1 Liga mladih
Mario sritno i nadam se da kroz dvi tri sezone budemo igrali skupa u super ligi
Zadnja izmjena: fabiofabio; 25 tra 2008, 21:10; ukupno mijenjano 1 put/a.
Hajduk Split
Leo,neznaš ti ni po mise!!! Ne da će mu ta slika ostat još dugo nego će je teško maknit nakon onoga jučer.Momčić je nakon finala kupa upa u dres svoga idola.Ipak da mu nije bilo mene i čika teško bi ga dobija.Kad je čovik vidija nas dva krupna odma je iša pitat gazdu smi li dat dres,he he.Presudna stvar je da smo natirali mileta da pogleda zaslon na marquezovom mobitelu.Čovik kad je vidija sebe lice mu se ozarilo,tako da je to bija presudan moment.Mislim da smo čiko i ja vlasnici bar rukava na tom dresu,a i zaslužili smo 10 % od idućeg trasfera našeg mladog talenta pošto je realno za pretpostaviti da će mu dres dati nadnaravnu moć s kojom će za koju godinu bit bolji i od svog idola.
Nakon svega,ne znam ima li smisla više zvati ga marquez...
ultra'
maldini jesi bija jučer gledat kup? biće si već sagleda loše točke topela? HA-HA-HA
www.mnk-topel-split.bloger.hr
www.mnk-topel-split.bloger.hr
skalice napisao:Leo,neznaš ti ni po mise!!! Ne da će mu ta slika ostat još dugo nego će je teško maknit nakon onoga jučer.Momčić je nakon finala kupa upa u dres svoga idola.Ipak da mu nije bilo mene i čika teško bi ga dobija.Kad je čovik vidija nas dva krupna odma je iša pitat gazdu smi li dat dres,he he.Presudna stvar je da smo natirali mileta da pogleda zaslon na marquezovom mobitelu.Čovik kad je vidija sebe lice mu se ozarilo,tako da je to bija presudan moment.Mislim da smo čiko i ja vlasnici bar rukava na tom dresu,a i zaslužili smo 10 % od idućeg trasfera našeg mladog talenta pošto je realno za pretpostaviti da će mu dres dati nadnaravnu moć s kojom će za koju godinu bit bolji i od svog idola.
1. ovo za rukav cu van odma rec NISTA od toga... nedan nikome :-/
2. za transfer uzmite kol'ko ocete samo mi ostavite dres ( moju novu pidzamu
3. NE MOZE niko bit bolji od BOGA malog baluna, sta je je
4. hvala
Zadnja izmjena: Rafael Marquez; 29 tra 2008, 10:44; ukupno mijenjano 1 put/a.
A ale!
KIKE 13
SIMEUNOVIĆ 4
KIKE 13
SIMEUNOVIĆ 4
ZORZI, žaj mi je šta nisan bija na kup utakmici, očito je bija spektakl... 3:0 pa 3:3, pa penali, prava poslastica. To je vjerovatno bija najjači par prvog kola.
A šta se poznavanja TOPELA tiče, koliko smo trenirali i igrali em zajedno em na suprotnim stranama, nema nepoznanica. U pitanju je samo forma...
A šta se poznavanja TOPELA tiče, koliko smo trenirali i igrali em zajedno em na suprotnim stranama, nema nepoznanica. U pitanju je samo forma...
Tko leži - NE BJEŽI!