TRAŽILICA
tekst za traženje


  
   
VIJESTI
11.02.2016. - II. liga veterana

KONOBA ANTONICA - ELEKTRODALMACIJA  1 : 1

U izuzetno neizvjesnoj i tvrdoj utakmici dva izjednačena protivnika, što se tiče kvalitete igre nismo baš vidjeli nogomet na višoj razini što smo opravdano i očekivali. Prvo poluvrijeme proteklo je u laganoj dominaciji ekipe "Konoba Antonica" koja je pri samom kraju poluvremena uspjela i postići pogodak, te otići na odmor sa minimalnom prednošću. Drugo poluvrijeme nervoza je prevladavala kod obje ekipe, te ih sputavala u igri, a izrečene opomene nisu bile zbog prekršaja već neutemeljenih protesta. Ekipa "Elektrodalmacija" u zadnjim sekundama spretno i sretno uspijeva postići pogodak te izjednačiti rezultat i osvojiti dragocjeni bod jer su došli u poziciju borbe za opstanak u lizi. 

10.02.2016. - I. liga veterana

TONI I GOGO - ELEKTROPRIJENOS  2 : 4

U vrlo borbenoj i napetoj utakmici ekipa "Elektroprijenos" zasluženo je pobijedila aktualne prvake, ekipu "Toni i Gogo". Igrači ekipe "Elektroprijenos" su bili discipliniraniji, borbeniji i vrlo čvrsto su igrali obranu, te sa kontrama ugrožavali protivnika. Tako su već u prvom poluvremenu stekli prednost od tri pogotka i praktički riješili pitanje pobjednika. Pokušali su igrači ekipe "Toni i Gogo" podići agresivnost i pristup u drugom dijelu, ali uspjeli su samo postići dva pogotka koji su bili nedostatni za ugrožavanje pobjede ekipe "Elektroprijenos".

09.02.2016. - I. liga

CROATIA KMAN 83 - ARTEM  2 : 1

U derbiju začelja vidjeli smo dopadljivu utakmicu, te vrlo neizvijesnu. Prvo poluvrijeme izjednačena utakmica bez previše prilika za pogodak i jedne i druge ekipe, ali ipak ekipa "Artem" u posljednjim trenutcima poluvremena dolazi u vodstvo i odlazi na poluvrijeme sa golom prednosti. Drugo poluvrijeme ista slika na terenu, ali sada ekipa "Croatia Kman 83" dolazi do egala, da bi u zadnjim minutama postigla još, tri boda vrijedan pogodak. Dobra predstava obje ekipe koje su pružile svoj maksimum uz sportsko ponašanje.  

08.02.2016. - V "A" liga

YOUNG BOYS - F.K. REDI-KUL   3 : 7

U odličnoj utakmici koja opravdava epitet derbija kola, ekipa "F.K. Redi-kul" uspijeva se sa nekoliko odličnih kontranapada odlipiti na veliku razliku te tako ranom pobjedom osigurati nastavak niza bez poraza u prvenstvu. Iz utakmice treba izdvojiti nekoliko izvrsnih prodora igrača ekipe "F.K. Redi-kul" Ante Brekala koji postiže tri pogotka te potez utakmice igrača Vjerana Strniše koji gura loptu kroz noge jednom protivničkom igraču te zaobilazi vratara i postiže prekrasan pogodak koji je nagrađen velikim pljeskom svih prisutnih na utakmici. 

07.02.2016. - III. LIGA VETERANA

TRENTON - TEŠKI WAROŠ   0 : 2

U vrlo izjednačenoj utakmici, prvo poluvrijeme prolazi bez golova. Na samom početku drugog poluvremena ponajbolji igrač utakmice Sasa Senjković jakim udarcem iz daljine postiše prvi pogodak, dok igrač Mario Kušeta lukavim udarcem "špicom" postiže drugi pogodak i rješava utakmicu.

  
Danas:
 2. LIGA  
16:00GARAŽA PUJANKEGRM I TUNJ
16:55KLINIKA SUĆIDAROLIVA
17:55VOLE GRADELEPARNA MASTIONA
18:50SMRDEČIJA FAST F. BIG MAMA TR.SPLITSKA BANKA - MLADI
19:50COLO COLO - GRAĐEVNO ZECLIVERPOOL
20:45MILNARIBARI
21:45MAX - MORISIL VICTUM
 LIGA VET 45  
16:20ELEKTRODALMACIJA 45QUO VADIS
17:05FENIKSTOMA BEBIĆ LOKVE
17:50VETERAN 96MICKEY MOUSE 45

Sutra:
 2. LIGA VET  
21:00D PROJEKTSVETI JAKOV - TWIST OFF
 3. LIGA VET  
15:00DOLCE IVABRONX
15:50DOBRI - KONOBA PIMPINELLASPLIT 1700
16:45GEOSONDAMIKROFON
17:35ViKTURNOVAC
18:30MUSIC CLUB PINOTEŠKI WAROŠ
19:20IS DEUTSCHETRENTON
20:10KONOBA FIFEHEP PROIZVODNJA