4.b liga
kamen ingrad-petričevo 2:7, toliko o prognozi velikih ''stručnjaka'', doduše pogodili su da nećemo imat zamjenu ali to nije bilo bitno, mogli smo dat još 10komada...
a čut će me ovi iz udruge, skoro nan nisu dali igrat radi neplaćenih 250 kn iskaznica koje sam btw. mislija da san platija kad san plaća 3.ratu...
a čut će me ovi iz udruge, skoro nan nisu dali igrat radi neplaćenih 250 kn iskaznica koje sam btw. mislija da san platija kad san plaća 3.ratu...
mnk_petričevo napisao:kamen ingrad-petričevo 2:7, toliko o prognozi velikih ''stručnjaka'', doduše pogodili su da nećemo imat zamjenu ali to nije bilo bitno, mogli smo dat još 10komada...
heh, čestitke vama na pobjedi, zasluženoj, ali prognoze su bile poprilično točne...nije laka pobjeda kako to izgleda na kraju, ali već je to klasika za nas...raspad sistema nakon primljenog gola za 3:2 i obrana se više ne igra..kasnije 3 gola nakon vađenja golmana, znamo igrat s igračem više, nema šta
Hvala pojedincima na pohvalama, iskreno, malo sam i iznenađen s obzirom na rezultate. Istina da glupo gubimo sve utakmice, stvaramo dosta šansi, ali realno pozicija ove sezone nam je po mjeri...
da ne bue kritika na suce svaki put, eto i njima pohvale danas
sad idemo u lov na superkup
Zadnja izmjena: Baka8; 20 tra 2008, 16:06; ukupno mijenjano 1 put/a.
mnk_petričevo napisao:kamen ingrad-petričevo 2:7, toliko o prognozi velikih ''stručnjaka'', doduše pogodili su da nećemo imat zamjenu ali to nije bilo bitno, mogli smo dat još 10komada...
Nemoj se ljutit na udrugu,niko ti nije kriv.Točno je da nije red radi toga izgubit bez borbe ali pravila su za sve jednaka.Drugo,ja sam prognozirao vašu pobjedu.TOLIKO
Sada o našoj utakmici:
Start je bio fenomenalan-razbili smo Thunderman sa 4:0 već nakon 7/8 minuta da bi do kraja završilo 10:3 za nas a već drugi puta u ovom dijelu prvenstva na kraju dobijemo sa 3:0 jer su im igrala dva igrača koji nisu smili.Ipak,drago mi je da smo obje te utakmice dobili i na terenu sa 7:6 te 10:3 i bili smo maksimalno angažirani do zadnje sekunde.Sada nas očekuje kup u subotu protiv Adriatica IZ PRVE LIGE.Borićemo se kao i uvik pa šta bude.
Start je bio fenomenalan-razbili smo Thunderman sa 4:0 već nakon 7/8 minuta da bi do kraja završilo 10:3 za nas a već drugi puta u ovom dijelu prvenstva na kraju dobijemo sa 3:0 jer su im igrala dva igrača koji nisu smili.Ipak,drago mi je da smo obje te utakmice dobili i na terenu sa 7:6 te 10:3 i bili smo maksimalno angažirani do zadnje sekunde.Sada nas očekuje kup u subotu protiv Adriatica IZ PRVE LIGE.Borićemo se kao i uvik pa šta bude.
Zadnja izmjena: garry; 20 tra 2008, 21:11; ukupno mijenjano 1 put/a.
mnk_petričevo napisao:ljutit ću se jer imam pravo, u 4.godine nikad nisan ništa osta dužan, uvik na vrime sve plaća, a onda skoro sranje radi ovih 250 kn(i to od iskaznica koje nemaju veze s natjecanjem, tj. s troškovima natjecanja) koje sam mislija da sam platija...
nego jeli znate ostale rezultate
Znam sve:
Kamen-Petričevo 2:7
Tršćanska-Aedes 4:1
Magla-Alpico 2:5
Gradska S.-Liverpool 6:9
Thunderman T.-ST Oprema 3:10 (0:3)
M.Pyton-Laman odgođeno
Poredak:
1.Alpico 52
2.GS 49
3.Tršćanska 37
4.ST Oprema 34
5.Laman 33
6.Liverpool 33
7.Petričevo 32
8.T.TEAM 31(-3)
9.Kamen D. 22
10.Monty P. 20(-2)
11.Aedes 14
12.Magla 02 10
13.Fabri 0
Poredak baš i nije realan jer nemaju svi jednak broj utakmica ali sada je stanje ovako kako je gore prikazano.Puno sriće svim ekipama iz 4.b lige u liga kupu.POZDRAV
Zadnja izmjena: garry; 20 tra 2008, 21:14; ukupno mijenjano 1 put/a.
moja prognoza od jucer se obistinila.gradska sigurnost je morala pokleknut
nacin na koji mi igramo ne vodi nikuda.iz utakmice u utakmicu pitam se kako smo dobivali do sada.
u ovoj se utakmici vidilo koliko nam golman znaci.ako njega ne bude do kraja lige
(sta je moguce za ocekivat) imati cemo pune ruke posla za zadrzat drugo mjesto
cestitke ekipi Liverpoola
nacin na koji mi igramo ne vodi nikuda.iz utakmice u utakmicu pitam se kako smo dobivali do sada.
u ovoj se utakmici vidilo koliko nam golman znaci.ako njega ne bude do kraja lige
(sta je moguce za ocekivat) imati cemo pune ruke posla za zadrzat drugo mjesto
cestitke ekipi Liverpoola
garry napisao:EVO I MOJE SKRAĆENE PROGNOZE A TO JE :
Sve pobjede gostiju osim Tršćanske koja dobija kao domaćin.Mislim da je sve realno osim Thunderman-ST Oprema ali ja kao voditelj ST Op. ne mogu da ne budem optimist iako su nas u prvom djelu razbili sa 7:3.Pokušat ćemo se revanširati.
stari koliko si ulozio na ovu okladu.prognoza se obistinila.
garry napisao:Pogledajte moje prognoze i od prije pa ćete vidit da još nisam falio.Šteta što ne mogu ubit koju kintu na ove prognoze.Već bih danas mogao napisat prognozu za nedilju ali neću jer počinje Liga kup pa ću sačekat do subote.POZDRAV
AJ DAJ DA I JA DOBIJEN JEDAN PUT
Palermo-Atalanta
Inter M.-Cagliari
Udinese-Catania
Genoa-Empoli
Juventus-Lazio
Livorno-Milan
Reggina-Parma
Fiorentina-Sampdoria
Napoli-Siena
Roma-Torino
arshavin napisao:garry napisao:Pogledajte moje prognoze i od prije pa ćete vidit da još nisam falio.Šteta što ne mogu ubit koju kintu na ove prognoze.Već bih danas mogao napisat prognozu za nedilju ali neću jer počinje Liga kup pa ću sačekat do subote.POZDRAV
AJ DAJ DA I JA DOBIJEN JEDAN PUT
Palermo-Atalanta
Inter M.-Cagliari
Udinese-Catania
Genoa-Empoli
Juventus-Lazio
Livorno-Milan
Reggina-Parma
Fiorentina-Sampdoria
Napoli-Siena
Roma-Torino
SVE SAME JEDINICE OSIM MILANA DUJA,MOŽDA PARMA IZVUČE BOD.SAMO NE ZNAM JESU LI OVO ZAISTA PAROVI ILI ME ZEZAŠ?