FAQ  •  Registracija  •  Login

SVJETSKO PRVENSTVO U RUKOMETU HRVATSKA 2009g

<<

ponistra

Član

Post 21 sij 2009, 16:55

igrali bi di i do tada ka sta bi i mi igrali i igrat cemo i sa i bez ove nove dvorane!

ali tko kaze da ne triba gradit?

sad ti meni reci bi li splitu znacile vise par dvorana sa kapaciteton od pod 2-3 tisuce mista ili cak i manje u kojima bi se moga igrat i kosarka i rukomet i FUTSAL i odbojka ili nesto ovako sta smo dobili 1 dvoranu kapaciteta 12000 mista koju ne moze napunit ni SP za koje je građena, u kojoj nece nitko od spomenutih sportova trenirat ni igrat narednih ne znan ni ja koliko godina jedino ako ti svilaja mozes platit 40000 eura najam. izvoli!

a i dalje postoji ogroman problem sa terminima u ove dvi dvorane u splitu u kojima se jedino mogu igrat sluzbene utakmice FUTSAL prvenstva HRV u splitu!
''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.''
''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''
<<

jmijac-4

VIP član

Post 21 sij 2009, 18:39

mislim da veći sajmovi mogu platit toliki najam,jer ipak je tamo parking veći i pristupačnija je lokacija.al živi bili pa vidili.Odavno se da su hrvati megalomani,tako da nek te ne čudi veličina dvorane.Koliko sam ja čua/pročita u novini da se KK split seli u spaladium.za ostale klubove neznam
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

ponistra

Član

Post 21 sij 2009, 18:57

sajmovi??? ma kakvi sajmovi pa nije dvorana za sajmove uostalom kako sad stvari stoje na dracevcu ce se radit ogroman objekat za sajmove.

ma to su namjere tih amera da prisele kk Split u spaladium arenu i da oni budu kao HOME TEAM u spaladium areni ali da bi to napravili moraju osnazit momcad jer tko ce im napunit dvoranu??

ma ne cudi mene nista u HRV jer su nasi u vladi prvi po budalastinama odnosno imaju prototip za glupe ideje i ocito se tog prototipa drze ka pijan plota!
''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.''
''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''
<<

svilaja1508

VIP član

Post 21 sij 2009, 19:29

jmijac-4 napisao:mislim da veći sajmovi mogu platit toliki najam,jer ipak je tamo parking veći i pristupačnija je lokacija.al živi bili pa vidili.Odavno se da su hrvati megalomani,tako da nek te ne čudi veličina dvorane.Koliko sam ja čua/pročita u novini da se KK split seli u spaladium.za ostale klubove neznam

veliki bi to bio zalogaj za malu ,trenutno slabašnu našu SPLISKU košarku.nema se ,,puno puno bi to koštalo,
uviiiiiiijek tvrdo č.
SVILAJA ;ČISTI ZRAK I MIR
<<

jmijac-4

VIP član

Post 21 sij 2009, 22:46

ma i ja sam posumnja u tu tvrdnju,preskupo je to za klub bez para.
Inače,fantastična atmosfera,fanatična igra,nadam se da švedi neće radit velike probleme.Bravo naši!
<<

svilaja1508

VIP član

Post 21 sij 2009, 22:59

jmijac-4 napisao:ma i ja sam posumnja u tu tvrdnju,preskupo je to za klub bez para.
Inače,fantastična atmosfera,fanatična igra,nadam se da švedi neće radit velike probleme.Bravo naši!

bravo HRVATSKA,,idemo satrati ŠVEĐANE.
uviiiiiiijek tvrdo č.
<<

ponistra

Član

Post 22 sij 2009, 17:22

@svilaja nista ne komentiras....

gleda san spanjolce prije utakmice sa HRV i po onom sta san vidija mene apsolutno ne cudi razlika od 10 golova za nas. Spanjolci su po meni jako losi.

Gleda san i sveđane i po onom sta su pokazali dosta su jaki uostalom i oni su razbili spanjolsku, tako da ona igra hrv od sinoc po meni nije mjerilo protiv lose spanjolske ako danas ponove dobru igru protiv po meni jake svedske onda imaju dobre sanse da uđu u finale!

a ne komentirate ''nasu dicnu dvoranu'' jucer je skoro pala tribina a daju se neke glupe izajve kao opravdanje za to, pa po njima je onda poljud triba davno past!
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 22 sij 2009, 18:12

svilaja1508 napisao:
jmijac-4 napisao:ma i ja sam posumnja u tu tvrdnju,preskupo je to za klub bez para.

bravo HRVATSKA,,idemo satrati ŠVEĐANE.
uviiiiiiijek tvrdo č.

A šta sam ja reka? kako ce proc ESPANA, USRALI SU SE KAD SU NAS CULI,5 razlike publika i 5 razlike rukometaši.
Istina je da su švedi teži protivnik ali mi nismo za bacit i igramo doma....
Najvjerniji UVIJEK DOLAZE I OSTAJU.....
<<

svilaja1508

VIP član

Post 22 sij 2009, 20:09

ponistra napisao:@svilaja nista ne komentiras....

gleda san spanjolce prije utakmice sa HRV i po onom sta san vidija mene apsolutno ne cudi razlika od 10 golova za nas. Spanjolci su po meni jako losi.

Gleda san i sveđane i po onom sta su pokazali dosta su jaki uostalom i oni su razbili spanjolsku, tako da ona igra hrv od sinoc po meni nije mjerilo protiv lose spanjolske ako danas ponove dobru igru protiv po meni jake svedske onda imaju dobre sanse da uđu u finale!

a ne komentirate ''nasu dicnu dvoranu'' jucer je skoro pala tribina a daju se neke glupe izajve kao opravdanje za to, pa po njima je onda poljud triba davno past!

misliš o lupanju nogama,,55000gledatelja protiv dinama,,ili 53000gledatelja protiv HAMBURGERA,,pozdrav
nemam kartu ali isto ču grist i navijati prid tv,,ako budemo igrali kao sinoč i izuzetno brzi ŠVEĐI nemaju nikakve šanse,,naravno i da svi izgube glas u dvorani..ajmo HRVATSKA
uviiiijek tvrdo č.
<<

svilaja1508

VIP član

Post 22 sij 2009, 22:23

PREGAZILI SMO ŠVEĐE, obrana veličanstvena ,bravo HRVATSKA ,,BRAVO SPLISKOJ PUBLICI,,idemo do vrha.
uviiiiiiijek tvrdo č.
<<

jmijac-4

VIP član

Post 22 sij 2009, 23:09

Fantazija....neponovljivo! :D
<<

ponistra

Član

Post 23 sij 2009, 10:27

svilaja1508 napisao:
ponistra napisao:@svilaja nista ne komentiras....

misliš o lupanju nogama,,55000gledatelja protiv dinama,,ili 53000gledatelja protiv HAMBURGERA,,pozdrav
nemam kartu ali isto ču grist i navijati prid tv,,ako budemo igrali kao sinoč i izuzetno brzi ŠVEĐI nemaju nikakve šanse,,naravno i da svi izgube glas u dvorani..ajmo HRVATSKA
uviiiijek tvrdo č.

a i to a i izgradnja dvorana.... ovo sa poljudon isto i ja mislin! pa po ovom projektantu od spaladium arene poljud je davno triba past! a on prica kako je to radi 20-30 ljudi smjesan covjek! misli da su svi u hrv budale!

da li nan je bila potribna ova skupa i lose izgrađena arena? ili nan je bilo potribno par manjih dvorana?

ako publika bude navijala ovako u zagrebu onda nan finale ne gine! svedi totalno izgubljeni u grotlu arene!
<<

svilaja1508

VIP član

Post 23 sij 2009, 10:58

MORSKA VILA
Kao da je morska vila
Sve je moje snove ostvarila
Na obalama vrelim
Neprospavane noci
Kao da je dio plime
Modro more sumi njeno ime
I sklada tihe pjesme
Pjesme o samoci

Kao da je dio sna
Sto me nosi zvijezdama

I dok je ljubim
Ona se pretvara da spava
Grije nas zlatnim suncem
More ljubavi

I dok je ljubim kao more
Njeno tijelo podrhtava
Povedi me prostranstvima gdje svi
Pjevaju o ljubavi

*Daleka obala

uviiiiiiijek tvrdo č.
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 24 sij 2009, 22:39

svilaja1508 napisao:PREGAZILI SMO ŠVEĐE, obrana veličanstvena ,bravo HRVATSKA ,,BRAVO SPLISKOJ PUBLICI,,idemo do vrha.
uviiiiiiijek tvrdo č.

A šta sam ja reka za reprezentaciju,ne triba se plašit idemo po medalju
Najvjerniji UVIJEK DOLAZE I OSTAJU.....
<<

jmijac-4

VIP član

Post 24 sij 2009, 22:55

dobro navijanje,samo me nervira šta puno trube a malo pivaju.neznam zašto al nisam ni u jednom momentu pomislija da bi mogli izgubit,pogotovo u 2. poluvrimenu,kad smo se brzo dodavali u napadu,to godinama nisam vidija kod naših rukometaša.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito