II. Liga Mladih
Evo parovi iduceg kola i rezultati prvog dijela prvenstva:
HČSP / : / Max Moris - Nisu došli
Baterija 0 : 1 Forza Maroco
Rot marine 3 : 9 MNK Hercegovac Niccomi
Caffe bar pivnica Karlo 5 : 1 Nakić trade
Jel nećeš 0 : 4 Pekara Babić
MNK Veli Varoš 2 : 2 MNK Etiri king sat
Zewa 3 : 3 Colo Colo
Eto, ima 5-6 dana vrimena za prognoze kola!
HČSP / : / Max Moris - Nisu došli
Baterija 0 : 1 Forza Maroco
Rot marine 3 : 9 MNK Hercegovac Niccomi
Caffe bar pivnica Karlo 5 : 1 Nakić trade
Jel nećeš 0 : 4 Pekara Babić
MNK Veli Varoš 2 : 2 MNK Etiri king sat
Zewa 3 : 3 Colo Colo
Eto, ima 5-6 dana vrimena za prognoze kola!
Piće imate, to meni nikad nije žaj platit. Predlažem da dođete gledat veliki derbi "točno u podne" (nadam se samo da Kragić neće bit Gary Cooper) prva tura je na mene.
Zewa je jučer bila zastrašujuća. Koja kirurška preciznost u realizaciji kontri. A kako ga je Kragić sašija livon u rašlje!!?
Ticex, ima si izjednačenje u zadnjim sekundama! Da mi je samo znat di si se maka s druge stative??? U stvari vidija san di si se maka al ne mogu dokucit zasto!?
Jučer san skoro umra na klupi. Dali smo sami sebi 3 gola, dva kiksa vratar i jedan auto gol. Oni bez zamjene, drugo poluvrime skoro nisu prišli centar. Nama lagano nervoza, osječaš da je golman nesiguran odma se svi boje izgubit balun. Nikako uvalit gol. Onda smo minut i po prije kraja odlucili izvadit golmana i ic na sva tri boda. I dok smo cekali prekid uspili smo uvalit 4. gol! Zaslužili smo pobjedu, svih 5 golova smo ušli s balunon u branku.
Bit će derbi strašan
Zewa je jučer bila zastrašujuća. Koja kirurška preciznost u realizaciji kontri. A kako ga je Kragić sašija livon u rašlje!!?
Ticex, ima si izjednačenje u zadnjim sekundama! Da mi je samo znat di si se maka s druge stative??? U stvari vidija san di si se maka al ne mogu dokucit zasto!?
Jučer san skoro umra na klupi. Dali smo sami sebi 3 gola, dva kiksa vratar i jedan auto gol. Oni bez zamjene, drugo poluvrime skoro nisu prišli centar. Nama lagano nervoza, osječaš da je golman nesiguran odma se svi boje izgubit balun. Nikako uvalit gol. Onda smo minut i po prije kraja odlucili izvadit golmana i ic na sva tri boda. I dok smo cekali prekid uspili smo uvalit 4. gol! Zaslužili smo pobjedu, svih 5 golova smo ušli s balunon u branku.
Bit će derbi strašan
Vice ColoColo napisao:Bit će derbi strašan
Mislin da bi svi koji žele gledat kvalitetan i uzbudljiv mali balun, tribali doć pogledat u subotu u podne ovaj derbi između Cola Cola i Zewe. Bez obzira koju ligu igrali, naucit cete nesto. Mislim da obe, ekipe bez preuvelicavanja, mogu igrat Superligu.
Zewina kontra je daleko najubojitija u ligi, a Colo Colo ima sigurno najbolje šutere, a ni golman in nije za bacit
zewa napisao:ticex napisao:ooooo bit će dobra utakmica!!! Ipak mislin da Colo-Colo mali favorit!
Slažem se, vidit ćemo šta će Vice sutra reć
ZEWA rozi 8+2 gratis
Ajde Maroš nemoj mi tu pilu naopako. Derbi je derbi zato šta nema favorita.
A nemoj mi reć da ne viruješ u vašu pobjedu. Da nemamo bolesnu želju za pobjeđivanjem i mi i vi ol bi nan svaka utakmica bila na rubu incidenta? U ostalom ol bi stari tovari još igrali ligu? Lipo bi šetali s familijon a balun bi gledali na televiziji!
Ja ću sutra nakon misec dana probat odradit trening. Ako ne bude u sridu fibre onda još dva do subote. Pa ćemo onda vidit jesu li oni vaši udarci neobranjivi ka šta izgledaju
ticex napisao:Mislin da bi svi koji žele gledat kvalitetan i uzbudljiv mali balun, tribali doć pogledat u subotu u podne ovaj derbi između Cola Cola i Zewe. Bez obzira koju ligu igrali, naucit cete nesto. Mislim da obe, ekipe bez preuvelicavanja, mogu igrat Superligu.
Zewina kontra je daleko najubojitija u ligi, a Colo Colo ima sigurno najbolje šutere, a ni golman in nije za bacit:D:D:D
A daleko smo mi od Superlige, ali slažem se da u našoj ligi ima odličnih utakmica. Ima se šta vidit kad igraju ljudi koji imaju bar osnovnu tehniku i donekle se znaju postavit na terenu. Sad šta oni u Super ligi to sve rade brže i bolje je drugi par postoli.
Zato mene ubija u pojam Hajduk i HNL. Dobro šta evropski klubovi pored nas izgledaju ka vanzemaljci, ali da kad naši klubovi igraju međusobno da to nemoš gledat to ja ne mogu shvatit. To je neki nakaradni pristup nogometu, nije ni čudo da nema publike niti da ne izlaze mladi igrači. A kako će izać kad u nas niko ne igra balun???
Vice ColoColo napisao:Zato mene ubija u pojam Hajduk i HNL. Dobro šta evropski klubovi pored nas izgledaju ka vanzemaljci, ali da kad naši klubovi igraju međusobno da to nemoš gledat to ja ne mogu shvatit. To je neki nakaradni pristup nogometu, nije ni čudo da nema publike niti da ne izlaze mladi igrači. A kako će izać kad u nas niko ne igra balun???
Reka bi moj kum Tomo: "Igraju cili život balun, a neznaju ga ni štopat ni dodat. Nevjerovatno!"
Evo probat cu i ja. Ovo kolo je stvarno tesko pogodit. Skoro se za svaku utakmicu mislim sta stavit.
HČSP : Max Moris 2 (ako se Max skupi dobijaju 100%)
Baterija : Forza Maroco X (odi je sve moguće)
Rot marine : MNK Hercegovac Niccomi 2
Caffe bar pivnica Karlo : Nakić trade 1
Jel nećeš : Pekara Babić 2 (opet isto - ako se Pekara skupi dobijaju)
MNK Veli Varoš : MNK Etiri king sat 2 (ka šta je reka Ticex - zakon velikih brojeva je na vašoj strani)
Zewa : Colo Colo 2 (Colo Colo je u dobroj formi pa eto dvice)
HČSP : Max Moris 2 (ako se Max skupi dobijaju 100%)
Baterija : Forza Maroco X (odi je sve moguće)
Rot marine : MNK Hercegovac Niccomi 2
Caffe bar pivnica Karlo : Nakić trade 1
Jel nećeš : Pekara Babić 2 (opet isto - ako se Pekara skupi dobijaju)
MNK Veli Varoš : MNK Etiri king sat 2 (ka šta je reka Ticex - zakon velikih brojeva je na vašoj strani)
Zewa : Colo Colo 2 (Colo Colo je u dobroj formi pa eto dvice)
evo i moje prve prognoze
HČSP:Max Moris 2(ako se skupe)
Baterija:Forza Maroco 2
Rot marine: MNK Hercegovac Niccomi 2
Caffe bar pivnica Karlo : Nakić trade x
MNK Jel nećeš : Pekara Babić 1(prošlu smo popili za iduće tri utakmice)
MNK Veli Varoš:MNk Etiri king sat 2 (ajmo Ticex vrime van je)
Zewa : Colo Colo 1 (ajmo zewa dok ste na krilima pobjede)
HČSP:Max Moris 2(ako se skupe)
Baterija:Forza Maroco 2
Rot marine: MNK Hercegovac Niccomi 2
Caffe bar pivnica Karlo : Nakić trade x
MNK Jel nećeš : Pekara Babić 1(prošlu smo popili za iduće tri utakmice)
MNK Veli Varoš:MNk Etiri king sat 2 (ajmo Ticex vrime van je)
Zewa : Colo Colo 1 (ajmo zewa dok ste na krilima pobjede)
Vice bolje ti se vratit na parket u subotu, siti se zadnju utakmicu da si baš ti spasija svoju ekipu 
P.s. ...i nemoj ostavit toplomjer ispod ruke jer ćeš imat pune ruke posla

ZEWA pocket maramice
P.s. ...i nemoj ostavit toplomjer ispod ruke jer ćeš imat pune ruke posla
ZEWA pocket maramice
Zadnja izmjena: zewa; 19 ožu 2007, 19:08; ukupno mijenjano 1 put/a.
...a kolege forumaši lipe su vam prognoze, evo i moje ala Vice ista osim one u podne:
HČSP : Max Moris.............1
Baterija : Forza Maroco......x
Rot marine : Hercegovac....2
Pivnica Karlo : Nakić...........1
Jel nećeš : Pekara Babić......1
Veli Varoš : Mnk etiri...........2
Zewa : Colo colo................1 (kakav bi ja to voditelj bija kad nebi virova u svoju ekipu )
ZEWA plave maramice 6+2 gratis
HČSP : Max Moris.............1
Baterija : Forza Maroco......x
Rot marine : Hercegovac....2
Pivnica Karlo : Nakić...........1
Jel nećeš : Pekara Babić......1
Veli Varoš : Mnk etiri...........2
Zewa : Colo colo................1 (kakav bi ja to voditelj bija kad nebi virova u svoju ekipu )
ZEWA plave maramice 6+2 gratis
Zadnja izmjena: zewa; 19 ožu 2007, 17:51; ukupno mijenjano 1 put/a.
Veliki pozdrav od još jednog ETIRIJEVCA svim članovima ovog foruma i njihovim boljim polovicama (ko ih ima).
Neću se uključit u kladionicu jer se nisam kladija ima ETIRI godine, a kad bi se kladija onda bi sve pare stavija na ETIRI da u ovoj ligi može najviše popit i pojist od ostalih (jerbo za to imamo najširu i najkvalitetniju klupu)
. A to ćemo dokazat (poslat ćemo vam slike sa Hvara) 21.5. jerbo je to veliki datum i tada slavimo ETIRI godine od osnutka kluba.
P.S. Alo Zewa, jel više dosta prodavanja magle sa onih 8+2 gratis tariguzom....
Cili grad i cilo selo zna za DEL Castello!!!
Neću se uključit u kladionicu jer se nisam kladija ima ETIRI godine, a kad bi se kladija onda bi sve pare stavija na ETIRI da u ovoj ligi može najviše popit i pojist od ostalih (jerbo za to imamo najširu i najkvalitetniju klupu)
P.S. Alo Zewa, jel više dosta prodavanja magle sa onih 8+2 gratis tariguzom....
Cili grad i cilo selo zna za DEL Castello!!!
DANAS JE SUTRA AKO UZMEŠ U OBZIR JUČER!