II. Liga Mladih
pivnica_karlo napisao:A šta sad....igrat ćemo malo priko tjedna i to je to. Definitivno sam protiv toga da se opet igra na "travnatom" splitovom igralištu. Sad će doć do izražaja ekipe sa jačom klupom....sad kad bude falilo igrača na ovim terminima usrid tjedna.
Pivnica slažem se s tobom nema izlaska iz dvorane kako bilo da bilo !!!!
ZEWA bijeli 8+2 gratis
I ne triba ništa sad zamjerat Udruzi šta su nas stavili radnim danima. Oni su sigurno napravili sve šta su mogli da nam se liga održi u za to predviđenom vremenu. Vice ColoColo, kažeš ti da bi vam moga bit problem igrat radnim danima, a pucate na drugo misto. Kako ćete igrat kad vam svaka utakmica bude četvrtkom (ako prođete u 1. ligu).
Ako prođemo u prvu ligu, morat ćemo dovest bar još dva igrača koja će redovito moć igrat priko tjedna. Nema ozbiljnog kluba bez pravog scoutinga. Još bi nam bilo bitno da Dujmovača uđe u super ligu, tako da nam Stefi ostane voditelj. Teško je dilit minutažu između 12 igrača koji svi isto plaćaju i svi bi tili igrat.
Vice ColoColo napisao:Ako prođemo u prvu ligu, morat ćemo dovest bar još dva igrača koja će redovito moć igrat priko tjedna. Nema ozbiljnog kluba bez pravog scoutinga. Još bi nam bilo bitno da Dujmovača uđe u super ligu, tako da nam Stefi ostane voditelj. Teško je dilit minutažu između 12 igrača koji svi isto plaćaju i svi bi tili igrat.
Je, gadno je to kad svi plaćaju - svi bi onda tili igrat 5-10 minuta. Mi sad više ne plaćamo sami (fala Bogu), a opet imamo problema sa tim ko će koliko igrat. Dobro, mi nemamo nikakvog voditelja pa je to razumljivo....ono vodi onaj koji trenutno nije u igri....to je sranje!
Slažem se s tobom da triba uzest par novih igrača ako se ide u 1. ligu. Mi ćemo se isto morat proširit sa 2-3 nova.
zewa napisao:Sazna sam da igramo redovno kolo 24.03.2007 (iduću subotu) pa onda 03.04.(utorak) slijedeće kolo!!!
ZEWA žuti 8+2 gratis
Hvala na informacijama! Dobro, još jedan vikend normalno pa nas onda počinju razbacivat po tjednu. Vidi sriće, mi ovu subotu odrađujemo prvi termin, pa se nadam da će u utorak bit malo kasnije
Šta se tiče odigravanja utakmica na travi, ja sam protiv toga. Jedino u krajnjoj nuždi. Ja virujem da će se nas uvik skupit 5 za igrat. U ovih 7 sezona, samo jednom se nismo skupili i moram priznat da me bilo sram samo tako. Ove sezone smo skoro predali HČSPu ali je Mario stisnija zube i odigra cilu utakmicu neka se nije moga zatrčat. I još smo izvukli bod (stigli 1:3) u zadnje 3 minute...
Vice ColoColo napisao:Teško je dilit minutažu između 12 igrača koji svi isto plaćaju i svi bi tili igrat.
Svi imamo takvih problema, pa plačali mi sami ili imali sponzora. Uvik će bit nezadovoljnih. Al ipak mislim da kad se dobiva to ostaje manje bitno, bar je tako u nas. Evo, nama je sad najveći problem di ić za 'etvrtu godišnjicu kluba i kako odgodit utakmicu.
P.S. Tonči, oš nas doć gledat? Donija bi ti kalendar tad
pivnica_karlo napisao:Je, gadno je to kad svi plaćaju - svi bi onda tili igrat 5-10 minuta. Mi sad više ne plaćamo sami (fala Bogu), a opet imamo problema sa tim ko će koliko igrat. Dobro, mi nemamo nikakvog voditelja pa je to razumljivo....ono vodi onaj koji trenutno nije u igri....to je sranje!
Slažem se s tobom da triba uzest par novih igrača ako se ide u 1. ligu. Mi ćemo se isto morat proširit sa 2-3 nova.
Bitno je imat voditelja da uvede nekakav red. Čak i nije bitno da ima balun u malom prstu, nego da je normalan čovik. Ja sam dvi sezone vodija ekipu ka golman i izludija san se samo tako. Nit sam branija kako triba, nit sam moga vodit računa koliko je ko igra. Ovako se sad svako koncentrira na svoju igru, a voditelj vodi računa o ostalome.
Vice ColoColo napisao:Bitno je imat voditelja da uvede nekakav red. Čak i nije bitno da ima balun u malom prstu, nego da je normalan čovik. Ja sam dvi sezone vodija ekipu ka golman i izludija san se samo tako. Nit sam branija kako triba, nit sam moga vodit računa koliko je ko igra. Ovako se sad svako koncentrira na svoju igru, a voditelj vodi računa o ostalome.
Mislim da se oko toga svi slažemo. Koliko smo samo mi utakmica "spušili" samo zato jer smo bili bezglavi (čitaj "bez voditelja"). Sićan se dobro jedne utakmice....a i Radić će se sigurno sitit toga - igrali mi protiv Garaže Pujanke i vodimo i dominiramo cilu utakmicu. Mislim da smo imali 3-4 gola prednosti do zadnjih par minuta. I onda umisto da stanemo na balun, ke kreteni krenemo srljat naprid i na kraju uspili izgubit dobivenu utakmicu. Nažalost, ima takvih primjera još - valjda smo zato još uvik u 2.ligi !!!!