FAQ  •  Registracija  •  Login

1 Liga mladih

<<

skalice

Član

Post 20 ožu 2007, 14:06

Vidim da nemate neko visoko mišljenje o nama,bar se tako da zaključiti po prognozama ishoda utakmica,koliko sam vidija prelistavajući vašu raspravu za zadnja 3-4 kola.
Ima dosta istine u konstataciji da smo brojčano tanki.Ima nas 8 igrača i 2 golmana i tako trajemo već godinama uz pokoju izmjenu.Ne bih reka da smo igrački tanki,većinba nas igra ovu ligu već 6 sezona zaredom i ljudi imaju dosta iskustva,prije bi reka da se ne možemo maknit,da smo fizički najslabije pripremljena ekipa u ligi.Nećete virovat ali puna 4 miseca nismo odigrali niti jedan trening,nalazimo se isključivo na utakmicama u ligi i to je problem.Nemamo ni voditelja,a stav većine je da nam ne treba.Ipak,imamo jednu kvalitetu,po meni najvažniju za dugo trajanje a to je da smo klapa,da posli svake utakmice ostanemo na piću,raspravi,zajebanciji,poanta je druženje,iako se čovik uvik bolje osjeća kad dobije što nama baš i nije učestala praksa.
Vaš komentar?
ultra'
<<

leo

Novi član

Post 20 ožu 2007, 14:43

Moj komentar je na to sta si napisa da je meni super sta ste klapa, a iman i jedan prijedlog,da predjete mozda u nizi rang natjecanja ( bez potcijenjivanja) i onda s tim rijesite i neke druge probleme, i dalje cete bit klapa i sa tim svojim skupljenim iskustvom sigurno cete prije skupit bodove i ostvarit vise pobjeda u drugoj ili trecoj ligi! A dobrog voditelja po meni je uvik dobro imat, ali dobar voditelj i prava klapa po meni ne idu! Po mojim iskustvima to u 90% slucajeva puca!
<<

MALDINI

Česti član

Post 20 ožu 2007, 14:53

Evo skalice da ja odmah komentiram jer vidim da je većina tvog komentara naslonjena na jednu od mojih prognoza. Znamo se 100 godina i mislin da ste bili opasniji prije 4-5 sezona nego ste ovu. Doduše, možda je zato jer smo se mi kadrovski pojačali i anulirali razliku, ali dok smo bili u 2B ligi na treninzima smo teško izlazili na kraj s vama (čak ste i trkački bili malo superiorniji). Sad ste kadar malo prominili, par dobrih igrača (koji sami mogu donit prevagu na terenu) vam više ne igra (u razloge ne ulazim) ali kvalitetu znam da imate. Sam si dobro reka da kako ne trenirate (javite se, možemo se dogovorit, mi igramo subotom popodne) nije da NE ZNATE nego NE MOŽETE. A i jedno i drugo čini potpunog igrača. Žaj mi je gledat da primate pacerske golove kad netko nije istrča nazad a na klupi samo Ukić u robi. Ova se liga može na visokom nivou odigrat sa samo dvoje ljudi na klupi, a toliko vas ima (ako dođete). Znači, malo treninga (da opet ponovim - javi se) i rezultat će doći. A za borbu za vrh tablice mislin da bi vam ipak trebala i pojačanja (jer je puno guštije ostat na piću i komentirat postignute golove nego primljene).
Ali, parola za kraj - ŽIVOT DAMO, EFU NE DAMO!!!
Tko leži - NE BJEŽI!
<<

Pojišan

Česti član

Post 20 ožu 2007, 15:00

TOPEL MOBITELI - SM YACHTING 1
BANAK - HR CHIGRA X
AMBASADOR NEKR. - DUJMOVAČA d.o.o. X2
KAVANA PERISKA - AMADEUS JEANS 1
PARNA MASTIONA - FRIM PROIZVODNJA X
BILI 9 - INAŠ 2
<<

skalice

Član

Post 20 ožu 2007, 15:27

Vidi pojišana,čim san se uključija u raspravu odma je prognozira nulu.E,pa mi ti majstore nismo odigrali niti jednu nulu ove sezone,mislim da ni nećemo,nismo psihički spremni na to,ili dobijemo ili smo raspad sistema.
Maldini,prvo u ime dugogodišnjeg prijateljstva među ekipama mislim da bi nam stvarno tribali ustupit ili bar posudit Efu s obzirom na naše sadašnje stanje,nije primjereno da svoj post završiš onakvom porukom,he he.
Ipak,ne damo se,o nižem rangu niti ne razmišljamo,a šta se tiče pojačanja dobro bi nam došla još dvojica koja bi između ostalog bili spremni dolaziti na treninge.Pošto ćemo sredit Efu za iduću sezonu,još jedan pravi igrač i pucamo na gornji dio ljestvice.Maldini?
ultra'
<<

Pojišan

Česti član

Post 21 ožu 2007, 12:35

Maldini, kakav si danas za ić gledat Juniora u kupu. Mislim da igraju u 19 h, al nisam siguran.
<<

MALDINI

Česti član

Post 21 ožu 2007, 13:09

Pojišan, kako ne, s guštom dolazim. Dogovorit se možemo i telefonom.
skalice, u DUJMOVAČI je pravilo da ko jednom ode više se ne vraća (imali smo neke izletnike do sad pa smo se ovako dogovorili) i koliko god nam vi bili bliski i dugogodišnji sparing-partneri mislim da pojačanja iz naših redova nećete angažirat. Možemo se dogovorit za trening, evo sad će i lipša vrimena i maknit će se ura, sve nam ide na ruku. Samo malo dobre volje...
Tko leži - NE BJEŽI!
<<

Pojišan

Česti član

Post 22 ožu 2007, 09:28

Evo san se dogovorija sa Smrdečijom29 da radimo pauzu na forumu sve dok se na forum ne vrati Dujmovača23, jer nemamo koga provocirat. Pozdrav grupi. Usput Dujmovača23 platit češ Dabi piće.
Zadnja izmjena: Pojišan; 22 ožu 2007, 09:29; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

svilaja

VIP član

Post 22 ožu 2007, 10:57

Dajte prognozu današnjeg kola.

SVILAJA:MIR I ČISTI ZRAK.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
<<

MALDINI

Česti član

Post 22 ožu 2007, 20:12

20. kolo (nepotpuno):
GRM I TUNJ RUB.C. - ZAGORA PROMET 4:1
TOPEL MOBITELI - SM YACHTING 5:1
BANAK - HR CHIGRA 3:5
AMBASADOR NEKR. - DUJMOVAČA d.o.o. 3:6
KAVANA PERISKA - AMADEUS JEANS 2:3
PARNA MASTIONA - FRIM PROIZVODNJA :
BILI 9 - INAŠ :

Tablica (nepotpuna):
1. AMADEUS JEANS 20 15 3 2 85:42 48
2. DUJMOVAČA d.o.o. 20 14 2 4 79:42 44
3. TOPEL MOBITELI 20 12 4 4 69:52 40
4. GRM I TUNJ-RUB.C. 20 11 2 7 68:51 35
5. FRIM PROIZVODNJA 19 11 1 7 86:81 34
6. SM YACHTING 20 10 3 7 73:59 33
7. PARNA MASTIONA 19 9 2 8 59:60 29
8. HR CHIGRA 20 8 2 10 65:75 25 (-1)
9. BILI 9 19 7 4 8 74:86 25
10.ZAGORA PROMET 20 7 2 11 73:65 23
11.BANAK 20 7 0 13 65:82 21
12.KAVANA PERISKA 20 6 1 13 67:80 19
13.AMBASADOR NEKR. 22 3 4 15 49:84 13
14.INAŠ 19 2 2 15 45:98 7 (-1)

21. kolo (bar nešto potpuno):
BANAK - SM YACHTING
HR CHIGRA - BILI 9
INAŠ - AMADEUS JEANS
DUJMOVAČA d.o.o. - ZAGORA PROMET
TOPEL MOBITELI - GRM I TUNJ RUB.C.
FRIM PROIZVODNJA - KAVANA PERISKA
PARNA MASTIONA - AMBASADOR NEKR.
Zadnja izmjena: MALDINI; 22 ožu 2007, 20:13; ukupno mijenjano 1 put/a.
Tko leži - NE BJEŽI!
<<

fabiofabio

Česti član

Post 22 ožu 2007, 23:28

Ej barba Maldini molim te izbaci ovo Rubidium comp.Unaprid fala
Hajduk Split
<<

bacoST

Član

Post 23 ožu 2007, 08:32

Kao prvo da se svima ispričam radi glupog incidenta koji se desio nakon naše utakmice jer to sebi nisam smio dozvolit pogotovo što imam dovoljno iskustva pa takve glupe sitacije mi ne idu na čast ali jebiga šta je tuje.Drago mi je šta su igrači obe ekipe bili pametniji od mene pa se brzo sve svršilo. Vjerovatno je bilo ružno vidit mene staroga junca i momka mladoga pivca.Sve je počelo par minuta prije kraja utakmice kad je protivnički igrač zbog dva glupa prigovora dobio crveni karton i onda su se bezveze podigle tenzije na terenu.Desetak sekundi prije samog kraja momak je oštro starta s leđe na mog igrača što me strašno naljutilo pa sam burno reagirao na što mi je momak nešto odgovorio te sam se skroz puka pogotovo što moja ekipa ničim nije izazvala njihovu nervozu.Otišao sam put svlačionice da dočekam momka nakon završetka utakmice i desilo se to šta se desilo isključivo mojom krivicom.Izuzetno mi je drago što je momak prihvatio moju ispriku i ruku te se nadam da ćemo ostat sportski prijatelji.Inače o sanoj utakmici moji igrači su malo pocjenili protivnika pogotovo u prvom poluvremenu gdje nas je samo sriča i njihova loša relizacija spasila možda i od poraza.Da im golman nije zaguca prvi gol ko zna kako bi zavšilo.Moramo nešto učinit da nam se ovo više ne dešava jer će nas netko dobro razvalit.Mislim da oni mlađi sudac nikako ne zaclužuje da sudi jer je previše arogantan i uopče ne kuži igru.Još jednom čestitam mojim i protivničkim igračima što su bili pametniji od mene. SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO
<<

ticex

Česti član

Post 23 ožu 2007, 08:35

bacoST napisao:Kao prvo da se svima ispričam radi glupog incidenta koji se desio nakon naše utakmice jer to sebi nisam smio dozvolit pogotovo što imam dovoljno iskustva pa takve glupe sitacije mi ne idu na čast ali jebiga šta je tuje.Drago mi je šta su igrači obe ekipe bili pametniji od mene pa se brzo sve svršilo. Vjerovatno je bilo ružno vidit mene staroga junca i momka mladoga pivca.Sve je počelo par minuta prije kraja utakmice kad je protivnički igrač zbog dva glupa prigovora dobio crveni karton i onda su se bezveze podigle tenzije na terenu.Desetak sekundi prije samog kraja momak je oštro starta s leđe na mog igrača što me strašno naljutilo pa sam burno reagirao na što mi je momak nešto odgovorio te sam se skroz puka pogotovo što moja ekipa ničim nije izazvala njihovu nervozu.Otišao sam put svlačionice da dočekam momka nakon završetka utakmice i desilo se to šta se desilo isključivo mojom krivicom.Izuzetno mi je drago što je momak prihvatio moju ispriku i ruku te se nadam da ćemo ostat sportski prijatelji.Inače o sanoj utakmici moji igrači su malo pocjenili protivnika pogotovo u prvom poluvremenu gdje nas je samo sriča i njihova loša relizacija spasila možda i od poraza.Da im golman nije zaguca prvi gol ko zna kako bi zavšilo.Moramo nešto učinit da nam se ovo više ne dešava jer će nas netko dobro razvalit.Mislim da oni mlađi sudac nikako ne zaclužuje da sudi jer je previše arogantan i uopče ne kuži igru.Još jednom čestitam mojim i protivničkim igračima što su bili pametniji od mene. SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO

Neznan šta se desilo, ali ovo je bilo iskreno i pošteno. Nadan se da neces snosit neke vece kozekvece ;)
<<

svilaja

VIP član

Post 23 ožu 2007, 11:05

Daj malo iskomentirajte jučerašnje utakmice.stvarno neke ekipe nemaju sreče..

SVILAJA:ČISTI ZRAK I MIR.
<<

svilaja

VIP član

Post 23 ožu 2007, 11:12

bacoST napisao:Kao prvo da se svima ispričam radi glupog incidenta koji se desio nakon naše utakmice jer to sebi nisam smio dozvolit pogotovo što imam dovoljno iskustva pa takve glupe sitacije mi ne idu na čast ali jebiga šta je tuje.Drago mi je šta su igrači obe ekipe bili pametniji od mene pa se brzo sve svršilo. Vjerovatno je bilo ružno vidit mene staroga junca i momka mladoga pivca.Sve je počelo par minuta prije kraja utakmice kad je protivnički igrač zbog dva glupa prigovora dobio crveni karton i onda su se bezveze podigle tenzije na terenu.Desetak sekundi prije samog kraja momak je oštro starta s leđe na mog igrača što me strašno naljutilo pa sam burno reagirao na što mi je momak nešto odgovorio te sam se skroz puka pogotovo što moja ekipa ničim nije izazvala njihovu nervozu.Otišao sam put svlačionice da dočekam momka nakon završetka utakmice i desilo se to šta se desilo isključivo mojom krivicom.Izuzetno mi je drago što je momak prihvatio moju ispriku i ruku te se nadam da ćemo ostat sportski prijatelji.Inače o sanoj utakmici moji igrači su malo pocjenili protivnika pogotovo u prvom poluvremenu gdje nas je samo sriča i njihova loša relizacija spasila možda i od poraza.Da im golman nije zaguca prvi gol ko zna kako bi zavšilo.Moramo nešto učinit da nam se ovo više ne dešava jer će nas netko dobro razvalit.Mislim da oni mlađi sudac nikako ne zaclužuje da sudi jer je previše arogantan i uopče ne kuži igru.Još jednom čestitam mojim i protivničkim igračima što su bili pametniji od mene. SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO

TREBA NASTOJATI UVJEK RAZMIŠLJATI ,BITI RAZUMAN I PAMETAN.OVO JE SAMO SPORT, REKREACIJA,TO SVI MI VOLIMO,ZATO SE I NATJEČEMO. MIR U SVIM GLAVAMA....

SVILAJA;SEX.SPORT.MIR.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito