FAQ  •  Registracija  •  Login

LIGA KUP 07/08

<<

jmijac-4

VIP član

Post 03 svi 2008, 17:56

Jure napisao:U iščekivanju derbija sutra pozdrav Mijaču. Sekul je reka da dolazi cili kvart gledat, nisam bio svjestan da je toliko atraktivan ovaj par.
A šta se tiče 2 i 3 lige mislim da su Daler , Artem , možda i Šetać bolje ekipe od ekipa iz vrha 2 lige (osim Smrdečije sa Matijom).
Rađe bi izvuka ove iz 2 lige u liga kupu nego ovaj trojac iz 3 lige.

nažalost me nema sutra,nećakinja mi slavi 1. rođendan a to mi je bitnije od ijedne utakmice na svitu :D
nisam siguran oćemo se i skupit,al šta bude biće
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

jmijac-4

VIP član

Post 03 svi 2008, 17:59

gavra stari plac napisao:
jmijac-4 napisao:daj molim te,da je jača,nebi se zvala 3. liga :cool:

je al se zna kako ste vi, maroko, veseli mornari i nakic trade dosli u tu ligu pa po tome ne mozes gledat jel to treca ili druga

mi igramo već 3 godine 2. ligu.dakle da nevaljamo davno bi otamo ispali.ovo je možda i najjača 3. liga u zadnjih 5 godina,al kako je jerko reka,vidićemo iduće godine šta je.Evo se vraćam sa kup utakmice Artema i Lamana,artem pobijedija 2-1 s time da su 4 puta pucali na gol,imali igrača više s kojim ništa nisu napravili a laman se dobro ispromašiva.a to je 2. momčad 3. lige. :P
prije njih momčadi Pismom Zvati nisu došli protivnici
Zadnja izmjena: jmijac-4; 03 svi 2008, 18:01; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

forza morocco

VIP član

Post 03 svi 2008, 21:54

Ajde neka lipo ovi iz 3. dodju u 2., pometu sve redom i ja ću in prvi stisnit ruku, čestitat i reć' in da su bolji!
<<

shelter123

Novi član

Post 04 svi 2008, 08:20

izgleda da će Baterija dogodine dobit konkurenciju u prepotentnosti u vidu došljaka iz 3.
<<

shelter123

Novi član

Post 04 svi 2008, 08:27

a šta se to ove godine u 3.igra atomski nogomet.u 2.svak može dobit svakog.šta se nebi moglo reč za 3.jer tamo imate kante za napucavanje.kad je šetač toliko dobar kako to nije uša prošle godine.sa istom momčadi ka i ove godine.jedina prednost 3.u odnosu na 2.je šta je prosjek godina u njihovu korist.u drugoj je manje više prosjek godina 30+.
Zadnja izmjena: shelter123; 04 svi 2008, 08:28; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 04 svi 2008, 08:43

shelter123 napisao:a šta se to ove godine u 3.igra atomski nogomet.u 2.svak može dobit svakog.šta se nebi moglo reč za 3.jer tamo imate kante za napucavanje.kad je šetač toliko dobar kako to nije uša prošle godine.sa istom momčadi ka i ove godine.jedina prednost 3.u odnosu na 2.je šta je prosjek godina u njihovu korist.u drugoj je manje više prosjek godina 30+.

Istina je da u 3.ligi imaju 2-3 ekipe koje možeš bez problema nakantat,ali gledaj ostale ekipe.
Kad gledaš primjer ŠETAČA,ne znam kakvu su momčad imali lani,ali sad na liga kupu si moga vidit da su bili bolji od COLO-COLA,koji su kako ja znam u vrhu 2.lige.
<<

FRAFO

VIP član

Post 04 svi 2008, 09:26

Karakteristika dobrih ekipa je da pobjeđuju i kad ne igraju dobro;tako je PB SPLIT ove godine osvojio superligu,a iz kola u kolo su čupali bodove u finišu utakmice...ARTEM je igrao stvarno slabo,pogotovo neprepoznatljivo u obrani,a i ovi iz LAMANa su se napalili(navodno su ove dvi ekipe međusobno trenirale)...Mislim da je ARTEM na kraju ipak zasluženo prošao dalje,jer vodili su cilu utakmicu,a taj jedan gol šta su primili je slučajnost,direktno iz auta na dušu golmana koji je dira balun!
Mislim da nema gotovo nikakve razlike u kvaliteti između 2. i 3. lige,ali smatram da su vodeće ekipe 3.lige jače od vodećih 2.lige!Možda se varam,ali sve će biti puno jasnije dogodine kada DALER,ARTEM,a možda i ŠETAČ i ROTONDO budu igrali 2.ligu!Budu li momci iz DALERa mogli dolazit subotom,gotovo sam siguran da će osvojit 2.ligu!!!
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

shelter123

Novi član

Post 04 svi 2008, 09:50

AUTO SIMPET napisao:
shelter123 napisao:a šta se to ove godine u 3.igra atomski nogomet.u 2.svak može dobit svakog.šta se nebi moglo reč za 3.jer tamo imate kante za napucavanje.kad je šetač toliko dobar kako to nije uša prošle godine.sa istom momčadi ka i ove godine.jedina prednost 3.u odnosu na 2.je šta je prosjek godina u njihovu korist.u drugoj je manje više prosjek godina 30+.

Istina je da u 3.ligi imaju 2-3 ekipe koje možeš bez problema nakantat,ali gledaj ostale ekipe.
Kad gledaš primjer ŠETAČA,ne znam kakvu su momčad imali lani,ali sad na liga kupu si moga vidit da su bili bolji od COLO-COLA,koji su kako ja znam u vrhu 2.lige.

neznam kup ne pratim.al dobro se zna da je kup momčadima najmanje bitan.i tu svoju priliku za dokazivanjem imaju momčadi iz nižih liga.pa nije valjda ako neko iz druge lige dobije momčad iz prve u kupu da je druga automatski bolja od 1.
<<

artem2

Česti član

Post 04 svi 2008, 10:40

Šta ste se uvatili nas koji ulazimo u 2. ligu, di je ko od nas napisa da smo bolji i da ćemo se prošetat drugom ligom!!!???? Igrat ćemo ko i dosad i ako smo bolji to moramo dokazat kroz cilu ligu a ne po forumu!!!!!
<<

jmijac-4

VIP član

Post 04 svi 2008, 12:57

ma meni isto nije jasno kako netko na temelju jedne utakmice može zaključit kako jedna ekipa igra kroz cijelu godinu!?!?
<<

barca

Novi član

Post 04 svi 2008, 13:06

shelter123 napisao:
AUTO SIMPET napisao:

neznam kup ne pratim.al dobro se zna da je kup momčadima najmanje bitan.i tu svoju priliku za dokazivanjem imaju momčadi iz nižih liga.pa nije valjda ako neko iz druge lige dobije momčad iz prve u kupu da je druga automatski bolja od 1.

to su najobičnije gluposti da kup momčadima iz jačih liga nije bitan.pa nisu to profesionalci pa biraju profitabilnija il važnija natjecanja. svi mi plaćamo ovo da bi igrali organiziranu ligu malog baluna i sad će neko smatrat ne bitnim neko natjecanje unutar umn-a. pa pb split, dakle prvaci suprolige su se veselili ko mala dica kad su u onoj dramatičnoj utakmici izbacili topela.
sad je najlakše kad neko iz jače lige ispadne reć da su podcjenili natjecanje,a to su čiste gluposti
<<

wonderkid

Član

Post 04 svi 2008, 22:08

dšr kman je na zimskom kupu izbacija Domus(tada 1.u superligi), a na liga kupu doša u treće kolo i ispa na penale od zlatnog otoka. ovim želim poručiti organizatorima torcida kupa da bi oni tribali bit jedni od nositelja. a ako ima koji dobar sponzor među onima koji ovo čitaju, uložite u njih, mislim da se mogu ravnopravno nositi sa gospićem i brodosplitom u završnici. ljudi, presmiješni ste...
Zadnja izmjena: wonderkid; 04 svi 2008, 22:09; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

MALDINI

Česti član

Post 05 svi 2008, 07:32

Ja možda gledan subjektivno, ali mislin da ŠETAĆ nije uopće bija bolji od nas do zadnjih 10min kad su nas nadtrčali. Mi smo igrali skoro bez zamjene (troje nas nije došlo i jedan ozljeđen, a MIKI se ozljedija sredinom 1.pol i tek pred kraj 2.pol je reka da će probat ući). Doduše, ja bih kritizira nas jer smo napravili brdo neforsiranih grešaka di smo pustili protivniku da nam 2-3 puta izlazi oči u oči s vratarom (opet kao izgovor mogu navest umor što povlači pad koncentracije). Ne znam jel protivniku falija koji od igrača, ali san siguran da bi s BANETOM, MATOM, IVANOM i TEOM mi nametnuli ritam utakmice, što idalje ne znači da bi dobili.
Jačinu 2. i 3. lige ne mogu komentirat jer 3. ligu uopće ne poznajem, jedino sam se na prošlom liga-kupu sreja s DALEROM i vidilo se da se radi o ekipi koja po kvaliteti ne pripada u niže rangove.
Tko leži - NE BJEŽI!
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 05 svi 2008, 08:16

Balun se igra na terenu, a ne na forumu. A na terenu smo mi i Šetač odigrali utakmicu na nivou 6. osnovne. Nakon onakve igre bi se u interesu nogometa tribali ostavit i mi i oni. Toliko o snazi liga.
Po meni je Šetać igra bolje, imali su puno manje kardinalnih grešaka al nas sve jedno nisu uspili dobit. Mislim da bi nam svaka kvalitetnija ekipa iz onoliko kontri uvalila bar 6 goli, a oni u većini situacija nisu zapucali na branku. Na kraju ih je srića poljubila 15 sek. prije kraja gol iz flipera, al onda se na penalima priklonila nama.
Čestitam Šetaću na fair i korektnom ponašanju. Žaj mi je šta moj školski kolega Cvita nije zalječija ozljede - nisam s njim igra ima već 16 godin.
<<

FRAFO

VIP član

Post 05 svi 2008, 08:19

Jučer je odigrano nekoliko zanimljivih utakmica:
BATERIJA - TORCIDA BARUTANA = 2 : 7
-da su tili momci sa Barutane su mogli Bateriji uvalit i 10 komada,apsolutno zaslužena pobjeda
ELEKTROPRIJENOS - MG SPORT = 5 : 2 ???
-nisam siguran jel rezultat točan,nisam pratija utakmicu ali znam da je Elektroprijenos dobija relativno lako.
DOMUS - RIBARI = 6 : 6 (2 : 1)
-šteta;Ribari su pružili žestok otpor superligašu,vodili su gotovo cijelu utakmicu,da bi na kraju falili čak 2 od 3 penala...
STROŽANAC - DULUX = 8 : 6
-još jedna utakmica u kojoj se superligaš morao dobro namučiti da bi proša dalje.Sve pohvale ekipi Dulux koja je igrala bez zamjene i bez vratara!
Posljednje dvije utakmice nisam pratija,ali navodno se HERCEGOVAC lako obračunao s ekipom JEL NEĆEŠ (8:2 ???) čiji je vratar primio nekoliko pacerskih golova,a AKUD je bez borbe prošao u 2.kolo;ekipa MNK ETIRI se nije pojavila...
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito