FAQ  •  Registracija  •  Login

TOP 5 TRENERA SPLITSKIH LIGA...

<<

Papa_Strumph

Član

Post 11 lip 2008, 01:32

ivan.sk napisao:
Papa_Strumph napisao:
kun1gic napisao:moj izbor: damjanović (izvrsno to radi, dokaz osvojen trofej prošle godine sa ne baš dobrom ekipom, ove godine glavni kandidat da osvoji ligu koja ima još 4-5kola do kraja)
radić (sa igraćki limitiranom ekipom postiže velike uspjehe za tu ekipu koja je po meni jedna od najnekvalitetnijih igraćki kad im ne igra onaj mali šta igra u solina i jedna su od rjetkih ekipa kojoj igra ima glavu i rep i ne svađaju se međusobno)
tartaglia (prošle godine od gubitnika stvorija ekipu koja igra sve bolje i to dovoljno pokazuje a i puno vrimena je u malome balunu)
pako (ili veličković ne znam ko to vodi ali mlada momčad inera pokazuje da je jako dobro vođena, slićno ko garaža samo su ovi malci puno bolji talentiraniji i spremniji fizički)
pajo (on je neizostavan, veliki zaljubljenik)
bačo (slićno ko radić od ekipe u kojoj malo ko zna tehnički igrat uvea ih je u superligu i tamo dobro guraju. je da mu je bilo lakše sa matijom ali i bez njega niko ih ne napucava i postali su ekipa koj svakome može zapaprit, iako kad i ako ne bude igra onaj koji igra za mejaše u obrani neće ih ni bačo uspit spasit)

evo ovako nemoj pricat glupost!!! inero je puno bolji sa mladim momcima, nego garaza i PAKO i CUPIC rade dobar posa sa njima, to govori i ulazak u polu finale kupa,tako da se garaza i inero nemogu usporedivat!!!

Papa strumfe, uspoređivati mladu i poletnu ekipu inera sa puno igrački lošijom ekipom garaža je neozbiljno. koliko sam ja razumio ode se piše o voditeljima a ne o igraćima stoga kapa dolje bači (šta se tiće mladih, a u veteranima je dokaza da je najbolji) i radiću koji sa lošim ekipama postižu uspjehe koje te ekipe kad bi se gledala kvaliteta nikad ne bi mogle postići. ostat u superligi sa onom ekipom je veliki uspjeh ko šta je veliki uspjeh završit 3. i skoro cilu sezonu bit 1.-2- sa onom ekipom. to su uspjesi nisu samo usjesi osvajat prva mista sa ekipama punim zvjezda. i inero je dobro vođena ekipa mladih igraća tako da je i njihov voditelj dobar. i ovi šta su kup osvojili su dobro vođeni ali oni imaju i neku pojedinaćnu kvalitetu ali ne može loš voditelj osvojit kup pogotovo ako mu u ekipi nisu svi extra igraći ko šta su bili PB Splitu tako da o voditelju PB Splita ne znan je li dobar ili loš ali bi ga tribalo viditi u lošijim ekipama.

sine ja neznan ocemu ti pricas....
jesi ti lud kakav je kup to inero osvojija...
a vi ste mi jos naj drazi sta se u sve misate a u biti nista ne razumite....
svaka cast bitno da si nasa zanimaciu....
<<

D_ino

Česti član

Post 11 lip 2008, 07:57

ivan.sk napisao:
Papa_Strumph napisao:
kun1gic napisao:moj izbor: damjanović (izvrsno to radi, dokaz osvojen trofej prošle godine sa ne baš dobrom ekipom, ove godine glavni kandidat da osvoji ligu koja ima još 4-5kola do kraja)
radić (sa igraćki limitiranom ekipom postiže velike uspjehe za tu ekipu koja je po meni jedna od najnekvalitetnijih igraćki kad im ne igra onaj mali šta igra u solina i jedna su od rjetkih ekipa kojoj igra ima glavu i rep i ne svađaju se međusobno)
tartaglia (prošle godine od gubitnika stvorija ekipu koja igra sve bolje i to dovoljno pokazuje a i puno vrimena je u malome balunu)
pako (ili veličković ne znam ko to vodi ali mlada momčad inera pokazuje da je jako dobro vođena, slićno ko garaža samo su ovi malci puno bolji talentiraniji i spremniji fizički)
pajo (on je neizostavan, veliki zaljubljenik)
bačo (slićno ko radić od ekipe u kojoj malo ko zna tehnički igrat uvea ih je u superligu i tamo dobro guraju. je da mu je bilo lakše sa matijom ali i bez njega niko ih ne napucava i postali su ekipa koj svakome može zapaprit, iako kad i ako ne bude igra onaj koji igra za mejaše u obrani neće ih ni bačo uspit spasit)

evo ovako nemoj pricat glupost!!! inero je puno bolji sa mladim momcima, nego garaza i PAKO i CUPIC rade dobar posa sa njima, to govori i ulazak u polu finale kupa,tako da se garaza i inero nemogu usporedivat!!!

Papa strumfe, uspoređivati mladu i poletnu ekipu inera sa puno igrački lošijom ekipom garaža je neozbiljno. koliko sam ja razumio ode se piše o voditeljima a ne o igraćima stoga kapa dolje bači (šta se tiće mladih, a u veteranima je dokaza da je najbolji) i radiću koji sa lošim ekipama postižu uspjehe koje te ekipe kad bi se gledala kvaliteta nikad ne bi mogle postići. ostat u superligi sa onom ekipom je veliki uspjeh ko šta je veliki uspjeh završit 3. i skoro cilu sezonu bit 1.-2- sa onom ekipom. to su uspjesi nisu samo usjesi osvajat prva mista sa ekipama punim zvjezda. i inero je dobro vođena ekipa mladih igraća tako da je i njihov voditelj dobar. i ovi šta su kup osvojili su dobro vođeni ali oni imaju i neku pojedinaćnu kvalitetu ali ne može loš voditelj osvojit kup pogotovo ako mu u ekipi nisu svi extra igraći ko šta su bili PB Splitu tako da o voditelju PB Splita ne znan je li dobar ili loš ali bi ga tribalo viditi u lošijim ekipama.

Daj ne pričajte pizdarije da je Garaža nekvalitetna da istaknete Josipa ka nekog super voditelja! Garaža je uvik imala kvalitet u svojin igračima i ISKUSTVO pa tako i sada.
<<

dena

Česti član

Post 11 lip 2008, 09:17

aj usporedi kvalitet igrača garaže sa topelom, hercegovcem, ambasadorom itd da još ne nabrajam. tako da D_ino i Papa_Strumph niste po meni u pravu. svak ima pravo mislit šta oće. ja sam ode već nekoliko puta napisa šta ja mislin o voditeljima. damjanović, bačo, radić, pajo, pako su za mene dobri voditelji. sigurno ih ima još ali ne mogu se svih sitit.
<<

svilaja1508

VIP član

Post 11 lip 2008, 17:56

Papa_Strumph napisao:
ivan.sk napisao:
Papa_Strumph napisao:evo ovako nemoj pricat glupost!!! inero je puno bolji sa mladim momcima, nego garaza i PAKO i CUPIC rade dobar posa sa njima, to govori i ulazak u polu finale kupa,tako da se garaza i inero nemogu usporedivat!!!

sine ja neznan ocemu ti pricas....
jesi ti lud kakav je kup to inero osvojija...
a vi ste mi jos naj drazi sta se u sve misate a u biti nista ne razumite....
svaka cast bitno da si nasa zanimaciu....

gospodin misli na IS DEUTSCHE za kup.

uviiiiiiiijek tvrdo č.
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
<<

ivan.sk

Član

Post 11 lip 2008, 19:39

mislim na is deutsche papa strumfe šta se kupa tiče.
akud zlatan otok akud is deutsche dujmovaća garaža. voditelji tih ekipa su moj izbor za najbolje voditelje u super i 1.ligi.
<<

D_ino

Česti član

Post 11 lip 2008, 21:51

dena napisao:aj usporedi kvalitet igrača garaže sa topelom, hercegovcem, ambasadorom itd da još ne nabrajam. tako da D_ino i Papa_Strumph niste po meni u pravu. svak ima pravo mislit šta oće. ja sam ode već nekoliko puta napisa šta ja mislin o voditeljima. damjanović, bačo, radić, pajo, pako su za mene dobri voditelji. sigurno ih ima još ali ne mogu se svih sitit.

Opet se nebi složija, ali valjda ih bolje poznaješ.
<<

cile

Česti član

Post 12 lip 2008, 12:16

dena napisao:aj usporedi kvalitet igrača garaže sa topelom, hercegovcem, ambasadorom itd da još ne nabrajam. tako da D_ino i Papa_Strumph niste po meni u pravu. svak ima pravo mislit šta oće. ja sam ode već nekoliko puta napisa šta ja mislin o voditeljima. damjanović, bačo, radić, pajo, pako su za mene dobri voditelji. sigurno ih ima još ali ne mogu se svih sitit.

pa o čemu ti pričaš?
ka da su topel i ostali nabrojani barcelona i milan a garaža je neko ruglo...
te su sve ekipe slične, nijanse ih razdvajaju...
tako da je po meni glupo toliko omalovažavat našu kvalitetu a uzdizat ostale...
:)
<<

dena

Česti član

Post 12 lip 2008, 15:16

baš na ovo oću odgovorit. kakao ne znam imena onda ću po slikama sa interneta. napisat ću šta mislim ne znan ko je ko ode sa kojim imenom pa nek se ne ljuti. garaža: prvi sljeva gore je katastrofa igra nešto prema naprid ne može dat gol a u obrani puno pliva, do njega je josip koji je zahalan i odlićan obrambeni igrać ali fali mu igra prema naprid, nekad je to igra više ne koji su razlozi ne znam ali ni on kad segleda nije na nivou kojem je nekad bija (u obrani i dalje odličan a u napadu sudjeluje malo i nimalo) do njega u civilu je ja mislin da ga zovete Bipi ili Pipi garažin najbolji igrać prema naprid na kojen se zasniva igra ali ni on nije na nivou na kojem je nekad bija (slabo pokretljiv sporo dodaje balune obranu igra loše), do njega ovog momka sam malo gleda ali ništa naročito i ne igra, do nejga košarkaš Lovrić koji je opasan napadać ali isto prema nazad ništa ne radi niti pomaže niti ga je briga, dole s liva onaj visoki koji igra dosta a ne znan zašto jer je isto loš jedino mi se čini da se trsi više od drugih i zato biće igra, do njega ovaj novi ne zna šta bi reka moga bi ali nekako to ne pokazuje, igra je ja mislin za nekog 2.-3. ligu prošlih godina pa do njega ova dva brata (isti su) a govore da nisu braća isti tipovi igrača koji ne znaju puno ali se bore i na golu Miš koji je branija biće popola sa onim golmanom koji je katastrofa.
topel: gore s liva ovoga prvog uz voditelja nikad nisam vidija, lozina dobar obrambeni igrač (lošiji obrambeno od josipa, ali bolji napadaćki), bogetić bivši igrač jadroplova (isto ko i lozina), onda ovaj šta im je doša iz domusa sve zna s balunom, izmislija balun, bori se malo u obrani šteka ali bolji 10 puta od Lovrića, golman za mene najbolji golman svih liga, dole s liva ovaj prvi nema pojma ali ne igra puno (a garažin isti takav igrać igra dosta), do njega onaj visoki (onako neloš igrać, ali ništa naročito), do njega za men jedan od najboljih igrača lige ja mislim da nosi broj 10, naprid odličan u obrani isto baš dobar, ovaj parčina ka nešto torcida malo gluma ali isto igrač koji je bolji od svih garažinih igrača, do njega dukić koji je najbolji igrač lige i do dukića ovaj šta nemam pojma koji je, ali kad sve pogledaš budi pošten topel je dream team za garažu.
hercegovac: ovih iz hercegovca nema na sliki ali ima dole onaj livi koji je isto među najboljim igraćima lige i Đemo koji je izvrstan prvi strjelac lige onda fali tu još njima 3-4 prava igraća na sliki ali sad se ne mogu sitit.
ambasador. prvi do ovog u civilu je isto momak u civilu i igra naprid sve zna s balunom trsi se bori se u obrani daje glove namišta pravi igrać, ovoga prvog do njega ne znam baš koji je, onaj kapetan nema pojma igrat balun on je ko onaj iz garaže i onaj iz topela ali se bore ti ljudi samo u garaži taj igra puno (biće nema ko koji je puno bolji a ovaj se trsi pa zato igra - pošteno)a u topelu i ambasadoru malo. do kapetana ovaj ne znam koji je ali njihov golman je bolji od garažinog golmana (ne miša) masu. do njega je gudić igrtač koji zna sve sa balunom i koji igra dobru obranu možda uz markeza jedan od boljih igrača lige, pa dole s liva markez pravi borac odličan igrač čak i obranu igra super tako da je na svojoj poziciji on možda ćak i bolji od garažinog igrača na toj poziciji (josipa). ove dole nisan baš primjetija a leo je odličan igrač je da ima puno kila ali sve zna o balunu nije za k.... igra toliko vrimena u torcidi.

I sad ti usporedi igraće garaže sa ovima ostalima. jedino josip bi moga igrat u tim gore ekipama, možda i onaj jaki (pipi-bipi šta ja znan) kad bi ima svoj dan a ostali bogami teško bi primirisali iti minute u bilo kojoj od ovih ekipa. I nije da ja pišem da ispadne da garaža ima super voditelja nego ja jebiga mislin da igraćki kadar garaže kad bi se izbacili josip i pipi bi moga bit negdi 7-8 ekipa 4.te lige kad ne bi imali takvog voditelja.
<<

Garaza-no.5

Novi član

Post 13 lip 2008, 07:54

Broj 14 u garazi je najbolji igrac udruge samo sta ga neide zadnjih 10 godina
<<

cile

Česti član

Post 13 lip 2008, 12:40

dena napisao:I sad ti usporedi igraće garaže sa ovima ostalima. jedino josip bi moga igrat u tim gore ekipama, možda i onaj jaki (pipi-bipi šta ja znan) kad bi ima svoj dan a ostali bogami teško bi primirisali iti minute u bilo kojoj od ovih ekipa. I nije da ja pišem da ispadne da garaža ima super voditelja nego ja jebiga mislin da igraćki kadar garaže kad bi se izbacili josip i pipi bi moga bit negdi 7-8 ekipa 4.te lige kad ne bi imali takvog voditelja.

hahahahahahahahahahaha
zvučiš mi ka owen kad je govorija da niti jedan od naših igrača ne može imat za englesku...
a on je to vrhunski pogodija...
:D
<<

cile

Česti član

Post 13 lip 2008, 12:41

Garaza-no.5 napisao:Broj 14 u garazi je najbolji igrac udruge samo sta ga neide zadnjih 10 godina

kad ne bi ima posa i kad bi samo trenira bija bi najbolji igrač u udruzi...
osim igrača topela i još nekih koje je dena nabroja...
<<

svilaja1508

VIP član

Post 13 lip 2008, 18:58

cile napisao:
Garaza-no.5 napisao:Broj 14 u garazi je najbolji igrac udruge samo sta ga neide zadnjih 10 godina

cile asu tvoje kvalitete nisu upitne samo zafrkano je kada treba raditi 10 sati, to ne razumiju oni koji lipo spavaju i ne budi ih sat !!!!!!!!!1

uviiiiiiiiiijek tvrdo č.
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
<<

cile

Česti član

Post 14 lip 2008, 11:03

svilaja1508 napisao:
cile napisao:

cile asu tvoje kvalitete nisu upitne samo zafrkano je kada treba raditi 10 sati, to ne razumiju oni koji lipo spavaju i ne budi ih sat !!!!!!!!!1

uviiiiiiiiiijek tvrdo č.

ma šjor svilaja, zna san ja da vi sve kužite...
:)
<<

abatenoj

Novi član

Post 03 pro 2010, 20:52

zewa napisao:
svilaja napisao:
svilaja napisao:GORAN TOPIĆ
JOSIP RADIĆ
DRAGO DAMJANOVIĆ
MIHO
STEFANOVSKI G.

ANTE MAROŠ dobar ali pošto je sudac ................

;)

Maroš je varalica :P
ATHLETIC BILBAO!!!

imoćani voze mercedes, a seljačine folcvagen
<<

pikavac

Novi član

Post 03 pro 2010, 21:23

Ivica Miketek-n.1.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito