TRAŽILICA
tekst za traženje


  
   
VIJESTI
25.11.2014. - I. liga veterana

SPLITSKA BANKA - ČISTOĆA  0 : 0

Vrlo dobra utakmica,dosta tvrda, ali sa malo šansi sa obje strane. Dvije šanse za pobjedu u drugom poluvremenu imala je ekipa "Splitska banka" iz dva akumulirana prekršaja, ali u oba navrata je vratar ekipe "Čistoća" obranio.

23.11.2014. - IV. liga

KNJIGOVODSTVENI OBRT LIBRI - SPLIT 3    3 : 0

Fer, korektna, prava prvenstvena utakmica, puna dinamika i nadigravanja. Obje ekipe su bile izjednačene sve do dvije minute prije kraja, kada je ekipa "Knjigovodstveni servis Libri" postigla zgoditak, nakon kojeg su gosti jednostavno potonuli. Još dva brza zgoditka do kraja i zaslužena pobjeda ekipe "Knjigovodstveni servis Libri".

14.11.2014. - HUMANITARNA AKCIJA
                   Poštovani članovi naše Udruge,
 
         Kao što je većini Vas poznato, naš prijatelj i dugogodišnji igrač i sudac Joško Rogić (Miš) boluje od teške bolesti karcinoma, kao i  njegovi roditelji.
         Slijedom navedenog kao i teškog materijalnog stanja Joškove obitelji, Upravni odbor UMN je razmatrao način i mogućnosti kako pomoći, te zaključio da će se u terminu od 17.11. – 17.12.2014. nalaziti žuti sandučić u velikoj dvorani gdje se odigravaju naša natjecanja (lijevo iza ulaznih vrata) u koju će se moći ubacivati novčana sredstva.
          Lijepo molimo sve učesnike naših liga, gledatelje, igrače, voditelje i službene osobe da svakoga dana kada dođu u dvoranu gledati, igrati ili obavljati službene poslove naše lige u kutiju ubace simboličnih 5,00 kn odnosno iznos prema svojim mogućnostima. Sav prikupljeni prihod donirat će se obitelji našeg Joška.
         Nadamo se da ćete se svi odazvati u velikom broju, kao i to da će te ovu našu želju da pripomognemo shvatiti kao dobronamjernu, jer je predložena sa ciljem humanitarne geste.                                                                                  
Josip Radić,
Predsjednik UMN Split

 

11.11.2014. - I. liga veterana

VAGABUNDO - TONI I GOGO  1 : 2

Fantastična utakmica, fer i korektna, u kojoj su obje ekipe igrale na vrlo visokom nivou. Nakon vodećeg zgoditka postugnutog nakon samo 12 sekundi igre, ekipa "Vagabundo" se opredjelila na povučeniju igru sa čvrstom obranom i kontrama prijetili favoziranim gostima. Gosti su imali stalnu inicijativu i raznim načinima pokušavali postići zgoditak, ali nije im uspijevalo. Zbog toga je rasla nervoza u njihovim redovima, kako na terenu tako i na klupi, dok su se domaćini hrabrili i dizali svakom uspješnom obranom svoga gola. Međutim, u 21. minuti nakon niza upućenih udaraca prema golu ekipe "Vagabundo", jedna "mina" igrača Roberta Jarnija probija granitnu obranu domaćina i završava u golu nemoćnog Čovića. Taj zgoditak poljuljao je dotad čvrstu obranu domaćina i dok su još bili u šoku za samo dvadesetak sekundi primili su novi zgoditak. Malo vremena je ostalo do kraja utakmice, u kojem su se domaćinii otvorili i pokušali izjednačiti rezultat, ali im to nije uspjelo. Na kraju zaslužena pobjeda gostiju i žal domaćina za izgubljenim bodovima. Pohvala svim akterima ove zaista izuzetne utakmice.

10.11.2014. - I. liga

PB SPLIT - KIDAN ŽILE    11 : 2

Ruzultat sve govori, domaćini su jednostavno "pregazili" goste. Igrači gostiju uz ogromnu dozu nervoze nisu pronalazili rješenja za oduprijeti se naletima domaćih igrača. Što god su pokušavali nije išlo, a svaku pogrešku domaćini su kažnjavali zgodicima. Vrlo borbena i napeta utakmica sa dosta prekida i prekršaja, ali i nekoliko fantastičnih pogodaka igrača ekipe "PB Split", koje je vrijedilo vidjeti.

  
Danas:
 2. LIGA VET  
15:00KONTRAKONOBA ANTONICA
15:50ISSA - CAFFE BAR KAŠTELETFIRULE 1967
16:45KATIĆ MONTCROATIA BLIZNA
17:35PUSDKLJACI
18:30SVETI JAKOV - TWIST OFFPOLIKLINIKA MATULIĆ
19:20ELEKTRODALMACIJAMOJSHOPPING.COM

Sutra:
 2. LIGA  
16:00OXA TISAKCB SINATRA VERAQUA
16:55MAX - MORISSPLITSKA BANKA - MLADI
17:55LIVERPOOLNEGRO SPINUT
18:50BOLKLINIKA SUĆIDAR
19:50RIBARISMRDEČIJA FAST F. BIG MAMA TR.
20:45MILNAGRM I TUNJ
21:45OLIVAPARNA MASTIONA