Topic o Frafi i Trulji
26 post(ov)a
• Strana 2 od 2 • 1, 2
josip napisao:Mislim da bi Frafo i Truljo jednostavno trebali ostavit ovdje svoje podatke sa MBG, slikama i preslikom svjedodžbi te potvrdu o nekažnjavanju, preslik obiteljskog stabla, uvid u poreznu karticu, uvid u popis imovine isl, domovnicu, rodni list...
Onda bi možda nešto više znali.
nije ti ta loša...ajde frafo i truljo..budite face...
Pozdrav!
Vjerujte,tek sam sada vidio da mi je posvećena tema na forumu(skužaj Truljo,ali ja sam ipak jedan jedini!) i mogu vam reć da sam ugodno iznenađen...hvala Josipe.Ima tu svakakvih zanimljivih komentara,različitih razmišljanja...u razgovoru sa mnogim igračima saznao sam da mnoge zanima tko sam ja zapravo.Ljudi,igrajte balun i uživajte u sportu...ja sam vam kao Big brother:sve vidim,sve komentiram,a nitko me ne vidi.
Ovim putem bi posebno pozdravio forumaše s kojima sam na kakav-takav način došao u konflikt putem foruma:GARRY,GRADIENT i AUTO SIMPET.
S velikim nestrpljenjem očekujem vaše komentare...i naravno TORRESA,neokrunjenog kralja foruma
Vjerujte,tek sam sada vidio da mi je posvećena tema na forumu(skužaj Truljo,ali ja sam ipak jedan jedini!) i mogu vam reć da sam ugodno iznenađen...hvala Josipe.Ima tu svakakvih zanimljivih komentara,različitih razmišljanja...u razgovoru sa mnogim igračima saznao sam da mnoge zanima tko sam ja zapravo.Ljudi,igrajte balun i uživajte u sportu...ja sam vam kao Big brother:sve vidim,sve komentiram,a nitko me ne vidi.
Ovim putem bi posebno pozdravio forumaše s kojima sam na kakav-takav način došao u konflikt putem foruma:GARRY,GRADIENT i AUTO SIMPET.
S velikim nestrpljenjem očekujem vaše komentare...i naravno TORRESA,neokrunjenog kralja foruma
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
Frafo ja volim ljude koji kad rade nešto, rade to sa srcem.. pa tako igranje il komentiranje ove naše amaterske lige koja je najvažnija (sporedna) stvar u našim životima.
Reka bi ja koju lipu rič i za npr. onog golmana Hercegovca al neću jer govno uvik tipova protiv nas hahahahahaha... ipak čarolija je Split i mali balun, jer svak svakog uvažava al se i svak svakom ruga
Reka bi ja koju lipu rič i za npr. onog golmana Hercegovca al neću jer govno uvik tipova protiv nas hahahahahaha... ipak čarolija je Split i mali balun, jer svak svakog uvažava al se i svak svakom ruga
josip napisao:Frafo ja volim ljude koji kad rade nešto, rade to sa srcem.. pa tako igranje il komentiranje ove naše amaterske lige koja je najvažnija (sporedna) stvar u našim životima.
mislis na onog papucara od golumana
Zadnja izmjena: BEGO- STAKLO MAAS; 08 lis 2009, 14:52; ukupno mijenjano 1 put/a.
BEGO- STAKLO MAAS napisao:josip napisao:Frafo ja volim ljude koji kad rade nešto, rade to sa srcem.. pa tako igranje il komentiranje ove naše amaterske lige koja je najvažnija (sporedna) stvar u našim životima.
mislis na onog papucara od golumana![]()
DALER 1 tako mu je nick ja mislim
![]()
??????? ....SLAZEM SE S TOBOM......
hahahahahaahahaahahahahahahahahahahaahha...bego ja nisam odjeba ekipu na torcida kupu radi ženske...
BEGO- STAKLO MAAS napisao:SAMO JE JEDAN KRALJ FORUMAS A TO JE FRAFO!!!!!!!!!!!! VIDIMO SE SUTRA::)
Danas se ne igra 2.liga zbog praznika,pa ćemo se možda viditi nekom drugom prilikom...možda već u subotu ili nedilju.Slobodno se mi se javi,možda ti doista znaš tko sam ja...iako sumljam u to.
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
dalEr 1 napisao:BEGO- STAKLO MAAS napisao:josip napisao:Frafo ja volim ljude koji kad rade nešto, rade to sa srcem.. pa tako igranje il komentiranje ove naše amaterske lige koja je najvažnija (sporedna) stvar u našim životima.
mislis na onog papucara od golumana![]()
DALER 1 tako mu je nick ja mislim
![]()
??????? ....SLAZEM SE S TOBOM......
hahahahahaahahaahahahahahahahahahahaahha...bego ja nisam odjeba ekipu na torcida kupu radi ženske......a josipe ja stavim kontra vas kako se nebi previše opustili...evo sad će me bego napast ali priznat ću da ste jedna od dvi ekipe koje će dogodine sigurno igrat u 3. ligi..
papuco jedna
btw ovo je topic o frafi i svoje komentare ostavi za druga mista
btw FRAFO ja se nadam da se vidimo danas na terminu
26 post(ov)a
• Strana 2 od 2 • 1, 2