bacoST je dobro reka, ušli smo preležerno, u prvoj polusezoni smo ove protivnike glatko dobili, mi smo sad skoro prvi, oni skoro zadnji, dovoljno da se pojavimo na terenu i utakmica je dobivena... E neće moći! Kažnjavali su našu ležernost, spuštali nam kontre i šta radi našeg vratara (nije dobro, često se pozivam na njega u zadnje vrime) šta radi njihovih grešaka u završnici, nisu nam uspili ubacit više golova nakon vodstva. Ipak, uspili smo se konsolidirat, preokrenit rezultat i sredinom drugog dijela se činilo da je priča gotova. No, opet je uslijedio naš pad (ležernost), došli su nam na -1 gol i opasno prijetili. Uveli su igrača vratara no nisu izradili ništa konkretno. Minut prije kraja je radi duplog prigovora sucu njihov igrač dobija 2 žuta, mi zabili s igračem više (DABA, lako ti je tako biti drugi strijelac kluba) i onda su počeli nemili događaji o kojim je pisao bacoST pa ja neću ponavljat. Aj sad je pauza, valjda ćemo prominit pristup nakon nje. Još uvik imamo najmanje primljenih golova u ligi, ali u zadnje vrime dosta primamo (a vratar nam dobro brani!). Do sad (20 kola) smo primili ukupno 42 gola, od toga 16 u zadnjih 5 utakmica. Da smo ih ovim ritmom primali cilu sezonu do sad bi ih imali 64! Srića, obično utrpamo koji više...
1 Liga mladih
Evo da ja prokomentiram našu utakmicu...
bacoST je dobro reka, ušli smo preležerno, u prvoj polusezoni smo ove protivnike glatko dobili, mi smo sad skoro prvi, oni skoro zadnji, dovoljno da se pojavimo na terenu i utakmica je dobivena... E neće moći! Kažnjavali su našu ležernost, spuštali nam kontre i šta radi našeg vratara (nije dobro, često se pozivam na njega u zadnje vrime) šta radi njihovih grešaka u završnici, nisu nam uspili ubacit više golova nakon vodstva. Ipak, uspili smo se konsolidirat, preokrenit rezultat i sredinom drugog dijela se činilo da je priča gotova. No, opet je uslijedio naš pad (ležernost), došli su nam na -1 gol i opasno prijetili. Uveli su igrača vratara no nisu izradili ništa konkretno. Minut prije kraja je radi duplog prigovora sucu njihov igrač dobija 2 žuta, mi zabili s igračem više (DABA, lako ti je tako biti drugi strijelac kluba) i onda su počeli nemili događaji o kojim je pisao bacoST pa ja neću ponavljat. Aj sad je pauza, valjda ćemo prominit pristup nakon nje. Još uvik imamo najmanje primljenih golova u ligi, ali u zadnje vrime dosta primamo (a vratar nam dobro brani!). Do sad (20 kola) smo primili ukupno 42 gola, od toga 16 u zadnjih 5 utakmica. Da smo ih ovim ritmom primali cilu sezonu do sad bi ih imali 64! Srića, obično utrpamo koji više...
Tko leži - NE BJEŽI!
guily, daj da i vas krene više. Zadnje bodove ste uzeli protiv KAVANE PERISKA u 12. kolu (predzadnje u prvoj polusezoni), tj zaredali ste 8 uzastopnih poraza! Po zakonu velikih brojeva mora vam se okrenit situacija, ali nadam se da će zakon pričekat još jedno kolo (kod nas zakoni ionako uvik malo pričekaju)...
fabiofabio, nema problema, RUB.C. izbačen, od sad ga više nećeš vidit. Šta vam znači ime GRM & TUNJ? Jel to neka firma ili...
fabiofabio, nema problema, RUB.C. izbačen, od sad ga više nećeš vidit. Šta vam znači ime GRM & TUNJ? Jel to neka firma ili...
Tko leži - NE BJEŽI!
GRM & TUNJ je institucija.
Inace klub je nastao 1.listopada 2004.g.Osnovan od strane Jakova Perica,Danijela Botice i Gorana Jericevica.
Klub se sastoji od nas petnaestak kojima ime GRM & TUNJ znaci vise od zivota,te se tako i odnosimo prema istom.
Mozda i najbitnija cinjenica je da unutar kluba vlada sloga,iskrenost i prijateljstvo sto nam upravo daje nadu i temelje za buducnost.
Predsjednik - Popa
Sportski direktor - Toni Eterovic Johan
Tajnik - Danijel Botica
Voditelj - Sasa Jericevic
Kapetan - Jakov Peric
Inace klub je nastao 1.listopada 2004.g.Osnovan od strane Jakova Perica,Danijela Botice i Gorana Jericevica.
Klub se sastoji od nas petnaestak kojima ime GRM & TUNJ znaci vise od zivota,te se tako i odnosimo prema istom.
Mozda i najbitnija cinjenica je da unutar kluba vlada sloga,iskrenost i prijateljstvo sto nam upravo daje nadu i temelje za buducnost.
Predsjednik - Popa
Sportski direktor - Toni Eterovic Johan
Tajnik - Danijel Botica
Voditelj - Sasa Jericevic
Kapetan - Jakov Peric
Hajduk Split
Asti jeste se ražestili... Dobro, nisan zna da je ime svetinja a takvih je malo (npr. KLINIKA SUĆIDAR, GARAŽA PUJANKE, COLO-COLO, BATERIJA i sl), obično se prati sponzor. Idalje mi niste rekli odakle ideja za ime i šta znači?
Do kraja igrate s TOPELOM (4:0 u prvoj 1/2 sezoni) i s AMADEUSOM (1:2), šta tu očekujete?
Do kraja igrate s TOPELOM (4:0 u prvoj 1/2 sezoni) i s AMADEUSOM (1:2), šta tu očekujete?
Tko leži - NE BJEŽI!
Kapetane, šta ti pada na pamet?! Pa ja se i na našim utakmicama sasvim pristojno oznojim, a jesi li vidija ko je najviše skaka na Aljošin drugi gol... Samo, tu sam skroz nov i ne poznajem nikog od protivnika da bi moga interesantno komentirat rezultate i predstojeće parove u ligi (ali pratim sve komentare, od dizanja atm. prije derbija, preko ZEWA reklama do prognoza sljedećeg kola), a mi nakon utakmice i na treningu uvik popričamo o utakmici (ti razgovori nisu za forum). Nadam se da će se dogodine prominit situacija, mi (DUJMOVAČA d.o.o.) u SUPER a mi (COLO-COLO) u 1. ligi, a ovdi san ka riba u vodi...
U svakom slučaju, vidimo se večeras na treningu, zagucali smo ka glamci na najjeftiniju shemu kornera za njihov drugi gol, morat ćemo zonu malo bolje dogovorit...
U svakom slučaju, vidimo se večeras na treningu, zagucali smo ka glamci na najjeftiniju shemu kornera za njihov drugi gol, morat ćemo zonu malo bolje dogovorit...
Tko leži - NE BJEŽI!
MALDINI napisao:U svakom slučaju, vidimo se večeras na treningu, zagucali smo ka glamci na najjeftiniju shemu kornera za njihov drugi gol, morat ćemo zonu malo bolje dogovorit...
A nije ti bila postava za stat na korner. Dosta je da jedan krivo stane i eto ti belaja. Al ovo je ipak rasprava za forum druge lige...
Kod igrača-vratara (bilo da napadaš ili se braniš) mogu se definirat ljudi u ekipi koji to najbolje igraju, ali korner (opet, bilo da napadaš ili se braniš) se na utakmici može desit masu puta i svi moraju znati kako odigrati. Ali, imaš pravo, ovo je tema za forum 2. lige (ako ćemo u detalje našeg slučaja), iako pravilo vridi i u 1. HMNL...
Tko leži - NE BJEŽI!
Kao sta sam ti reka ime je SVETINJA,a sponzor dolazi naknadno.Mi smo uvik GRM & TUNJ, sponzor moze danas biti jedan sutra drugi,A PROMJENA IMENA NI POD RAZNO.Takoder sponzor mora proci sve nase kriterije koji su poprilicno zahtjevni.Tako da se trenutno financiramo po sistemu clanarina.Glede ocekivanja od utakmica s Topelom i Amadeusom,uvik isto: treba uci u utakmicu pametno,cvrsto i igrat svoju igru pa rezultat nebi trebao izostati.I jedna i druga ekipa su odlicne ( sta govori tablica ),medutim virujem u pobjedu svoje ekipe.Prognoze su nezahvalne jer ljudi znaju ispast glupani pa bi se ja suzdrza od toga,ali i dalj stojim kod svog uvjerenja da mozemo do pobjede u oba susreta.Zelje su jedno a stvarnost zna biti drukcija,pa ce mo se strpit do utakmice.
Hajduk Split
MALDINI napisao:Kapetane, šta ti pada na pamet?! Pa ja se i na našim utakmicama sasvim pristojno oznojim, a jesi li vidija ko je najviše skaka na Aljošin drugi gol... Samo, tu sam skroz nov i ne poznajem nikog od protivnika da bi moga interesantno komentirat rezultate i predstojeće parove u ligi (ali pratim sve komentare, od dizanja atm. prije derbija, preko ZEWA reklama do prognoza sljedećeg kola), a mi nakon utakmice i na treningu uvik popričamo o utakmici (ti razgovori nisu za forum). Nadam se da će se dogodine prominit situacija, mi (DUJMOVAČA d.o.o.) u SUPER a mi (COLO-COLO) u 1. ligi, a ovdi san ka riba u vodi...
Da nebi ja pisa o jeftinim golovima parimo dica kod zadnja dva gola a ne najstarija ekipa u lizi
ZEWA...