FAQ  •  Registracija  •  Login

4.a liga sezona 2007/2008.

<<

M.

Novi član

Post 14 svi 2008, 22:54

Eko - Andora 3:2 ...

... sutra protiv Ribara u terminu Španjolske lige 22:00... oni su već upisali bodove, pa ćemo im pokušat pomrsit račune...
Forca Hotel More
<<

M.

Novi član

Post 15 svi 2008, 22:58

Eko - Ribari 6:4 ... eto, osigurali smo to četvrto misto... žaj nam je Ribara ali to je balun ...
Forca Hotel More
<<

bianconero10

Novi član

Post 15 svi 2008, 23:14

svaka cast ribari skidam vam kapu
dobit cete popust u mg sporta hehe
sad izgleda odluka u trecoj ligi pada na utakmici mg sport-andora
prvu utakmici smo izgubili protiv andora ali ako sad izgubimo nezasluzujemo trecu ligu
Zadnja izmjena: bianconero10; 15 svi 2008, 23:14; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

M.

Novi član

Post 15 svi 2008, 23:18

Po meni se niti Mg, niti Ribari ne trebaju brinit za 3 ligu, cijena lige će ići naviše, ekipe će odustajat tako da je realno da minimalno 6 ekipa uđe u ligu više (naravno računajući i 4b)...
Forca Hotel More
<<

zidane5

Novi član

Post 16 svi 2008, 07:19

svaka čast eko udruzi igrali su bolje i dobili zasluženo.mi smo igrali ka škovace i ako ne uđemo u treću ligu sami smo krivi za to.
<<

delpiero

Član

Post 16 svi 2008, 13:34

Imali smo utakmicu u nogama za trecu ligu, i izgubili, sami smo krivi...
<<

KLEPTON

Novi član

Post 17 svi 2008, 12:12

Šteta šta HEP nije odlučiva o drugoplasiranom, to bi bila poslastica nogometa. Ovako i mi nemamo neki veliki motiv jer MG rijesava sve sa Andorom. Mislio sam da su Ribari prepotentni (sada mislim suprotno) ali ovo po forumu nakon pobjede Eko protiv Ribara je malo previše od MG-ovaca. Ovako likovati nakon dvije katastrofe od Mejaša u ligi i od nas u kupu je ipak malo previše. A bili su mi i simpatični nekada
Bog je mrtav - Nietzsche
Nietzsche je mrtav - Bog
<<

TRULJO

Član

Post 17 svi 2008, 12:32

Moja prognoza:
ELEKTROPRIJENOS - RIBARI 2
-teško da Ribari mogu opet kiksati
VIK - BLAMAŽA PUJANKE 1
-prednost VIKu jer su čvršći
ANDORA - MG ŠPORT 2
-MG Šport neće ispustiti 2.mjesto
ŽRNA - DVORNIK 1474 2
-mala prednost Dvorniku
MNK MEJAŠI - MNK ŠOLTA 1
-iako Šolta može iznenadit ako budu kompletni
TORCIDA BARUTANA - EKO OSOJE 1
-Barutana će htjeti pobjedom proslaviti naslov
Zadnja izmjena: TRULJO; 17 svi 2008, 12:32; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

ballack

Novi član

Post 17 svi 2008, 12:47

KLEPTON napisao:Šteta šta HEP nije odlučiva o drugoplasiranom, to bi bila poslastica nogometa. Ovako i mi nemamo neki veliki motiv jer MG rijesava sve sa Andorom. Mislio sam da su Ribari prepotentni (sada mislim suprotno) ali ovo po forumu nakon pobjede Eko protiv Ribara je malo previše od MG-ovaca. Ovako likovati nakon dvije katastrofe od Mejaša u ligi i od nas u kupu je ipak malo previše. A bili su mi i simpatični nekada

Ma jebate sve je to zafrkancija... Nebi da smo neki ljuti rivali... Bolje da ima ma naboja, bit će napetije na terenu...

Sve je to u zafrkancija, neznan zašto svacate to ozbiljno???
MG Šport
<<

KLEPTON

Novi član

Post 17 svi 2008, 17:31

ballack napisao:
KLEPTON napisao:Šteta šta HEP nije odlučiva o drugoplasiranom, to bi bila poslastica nogometa. Ovako i mi nemamo neki veliki motiv jer MG rijesava sve sa Andorom. Mislio sam da su Ribari prepotentni (sada mislim suprotno) ali ovo po forumu nakon pobjede Eko protiv Ribara je malo previše od MG-ovaca. Ovako likovati nakon dvije katastrofe od Mejaša u ligi i od nas u kupu je ipak malo previše. A bili su mi i simpatični nekada

Ma jebate sve je to zafrkancija... Nebi da smo neki ljuti rivali... Bolje da ima ma naboja, bit će napetije na terenu...

Isto mislim i ja da sve triba biti zezancija, pa i kada malo zaiskri. Čestitam na drugom mistu. Tablica ipak ne griješi.
Bog je mrtav - Nietzsche
Nietzsche je mrtav - Bog
<<

rico

Član

Post 17 svi 2008, 17:57

TRULJO napisao:Moja prognoza:
ŽRNA - DVORNIK 1474 2
-mala prednost Dvorniku

fala TRULJO!
Žrna - Dvornik 1474 10:2
<<

ballack

Novi član

Post 17 svi 2008, 18:12

KLEPTON napisao:
ballack napisao:

Isto mislim i ja da sve triba biti zezancija, pa i kada malo zaiskri. Čestitam na drugom mistu. Tablica ipak ne griješi.

Fala na čestitkama...

MG Šport - Andora 3 ili 4:1 (nisan siguran)

Od utakmice u kojoj smo poveli već u prvom napadu, očekivali smo laganu pobjedu, ali nas je ekipa Andore dobro namučila...
Eto da sve bude malo veselije, imali smo i bakljadu na kraju utakmice povodom ulaska u 3. ligu...

Ovin puten čestitan svin ekipama u lizi i nadan se da će nas što više uć u viši rang...
MG Šport
<<

TRULJO

Član

Post 18 svi 2008, 12:11

ballack napisao:Ovin puten čestitan svin ekipama u lizi i nadan se da će nas što više uć u viši rang...

Čestitke MG ŠPORTU na osvojenom 2.mjestu i vjerovatnom plasmanu u 3.ligu. Realno je očekivati da iz ove i 4.b lige zajedno uđe 4-5 ekipa u 3.ligu. Možda će se neki naljutiti, ali mislim da samo TORCIDA BARUTANA i ALPICO mogu igrati značajnu ulogu u 3.ligi. GRADSKA SIGURNOST bi mogla biti malo iznad sredine, a vi, RIBARI i ST OPREMA malo ispod sredine.
Nadam se da nisam nikog uvrijedio. To je moje mišljenje. Pratim više-manje sve lige i sad kad iz 3.lige ispadaju ove 3 zadnje, neće biti slabih protivnika, ali neće ni biti ovih jačih (DALER, ARTEM, ŠETAČ, možda ROTONDO).
<<

garry

VIP član

Post 18 svi 2008, 18:20

TRULJO napisao:
ballack napisao:Ovin puten čestitan svin ekipama u lizi i nadan se da će nas što više uć u viši rang...

Čestitke MG ŠPORTU na osvojenom 2.mjestu i vjerovatnom plasmanu u 3.ligu. Realno je očekivati da iz ove i 4.b lige zajedno uđe 4-5 ekipa u 3.ligu. Možda će se neki naljutiti, ali mislim da samo TORCIDA BARUTANA i ALPICO mogu igrati značajnu ulogu u 3.ligi. GRADSKA SIGURNOST bi mogla biti malo iznad sredine, a vi, RIBARI i ST OPREMA malo ispod sredine.
Nadam se da nisam nikog uvrijedio. To je moje mišljenje. Pratim više-manje sve lige i sad kad iz 3.lige ispadaju ove 3 zadnje, neće biti slabih protivnika, ali neće ni biti ovih jačih (DALER, ARTEM, ŠETAČ, možda ROTONDO).

E moj Truljo,bilo bi super da i mi kao treći uđemo u treću ligu ali puno se toga treba poklopit.Ako nam se ukaže šansa ugrabićemo je sa obje ruke jer dvorana je dvorana i to niko ne može platit.Imam osnove za tako nešto reć jer sam odigrao 14/15 sezona na asfaltu i evo već dvi na travi.U VETERANIMA BRANIM VEĆ 10 u dvorani i to je poseban gušt a i bolje se prati.Lakše je doć i kada je loše vrime.A to da bi mi bili u donjem djelu tabele to možda i stoji jer ipak su moji puleni mlada ekipa(ST Oprema).Daj da mi uđemo pa ćemo te možda i razuvjerit svojim rezultatima.Pozdrav.
<<

TRULJO

Član

Post 20 svi 2008, 20:14

Čua sam vijest da se sprema dvoboj izabranih vrsta 4.A i 4.B lige. Mogla bi to biti zanimljiva utakmica, pa evo kako bi ja sastavia selekciju 4.A lige.
Ercegović (EKO)- F.Barać (TOR), Vukasović (ŠOL)- Svaguša (MG), Dumanić (RIB)
klupa: Zec (MG)- Goleš (EKO), Ramadža (MEJ)- Jukić (MEJ), Kustura (TOR)

Možda će se neki pitati šta tu radi igrač Šolte, ali on je odigrao jako malo utakmica i da je igrao više, Šolta bi sigurno bila oko sredine tablice. Riječ je o sjajnom igraču.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito