II. Liga Mladih
pizdun napisao:PB Split - Smrdečija!
Dvoboj umova, reka bi jedan moj prijatelj!!! Koja je ovo pizdarija? Ha ha ha! Ko vodi smrdečiju?
E još se pitaš ko vodi Smrdečiju. Jedan mladi i perspektivni stručnjak, inače iza Stefija možda i najbolji mladi voditelj u 2. ligi.
Upija nova futsal znanja velikom brzinom, pa je samo pitanje do kada ćemo ga moć zadržat da ne ode u neku ambiciozniju ekipu (možda u BI umisto Delponta). Ovo sve šta sam ti ja reka ti može potvrdit i prvi topnik 2. lige!! (jeli tako kaka09?)
Da ti ja više ne pričam dođi u subotu na utakmicu, pa ga možeš vidit na djelu!!!
Izborniče, izborniče, pa nemoj se nervirat, nogomet bi trebala biti relaksacija. Evo da raspravu prebacin ovdi da ne bi utlačili temu KUPA.
Tko radi griješi...
Nego da pitan dvi stvari. Ne znan ko van uređuje blog ali san primjetija da se porazi (ni na treningu ni na utakmici) ne spominju, samo pobjede. Jel slučajno ili selektivno?
Planiraš li koji ozbiljni turnir konačno i pohodit nakon otkazanih KAŠTELA? Šteta bi bila da kad se osjećaš toliko moćan ne skupiš i koji turnirski pokal (i lovu, naravno). Evo i SKALICE su ti pobigle...
Tko radi griješi...
Nego da pitan dvi stvari. Ne znan ko van uređuje blog ali san primjetija da se porazi (ni na treningu ni na utakmici) ne spominju, samo pobjede. Jel slučajno ili selektivno?
Planiraš li koji ozbiljni turnir konačno i pohodit nakon otkazanih KAŠTELA? Šteta bi bila da kad se osjećaš toliko moćan ne skupiš i koji turnirski pokal (i lovu, naravno). Evo i SKALICE su ti pobigle...
Tko leži - NE BJEŽI!
Jeste li primijetili koliko se s*re po drugoligašima na ostalim temama? Iman dojam da nan iz 3. lige dolaze Liverpool, Man Utd i Chelsea!
Zadnja izmjena: forza morocco; 17 svi 2008, 11:50; ukupno mijenjano 1 put/a.
Ispada da smo samo mi kiksali u drugom kolu. Čestitke svim drugoligašima na pobjedama. Posebna čestitka prvacima na dvi vrijedne pobjede, ima san osjećaj da će te proć...
Šta se tiče potcjenjivanja naše lige: ekipe iz treće lige su mlade, koliko san vidija dosta momaka je sa velikog baluna normalno je da su puni samopouzdanja i da daju neumjerene izjave. Ne triba to uzimat za zlo. Do godine će nam sigurno pojačat ligu + još dvi dobre ekipe koje ispadaju iz prve lige pa ćemo vidit ko koga...
Šta se tiče potcjenjivanja naše lige: ekipe iz treće lige su mlade, koliko san vidija dosta momaka je sa velikog baluna normalno je da su puni samopouzdanja i da daju neumjerene izjave. Ne triba to uzimat za zlo. Do godine će nam sigurno pojačat ligu + još dvi dobre ekipe koje ispadaju iz prve lige pa ćemo vidit ko koga...
Vice ColoColo napisao:Ispada da smo samo mi kiksali u drugom kolu. Čestitke svim drugoligašima na pobjedama. Posebna čestitka prvacima na dvi vrijedne pobjede, ima san osjećaj da će te proć...
Vice, kako sad stoji ispada da vi niste nes(p)retno ispali mogli ste upast među osam ekipa, šteta!
Slažem se s tobom šta se tiće ekipa iz treće lige, sve su to mladi momci uglavnom s velikog baluna i imaju pravo bit samouvjereni. I ja sam sa 20. mislija da me niko nemože proč, ali ipak kad bi došli stari rutineri (Loča-Omrčen, Maleš...) to bi izgledalo drukčije. Mislim da ekipa Daler zaslužuje veliki respekt, jer osvojit prvo 4. pa sad i 3. ligu premoćno nije mala stvar. Gleda sam ih protiv Ambasadora i odigrali su dobru utakmicu, ali su pali nakon penala. Uz Colo-colo i Kavanu Perisku mislim da su veliki favoriti za proč dalje. Međutim nesmiju se nikako podcijenit niti ostale ekipe iz lige, posebno Forca Marocco i Dulux koje kad su motivirane mogu dobit svakoga.
Uvjeren sam da će iduća sezona, ako ostanu ove ekipe kao sad bit veoma zanimljiva.
Smrdecija 29 napisao:Vice ColoColo napisao:Ispada da smo samo mi kiksali u drugom kolu. Čestitke svim drugoligašima na pobjedama. Posebna čestitka prvacima na dvi vrijedne pobjede, ima san osjećaj da će te proć...
Vice, kako sad stoji ispada da vi niste nes(p)retno ispali mogli ste upast među osam ekipa, šteta!
Slažem se s tobom šta se tiće ekipa iz treće lige, sve su to mladi momci uglavnom s velikog baluna i imaju pravo bit samouvjereni. I ja sam sa 20. mislija da me niko nemože proč, ali ipak kad bi došli stari rutineri (Loča-Omrčen, Maleš...) to bi izgledalo drukčije. Mislim da ekipa Daler zaslužuje veliki respekt, jer osvojit prvo 4. pa sad i 3. ligu premoćno nije mala stvar. Gleda sam ih protiv Ambasadora i odigrali su dobru utakmicu, ali su pali nakon penala. Uz Colo-colo i Kavanu Perisku mislim da su veliki favoriti za proč dalje. Međutim nesmiju se nikako podcijenit niti ostale ekipe iz lige, posebno Forca Marocco i Dulux koje kad su motivirane mogu dobit svakoga.
Uvjeren sam da će iduća sezona, ako ostanu ove ekipe kao sad bit veoma zanimljiva.
Moja ekipa niti je mlada niti je ko izjavia da će se prošetat drugom ligom,a o podcjenjivanju pišite onima koji su to izjavili i nestavljajte sve u isti koš!!! Stvaraju se nepotrbne tenzije ko da će se igrat liga prvaka u drugoj lizi. Ima se odigrat 26 kola i ko skupi najviše bodova triba mu čestitat, pozdrav svim drugoligašima i vidimo se na početku sljedeće sezone!!!
Smrdecija 29 napisao:Uf, a di sam Zewu zaboravija!!
Bit će zanimljiva iduća sezona.
P.S. Artem2 šta se ti ljutiš?? Stara izjava sa Smrdečije glasi: Ko se ljuti, uvali mu Guti!!
Nema nikakvih tenzija, sve je ovo dobra zajebancija i sam ćeš to vidit.
Ne ljutim se ja, samo se pisalo o nama šta dolazimo iz 3. lige da smo ovakvi i onakvi zbog nekih komentara šta su ih drugi pisali...
Sritno u kupu!!!!!
artem2 napisao:Moja ekipa niti je mlada niti je ko izjavia da će se prošetat drugom ligom,a o podcjenjivanju pišite onima koji su to izjavili i nestavljajte sve u isti koš!!! Stvaraju se nepotrbne tenzije ko da će se igrat liga prvaka u drugoj lizi. Ima se odigrat 26 kola i ko skupi najviše bodova triba mu čestitat, pozdrav svim drugoligašima i vidimo se na početku sljedeće sezone!!!
Nitko nije spomenija vasu ekipu direktno, ne znam zasto si se osjetija prozvanim. Komentirali smo generalno neke stavove, na svom topicu, mislim da je Ranko falija sta je reagira na topicu 3. lige. Ne boj te se nece se nitko napaljivat unaprid na vas, nit ce vam ko spustit gace.
Nego, reci mi: koji vam je prosjek godina u ekipi? Gleda sam vas na kupu i nisam uocio nikog starijeg (iz moje perspektive, naravno