Stari plac-Grm i tunj 1:1 (plac prolazi na penale, tvrda utakmica, jedan kiks dobrog golmana dovodi plac u poziciju da prođe dalje)
Sierra leone-FF kolodvor 5:1 (FFK konfuzan, bez srice i pravog golmana, Sierra koncentrirana i pokretna)
Voodoo Vince napisao:BILI AS 9:7 BILI 9
KOLPO MORTO 1:1 GOF (gof prolazi na penale)
(Vrijedno spomena: kod utakmice kolpo morto-gof semafor "luduje": rezultat ide sa 1-0 na 1-1 pa prelazi na 0-1 da bi na kraju bilo konacnin i stvarnih 1-1, akumulurani prekršaji su isto zeznuti bili, ali van mog dometa razumijevanja xD)
Voodoo Vince napisao:BILI AS 9:7 BILI 9
(Vrijedno spomena: kod utakmice kolpo morto-gof semafor "luduje": rezultat ide sa 1-0 na 1-1 pa prelazi na 0-1 da bi na kraju bilo konacnin i stvarnih 1-1, akumulurani prekršaji su isto zeznuti bili, ali van mog dometa razumijevanja xD)
D-ex 15 napisao:Voodoo Vince napisao:BILI AS 9:7 BILI 9
Cini se meni da si ti ko i gadafi diga šator na gripama u parkicu..ha ha-sta se tice semafora,mislin kako su i u udruzi dobili dojavu da bi moglo bit namještaljka pa su se i oni potrudili oko dramatike da zabave publiku kad utakmica nije bila interesantna,potez utakmice je bija kad je veliki majstor-10-corpo morta gurnija tunel na 7metara i zaobisa 5 gofa,ali ja sam bija oprezan,to sve imamo zabiljezeno na video snimci u HD ali necemo s tim izlazit u javnost-sve u svemu losa utakmica....
numero 10 napisao:D-ex 15 napisao:Voodoo Vince napisao:BILI AS 9:7 BILI 9
Cini se meni da si ti ko i gadafi diga šator na gripama u parkicu..ha ha-sta se tice semafora,mislin kako su i u udruzi dobili dojavu da bi moglo bit namještaljka pa su se i oni potrudili oko dramatike da zabave publiku kad utakmica nije bila interesantna,potez utakmice je bija kad je veliki majstor-10-corpo morta gurnija tunel na 7metara i zaobisa 5 gofa,ali ja sam bija oprezan,to sve imamo zabiljezeno na video snimci u HD ali necemo s tim izlazit u javnost-sve u svemu losa utakmica....
A Dejo a ne spominješ poništen regularan gol Colpo-mortu?
A ne spominnješ da si skinija 4-5 situacija jedan na jedan, a necu ni spominjat koliko si udaraca iz daleka skinija.
Da nije bilo tebe i suca (inace suci ok ali su nam, ne znam ni sad zasto, poništili gol) tvoja ekipica bi bar 3-4 gola izdimila.
Antuntus napisao:Podvlacin Vinniev komentar jer parovi koji su stavljeni na stranicu nisu kompletni. Ne znan da li su uopce tocni. A koliko san shvatija sutra se pocinje igrat? Ja ne znan ni kad igramo i s kin.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 3 gostiju