FAQ  •  Registracija  •  Login

1 Liga mladih

<<

zewa

Česti član

Post 10 ožu 2007, 14:55

Jeli neka ekipa zainteresirana bacit trening sutra (nedilja) 20:00 na dalmatinca sa ekipom ZEWA ?

ZEWA maramice 6+2 gratis
<<

interceptor

Novi član

Post 10 ožu 2007, 17:42

zewa napisao:Jeli neka ekipa zainteresirana bacit trening sutra (nedilja) 20:00 na dalmatinca sa ekipom ZEWA ?

Zainteresirana je Parna Mastiona, ako vama odgovara.
<<

zewa

Česti član

Post 10 ožu 2007, 20:28

interceptor napisao:
zewa napisao:Jeli neka ekipa zainteresirana bacit trening sutra (nedilja) 20:00 na dalmatinca sa ekipom ZEWA ?

Šteta, već mi se javila ekipa, sad mi je ža šta nećemo bacit sa vama,ostali smo vam dužni od prošle godine ;)

ZEWA kuh.role 3+1 gratis
<<

zewa

Česti član

Post 10 ožu 2007, 20:30

interceptor napisao:

U svakom slučaju hvala šta si se odazva "interceptoru" :)

ZEWA rozi papir 8+2 gratis
<<

AMADEUS

Novi član

Post 11 ožu 2007, 10:22

Pitanje Josipu Radiću:Molim te pokušaj usporediti prvu i supro ligu(s obzirom da supro igraš a našu često gledaš i lani si je igra),i komentiraj eventualne šanse Amadeusa,Dujmovače i Topela dogodine u višem rangu?
PUNIH 19 GODINA
MISTRAL-BILIŠKOV-BOB MARLEY-GI GOTU-C.B CLEOPATRA-AMADEUS JEANS-IS DEUTSCHE
<<

svilaja

VIP član

Post 11 ožu 2007, 15:28

AMADEUS napisao:Pitanje Josipu Radiću:Molim te pokušaj usporediti prvu i supro ligu(s obzirom da supro igraš a našu često gledaš i lani si je igra),i komentiraj eventualne šanse Amadeusa,Dujmovače i Topela dogodine u višem rangu?

Nisam Josip,ali razumim se u balun, DUJMOVAĆA i AMADEUS sigurno idu dalje ,a u SUPER ligi dosta se igra na iskustvo, ozbiljnost je velika ,pristupi utakmicama ..itd, a to ove dvije ekipe imaju i sigurno će biti ravnopravni,ako ne i od dosta ekipa bolji.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
<<

D_ino

Česti član

Post 11 ožu 2007, 23:27

11.03.2007 22:00

Amadeus jeans - HR Chigra 5:0
<<

Pojišan

Česti član

Post 12 ožu 2007, 10:13

Maldini, dragi prijatelju. U subotu si se kukavički služija taktikom Amadeusa (kučica pa kontra), da dobiješ Moćnu Smrdečiju, iako si kvalitetom bio znatno lošiji. Međutim, mi ti čestitamo, jer znamo da to nije lako napravit. Vidim da Amadeus i dalje mete.
<<

MALDINI

Česti član

Post 12 ožu 2007, 10:56

Dragi moj Pojišan, daj se dogovori sam sa sobom di ti pripadaš?! Zoveš se kako se već zoveš, pozivaš se na Moćnu Smrdečiju (čiji član prije mogu bit ja, pogledaj šta ti piše u osobnoj ili vozačkoj pod rubrikom ADRESA!), igraš za Dujmovaču, pa di si ti?!?!
Osim toga definiraj i sport kojim se baviš jer te do prije par godina moja žena! uredno dobijala na košarku, da bi se stanoviti gospodin kojeg zovete TATA (kojeg ovin putem pozdravljam ako na dalekim morima čita forum) smilova i sa laštika doveja na malonogometni teren.
Prema tome, obzirom da igraš alibi igru (dodaj znalcu u svojim redovima i čuvaj mu leđa) ne znam kako možeš pobjednika na treningu optuživati za način kako je pobjedu ostvario. Pokunji se, čestitaj (možeš platit i piće posli pobjede nad TOPELOM) i probaj malo češće na MARJAN otić kad već ne možeš naći onaj davno izgubljeni lanac s bicikle. I drugi put u Moćnu Smrdečiju uvrsti bar dva igrača iz spomenutog kvarta...
PS. Čuja san da ste imali lipo vodstvo dok protivnik nije upotpunija sastav i krenija u preokret na krilima lepršavog i preporođenog EFENDIĆA (koji očito proživljava nogometnu renesansu, protivnici čuvajte se - zvijer se probudila), lucidnog gospodina Dujmovača 10 čiji potezi graniče sa zakonima fizike a ti ih vjerovatno još analiziraš, te lakonogog brzanca Dujmovača 11 od čijih si prolaza vjerovatno navuka prehladu, da ne spominjem granit na branci.
PPS. Sutra ćeš imat čast igrati na treningu sa svojim subotnjim protivnicima pa konačno možda i okusiš slast pobjede.
Zadnja izmjena: MALDINI; 12 ožu 2007, 10:59; ukupno mijenjano 1 put/a.
Tko leži - NE BJEŽI!
<<

Pojišan

Česti član

Post 12 ožu 2007, 11:38

Iden na marendu pa ću ti sve objasnit posli
<<

Smrdecija 29

Novi član

Post 12 ožu 2007, 12:31

Maldini svaka čast, sve šta si reka je istina i ja se slažem s tim. Pojišan je živija na Smrdečiji cca 7. godina, i onda se preselija na Pojišan, ali mu moraš priznat da je nastavija ić u Skolu na Split 3!! Prema tome on nemože nikako bit veća Smrdečija od tebe koji tu ziviš već 34 godine. Ja sam živija u Smrdečiji 19. godina pa se ne hvalim kao on. Ti si ga primija u Dujmovaču i mislim da bi on tebi triba bit zahvalan, i triba bi poštovat Dujmovaču kao svoju ekipu, a ne da drugo kolo ide igrat turnir u Dugopolju protiv Nikole, a svoje suigrače ostavi da izgube. Šta se tiće Ane, i mene je vozala na košarku kad je trenirala, i tu nema priče, a puuuno sam bolji od njega. On je u Smrdečiji bija najbolji na laštik, ali ga je onda Tata zva da zaigra sa nama na balun, i tako je počea igrat. Inače njegov sport je taekwondo, di je bija dobar (treći u hrv.) tako da se navalja zajebavat s njim da nas ne natuće!!
Inaće u subotu, je još i bija dobar kakav zna bit, probava je i driblat, čak je i proda par finti ovim starijim igračima.
Pošto sam i ja igra u subotu, nebi bilo fer da ne kažem, da dok nije doša Maldini, vodili smo Veterane 5:1, i nisu znali di su, ali ste sa tvojim dolaskom konsolidirali redove i pobjedili zasluženo (golman vam je branija čuda, da tako oće branit u četvrtak protiv Topela sigurno dobijate, dok naš golman TH14 se utopija u sivilo momčadi).

PS
Nisi u pravu šta se tiće da nije bilo dva igrača iz Moćne Smrdečije, jer Matija vridi bar za dvojicu, a to ste vi zorno dokazali u prošli četvrtak!!

Evo sad će Pojišan ćim vidi moj komentar poludit, sto posto!!
<<

Pojišan

Česti član

Post 12 ožu 2007, 13:21

U niku stvar. Oden šta pojist a ovi Smrdečija29, alias "truba na mal balun" se raspiše. Ne znan od čega bi prije počeja. Priznajen da me Ana vozala na košarku, jer je stvarno bila bolja. Sad ima i tu istine, da bi triba definirat u koju ekipu upadam. Ako čemo zemljopisno, onda mogu igrat samo za Pojišan, jer tamo i živin. Međutim, mali balun san naučija igrat u Smrdečiji koju nikad nisan napustija iako sam odselija. Ka jaganjac sam svaki dan dvaput iša u stari kvart da buden sa svojim društvom, pa mislim da imam puno pravo Smrdečiju smatrat svojom ekipom. A taj Tata šta ga spominjete je čovik i po. On bi sve učinija za svoju ulicu.
Za Dujmovaču igran drugu godinu, i ekipa je prava. Ti Maldini dobro znaš da nisan bija lud za igranjem za vas, al kad je bilo očito da se Smrdečija neće opet skupit, tija san negdi igrat balun i vi ste me primili. Moga si ti zvat i druge igrače iz Smrdečije, al nisi , nego mene i valjda znaš zašto. Za turnir u Dugopolju je sve davno objašnjeno među nama i ne triba dopustit da ovi provokator, šta ga je Mikas izvoza, uspije da nas poremeti prid derbi. A za subotu, svaka ti čast, al si nan ubacija petu kolonu u ekipu, pa nismo mogli razvit svoju igru osim u prvih par minuti. Još bi samo pozdravija propalog tenisača, stolnotenisača, košarkaša i falšog malonogometeša Smrdečiju 29
<<

Smrdecija 29

Novi član

Post 12 ožu 2007, 13:30

Je Pojišan sve šta si reka je istina.
<<

ZORZI 2

Novi član

Post 12 ožu 2007, 14:17

HR CHIGRA - AMADEUS JEANS 2
INAŠ - KAVANA PERISKA 2
AMBASADOR NEKR. - FRIM PROIZVODNJA 1
GRM I TUNJ RUB.C. - BANAK 1
ZAGORA PROMET - PARNA MASTIONA 2
SM YACHTING - BILI 9 1X
DUJMOVAČA d.o.o. - TOPEL MOBITELI X
<<

MALDINI

Česti član

Post 12 ožu 2007, 14:20

Lipo je vidit da se i provokatora da isprovocirat i poslat u obranu...
Sve napisano kontra tebe je bila šala i provokacija osin onog o piću posli TOPELA, a jedino mi na to nisi da odgovor!
Pozdrav Smrdecija 29, još će nam i uspit od Pojišana napravit igrača...

PS. Na trening u subotu san kasnija, sami ste se izabrali.

PPS. Kad ga već toliko spominjemo, evo da ga i ja još jednom pohvalim. Dok je TATA bija tu i bavija se malim balunom na KREMPIJA se igralo s najviše gušta, kvartovski derbiji svakih par dana (ima je i KLJAJIĆ svoju 2god. nogometnu avanturu ali se brzo da u šminkeraj, obrija se, stavija leće i počeja pit votku a nogomet zaboravija). Vi ka MILAN (većina iz kvarta i pokoji došljak, pozdrav NINU i BRITVI), a mi ka INTERNAZIONALE (par SMRDEČANACA i ostatak svijeta). Onda ste se raspali i rasuli, a mi treniramo slabo jer je jedini pravi sparing partner "odmrmorio". Tužno je vidit KREMPI a na njemu ili 2-3 diteta ili susidi iz MĐdoma, a najčešće nitko. Evo sad su ga i renovirali dijelom. Aj, u zadnje vrime smo se nešto trgnuli, bar se subotom nađemo, ali prava stvar je ipak u bližoj prošlosti. TATA, VRATI SE, KADA POMISLE SVI, DA SE NIKAD...
Zadnja izmjena: MALDINI; 12 ožu 2007, 14:41; ukupno mijenjano 1 put/a.
Tko leži - NE BJEŽI!
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito