FAQ  •  Registracija  •  Login

4.a liga sezona 2007/2008.

<<

EKO UDRUGA OSOJE

Član

Post 03 svi 2008, 16:35

EKO - MEJAŠI: 1-2
Otvorena utakmica koja je mogla svakako završit, nažalost naš poraz

www.mnkekoosoje.bloger.hr

BOG I EKO UDRUGA
<<

rico

Član

Post 04 svi 2008, 08:34

Mi nismo dosli..!
<<

FRAFO

VIP član

Post 04 svi 2008, 09:32

EKO UDRUGA OSOJE napisao:EKO - MEJAŠI: 1-2
Otvorena utakmica koja je mogla svakako završit, nažalost naš poraz

BOG I EKO UDRUGA

Apsolutno zaslužena pobjeda MEJAŠA koji su bili bolji cilu utakmicu,ali golman EKO-UDRUGE je još jednom pokazao da je najbolji u lizi.Navodno bi ga rado u svojim redovima vidile neke ekipe iz superlige i 1.lige!Moram priznati da je i mene stvarno impresionirao u ovih nekoliko utakmica koliko sam gledao;definitivno jedan od najboljih golmana u gradu!!!
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

EKO UDRUGA OSOJE

Član

Post 05 svi 2008, 18:01

FRAFO

Apsolutno zaslužena pobjeda MEJAŠA koji su bili bolji cilu utakmicu,ali golman EKO-UDRUGE je još jednom pokazao da je najbolji u lizi.Navodno bi ga rado u svojim redovima vidile neke ekipe iz superlige i 1.lige!Moram priznati da je i mene stvarno impresionirao u ovih nekoliko utakmica koliko sam gledao;definitivno jedan od najboljih golmana u gradu!!!

Nama je drago da se priča o našem golmanu ovako,... i znamo da bi ja puno ekipa tilo imat u svojim redovima,... ali moram napisat da to 95% neće bit moguće. Ipak smo mi prvenstveno ekipa i pravi prijatelji i teško da ćemo ikad prestat igrat skupa balun!! Nikoga novoga ne dovodimo, a ni niko iz ekipe ne ide. Tako je do sada bilo i tako će se nastavit. Više vridi zajedničko druženje i zafrkancija posli svake utakmice, nego sve naše ambicije pri ligama UMN. Sami plaćamo ligu već drugu godinu, a vjerovatno i dogodine, i nikome nije ža dat pare,... mislim da će sve te ekipe iz 1. i superlige moć gledat našega golmana samo ako dođu gledat četvrtu ligu ili nas izvuku u kupu.
Ovo pišem bez ikakvih konzultacija sa golmanom i možda on drukčije misli, tako da svak ko misli da ima šanse da ga dovede, nek proba. Ali čisto sumljam.

BOG I EKO UDRUGA
<<

M.

Novi član

Post 05 svi 2008, 19:10

EKO UDRUGA OSOJE napisao:FRAFO

Nama je drago da se priča o našem golmanu ovako,... i znamo da bi ja puno ekipa tilo imat u svojim redovima,... ali moram napisat da to 95% neće bit moguće. Ipak smo mi prvenstveno ekipa i pravi prijatelji i teško da ćemo ikad prestat igrat skupa balun!! Nikoga novoga ne dovodimo, a ni niko iz ekipe ne ide. Tako je do sada bilo i tako će se nastavit. Više vridi zajedničko druženje i zafrkancija posli svake utakmice, nego sve naše ambicije pri ligama UMN. Sami plaćamo ligu već drugu godinu, a vjerovatno i dogodine, i nikome nije ža dat pare,... mislim da će sve te ekipe iz 1. i superlige moć gledat našega golmana samo ako dođu gledat četvrtu ligu ili nas izvuku u kupu.
Ovo pišem bez ikakvih konzultacija sa golmanom i možda on drukčije misli, tako da svak ko misli da ima šanse da ga dovede, nek proba. Ali čisto sumljam.

BOG I EKO UDRUGA

Ja cegiju savjetujem da prihvati ponude iz super lige, i nek ide branit di je veći izazov. Šta misliš da je njemu gušt gledat nas kako nemožemo sastavit dva dodavanja i pogodit praznu branku, svaku utakmicu je na streljani,jer jednostavno nismo dovoljno dobri za nešto više. Sve je to uredu, ali glupo je da ga držimo pod nekom parolom ekipa "prijatelja", jer to nije pošteno, cegiji je igrač sa najviše odigranih utakmica (neznam za daru), a moga je milijun puta izostat ili ić doma, dok neke druge boli briga, a to nije uredu, a ja mu savjetujem neka ide i okuša se u jačim ligana. Bili bi govna kad bi ga uvjeravali da ostane.

p.s. Žašto platit ponovo ligu, ako se može nać sponzor. Makar se zvali "govno"...
Zadnja izmjena: M.; 05 svi 2008, 19:12; ukupno mijenjano 1 put/a.
Forca Hotel More
<<

EKO UDRUGA OSOJE

Član

Post 05 svi 2008, 19:24

M. napisao:
EKO UDRUGA OSOJE napisao:FRAFO

BOG I EKO UDRUGA

Ja cegiju savjetujem da prihvati ponude iz super lige, i nek ide branit di je veći izazov. Šta misliš da je njemu gušt gledat nas kako nemožemo sastavit dva dodavanja i pogodit praznu branku, svaku utakmicu je na streljani,jer jednostavno nismo dovoljno dobri za nešto više. Sve je to uredu, ali glupo je da ga držimo pod nekom parolom ekipa "prijatelja", jer to nije pošteno, cegiji je igrač sa najviše odigranih utakmica (neznam za daru), a moga je milijun puta izostat ili ić doma, dok neke druge boli briga, a to nije uredu, a ja mu savjetujem neka ide i okuša se u jačim ligana. Bili bi govna kad bi ga uvjeravali da ostane.

p.s. Žašto platit ponovo ligu, ako se može nać sponzor. Makar se zvali "govno"...

Iako sam napisa na blogu, odgovorit ću ti i ovde,... njega niko ne drži i to i on sam zna,.... i ja imam pravo izjasnit svoje mišljenje, ka šta si i ti,... a moje mišljenje je ( ne savjet, nagovaranje ili nešto slično ) da cegi ostaje,....
sve drugo je na njemu. Ko zna, možda se varam,....
<<

KLEPTON

Novi član

Post 07 svi 2008, 18:12

ELEKTROPRIJENOS-BLAMAŽA PUJANKE 5:2

Šta ti je iskustvo
Bog je mrtav - Nietzsche
Nietzsche je mrtav - Bog
<<

barca

Novi član

Post 08 svi 2008, 19:36

Slika
Zadnja izmjena: barca; 08 svi 2008, 19:46; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

delpiero

Član

Post 08 svi 2008, 20:38

:)
<<

zidane5

Novi član

Post 09 svi 2008, 14:01

sutra igramo protiv lidera.bit će teška utakmica i moram priznat da ćemo bit sritni ako izvućemo bod.gleda san barutanu par zadnjih utakmica i jednostavno ne vidim slabu točku,prejaki su za 4.ligu
<<

Mišo vrati se

Član

Post 09 svi 2008, 16:54

sutra donosimo 3 kile hobotnice kao poklon za pobjedu
<<

M.

Novi član

Post 09 svi 2008, 17:41

2 kile hobotnice i odajemo tajnu... :D
Forca Hotel More
<<

FRAFO

VIP član

Post 09 svi 2008, 20:58

DVORNIK 1474 - ELEKTROPRIJENOS 1X
-očekujem neizvjesnu utakmicu;malu prednost dajem Dvorniku koji je u liga-kupu namučija Rotonda;po ovako teškom vrimenu mogla bi presudit klupa koja je kod Elektroprijenosa u zadnje 3-4 utakmice nikakva...
RIBARI - TORCIDA BARUTANA 1X
-tipujem na iznenađenje!Barutana je osigurala naslov i mogli bi se odmarat za liga-kup,a Ribarima je ova utakmica jako bitna u borbi za 2.misto!Protiv Domusa su pokazali da znaju odigrati jako dobro...
MG SPORT - MEJAŠI 1
-iako tablica to ne pokazuje,smatram da su Mejaši bolja momčad,ali previše su oscilirali ove sezone i to ih je koštalo borbe za 3.ligu! Prednost dajem MG Sportu koji lovi 2.misto,dok će Mejaši više misliti na liga-kup...
BLAMAŽA PUJANKE - ŽRNA 2
-neizvjesno...
MNK ŠOLTA - VIK 2
-Šolta je u naletu,ali prednost dajem VIKu

Moram istaknuti da je prilično nezahvalno prognozirati parove ovog kola;sve utakmice mogle bi se odlučivati u zadnjim minutama i ne bi me čudilo kad bi sve falija...Pozdrav!!!
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

Mišo vrati se

Član

Post 10 svi 2008, 17:27

danas je bio ključan dan za ribare pa jučer nismo bacali mriže nego se odmaralo i pripremalo za utakmicu sa barutanom.Utakmica odlična sa prilikama sa obje strane i rezultat 1:1 je najpošteniji.
Zahvaljujemo se mejašima na više nego korektnoj igri i rezultatu od čak 12 ili 13:2 protiv Mg-športa =D
<<

KLEPTON

Novi član

Post 10 svi 2008, 18:11

Što tanja klupa to bolji rezultat!!!!

DVORNIK - ELEKTROPRIJENOS 1 : 5

Moglo je i više koliko je prilika bilo
Bog je mrtav - Nietzsche
Nietzsche je mrtav - Bog
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito