TRAŽILICA
tekst za traženje


  
   
VIJESTI
29.04.2015. - KUP PRVAKA GRADOVA

Povodom obilježavanja pedesete godišnjice organiziranog igranja malog baluna, planirana su brojna događanja, a prvo u nizu je Kup prvaka gradova koji će se održati u ponedjeljak i srijedu u velikoj dvorani ŠC Gripe.

U ovom natjecanju, uz prvake Splita, sudjelovati će prvaci svih okolnih udruga i to Trogir, Kaštela i Omiš u kategoriji seniora te Solin u kategoriji veterana.

Ovo je drugo izdanje ovoga turnira koji je premijerno održan prošle godine u Trogiru kada su u kategoriji seniora prvo mjesto osvojili predstavnici Splita – ekipa “Hercegovac Visoko potkrovlje”, dok su u kategoriji veterana najbolji bili predstavnici Solina – ekipa “BAT Udruga specijalne policije”.

U ponedjeljak, 04.05.2015. održat će se polufinalne utakmice u kategoriji seniora:

18:30 SPLIT ("PB SPLIT") -TROGIR ("MNK KALAC")

19:30 KAŠTELA ("DVD KAŠTELA")-OMIŠ ("SVETI JOSIP")

dok su u srijedu, 06.05.2015. na rasporedu finala u obe kategorije:

18:00 SPLIT ("JADRANSKO OSIGURANJE") - SOLIN ("IZAZOV") (Finale veterana)

19:00 Finale seniora

Pozivamo sve ljubitelje malog nogometa i sporta općenito, da dođu u veliku dvoranu Sportskog centra Gripe te pogledaju oglede najboljih amaterskih malonogometaša iz Splita i okolice. Ulaz je slobodan.

29.04.2015. - I. liga

VETERANI PODSTRANE - TONI I GOGO   1 : 3   (1 : 2)

Jedna od boljih utakmica ovog prvenstva. Ekipa "Veterani Podstrane" je povela utakmicu i pružila veliki otpor, ali ekipa "Toni i Gogo" je ipak na kraju odnijela sva tri boda.

28.04.2015. - I. liga

Prvak I. lige - ekipa "Hercegovac Visoko potkrovlje"

HERCEGOVAC VISOKO POTKROVLJE - GARAŽA PUJANKE  5 : 5  (2 : 1)

S obzirom da je ekipi "Garaža Pujanke" trebala pobjeda, kako bi barem malo držali u neizvjesnosti opstanak u prvoj ligi, utakmica je bila izuzetno korektna, sa dva prekršaja u cijeloj utakmici. Obje ekipe težile su nadigravanju i orjentirane su bile isključivo na napad. Ekipa "Hercegovac Visoko potkrovlje" je već osigurala naslov prvaka pa je igrala bez nekoliko važnih igrača, ali to nije nimalo utjecalo na borbenost i želju za pobjedom. U drugom dijelu ekipa "Garaža Pujanke" se postavlja čvršće, ravnopravno se nose sa protivnikom pa su pet minuta prije kraja čak došli i do vodstva. Činilo se kako će se utakmica prelomiti u njihovu korist, ali ubrzo ekipa "Hercegovac Visoko potkrovlje" ponovno preokreće rezultat u svoju korist, nakon čega ekipa "Garaža Pujanke" na samom kraju utakmice uspijeva izjednačiti rezultat. Ovom utakmicom ekipa "Garaža Pujanke" se oprašta od 1. lige, a ekipi "Hercegovac Visoko potkrovlje" čestitke na zasluženoj tituli prvaka.

27.04.2015. - IV. LIGA VETERANA

VIK - MJESNA ZAJEDNICA LOKVE  2 : 0   (0 : 0)

Ekipa "VIK" je uspješno riješila utakmicu u kojoj im je trebao minimalno bod da bi postali prvaci nakon što je ekipa "Geosonda" pobjedila ekipu "Mišo Lančić". Nakon mirnog i izjednačenog prvog poluvremena, drugo poluvrijeme sa dva brza gola otvara najbolji igrač utakmice Ivica Elez Joka što ekipa "VIK" bez problema uspijeva sačuvati do kraja i osvojiti prvo mjesto u IV. ligi veterana u sezoni 2014./2015.

Čestitamo ekipi "VIK" na osvojenom 1. mjestu!

21.04.2015. - I. liga

ARTEM - DUJMOVAČA  3 : 5  (2 : 2)

Zanimljiva utakmica u kojoj je ekipa "Artem" pružila jak otpor ekipi "Dujmovača" do pred sam kraj susreta. Tada igrač Joško Žarković preuzima glavnu ulogu na terenu i sa tri pogotka osigurava ekipi "Dujmovača" jako bitne bodove koji su im osigurali ostanak u I. ligi.

 

 

  
Danas:
 3. LIGA  
17:30ANTIPIROSIL VICTUM

Sutra:
 1. LIGA VET  
16:00BEŽMEK - ČAĆAKONOBA ZENTA
16:50ČISTOĆACOSMOS
17:45TONI I GOGOŠIMIĆ DOM
18:35VAGABUNDOGRAD SPLIT - G. K. BAČVICE
19:30JAKO SPORT - MICKEY MOUSEVETERANI PODSTRANE
20:20ELEKTROPRIJENOSJADRANSKO OSIGURANJE
21:15SPLITSKA BANKABASIC RASVJETA