitetnije ušli u novu sezonu i zaštitili regularnost natjecanja, a koje su, usput rečeno, skoro identične na početku svake sezone

srdačan pozdrav,

           Predsjednik UMN-Split

                  Josip   Radić

08.06.2016. - LIGA KUP VETERANA

Ekipa Elektroprijenosa osvojila je Liga kup veterana nakon što su u finalu bili bolji od ekipe Grad Split.

U utakmici za treće mjesto ISSA - Caffe bar Kaštelet poražena je od ekipe Croatia Blizna rezultatom 2:1.

Liga Kup - Veterana
3.mjesto
ISSA - CAFFE BAR KAŠTELET - CROATIA BLIZNA 1:2

FINALE
GRAD SPLIT GK GRAD - ELEKTROPRIJENOS 0:2


    fb galerija
    http://dalmatinskiportal.hr/elektroprijenos-osvojio-kup--biliskov-zaustavio-mornara
06.06.2016. - %B LIGA MLADI

Čestitamo ekibi BB Cox na osvojenoj tituli prvaka 5B lige za sezonu 2015/2016.


    fb galerija
    Tablica