LIGA KUP 07/08
evo i mene nakon najveće pobjede od osnivanja ekipe.DOBILI SMO KAO EKIPA IZ 4.B lige u liga kupu Adriatic iz 1. lige sa 7:6.JE, MORA SE PRIZNATI DA ONI nisu imali rezervnih igrača ali to je njihov problem.Ja sam im malo pomogao jer sam imao 4 rezerve a rotirao sam samo jednog igrača,ostala trojica nisu ulazila u igru.Protivnici su bili malo nervozni ali im ništa ne zamjeram jer ipak je nezgodno ispast od četvrtoligaša.Sada očekujem izvlačenje za drugo kolo gdje valjda možemo izvuć koju slabiju ekipu od ove.Pozdrav ekipi Fabri sa kojima se sutra sastajemo u prvenstvu.
garry napisao:evo i mene nakon najveće pobjede od osnivanja ekipe.DOBILI SMO KAO EKIPA IZ 4.B lige u liga kupu Adriatic iz 1. lige sa 7:6.JE, MORA SE PRIZNATI DA ONI nisu imali rezervnih igrača ali to je njihov problem.Ja sam im malo pomogao jer sam imao 4 rezerve a rotirao sam samo jednog igrača,ostala trojica nisu ulazila u igru.Protivnici su bili malo nervozni ali im ništa ne zamjeram jer ipak je nezgodno ispast od četvrtoligaša.Sada očekujem izvlačenje za drugo kolo gdje valjda možemo izvuć koju slabiju ekipu od ove.Pozdrav ekipi Fabri sa kojima se sutra sastajemo u prvenstvu.
navikli su oni tako igrati, dosta su tvrda ekipa i u pobjedi uživajte.
uviiiiiiiijek tvrdo č.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
svilaja napisao:garry napisao:evo i mene nakon najveće pobjede od osnivanja ekipe.DOBILI SMO KAO EKIPA IZ 4.B lige u liga kupu Adriatic iz 1. lige sa 7:6.JE, MORA SE PRIZNATI DA ONI nisu imali rezervnih igrača ali to je njihov problem.Ja sam im malo pomogao jer sam imao 4 rezerve a rotirao sam samo jednog igrača,ostala trojica nisu ulazila u igru.Protivnici su bili malo nervozni ali im ništa ne zamjeram jer ipak je nezgodno ispast od četvrtoligaša.Sada očekujem izvlačenje za drugo kolo gdje valjda možemo izvuć koju slabiju ekipu od ove.Pozdrav ekipi Fabri sa kojima se sutra sastajemo u prvenstvu.
navikli su oni tako igrati, dosta su tvrda ekipa i u pobjedi uživajte.
uviiiiiiiijek tvrdo č.
Hvala Svilaja,nemamo puno vrimena za uživat u ovoj pobjedi jer već sutra u 12 30 igramo na Damatinca prvenstvenu utakmicu.S obzirom da se još nismo odrekli trećeg mista nema mjesta opuštanju.Pozdrav Svilaji i svim ostalim zaljubljenicima u mali balun.
Hvala 1911,je da je utakmica bila ludilo ali meni je bila za infarkt a ja sam ipak čovik u godinama.Pokazali smo da možemo igrat i velike mečeve iako priznajem da smo pali u drugo poluvrijeme šta su momci iz Adriatica umalo iskoristili.Prvo poluvrijeme je bilo nešto najbolje što je ST Oprema odigrala u svoje dvi godine postojanja(OSNOVALI SMO SE 1.05.2006.)