Superliga
MALDINI napisao:Rezultati 15.kola
STROŽANAC - KLINIKA SUĆIDAR 12:5
UDRUGA DANI RADUN. - PB SPLIT 6:7
AKUD - ZLATAN OTOK 2:3
DUJMOVAČA d.o.o. - DOMUS 5:6
SKALICE - MNK ŠPURIJUS 1:2
INERO - PISMON ZVATI 2:3
MNK ZLATKO CELENT - IS DEUTSCHE 4:3
Tablica
1. PB SPLIT 15 11 1 3 81:48 34
2. ZLATAN OTOK 15 11 1 3 63:37 34
3. STROŽANAC 15 10 3 2 84:50 33
4. SKALICE 15 9 4 2 72:55 31
5. DOMUS 15 9 1 5 84:59 28
6. AKUD 15 9 1 5 77:55 28
7. INERO 15 6 4 5 53:56 22
8. DUJMOVAČA d.o.o. 15 6 1 8 48:51 19
9. IS DEUTSCHE 15 4 4 7 50:62 16
10.PISMON ZVATI 15 4 4 7 46:62 16
11.MNK ZLATKO CELENT 15 4 2 9 49:68 14
12.UDRUGA DANI RADUN. 15 3 2 10 42:81 10 (-1)
13.MNK ŠPURIJUS 15 3 1 11 42:67 9 (-1)
14.KLINIKA SUĆIDAR 15 1 1 13 40:80 4
Parovi 16.kola
AKUD - DUJMOVAČA d.o.o.
ZLATAN OTOK - PISMON ZVATI
IS DEUTSCHE - KLINIKA SUĆIDAR
MNK ŠPURIJUS - DOMUS
PB SPLIT - INERO
UDRUGA DANI RADUN. - STROŽANAC
SKALICE - MNK ZLATKO CELENT
Maldini svaka čast na marljivosti još samo da održiš obećanje o snimci derbija !?
PUNIH 19 GODINA
MISTRAL-BILIŠKOV-BOB MARLEY-GI GOTU-C.B CLEOPATRA-AMADEUS JEANS-IS DEUTSCHE
MISTRAL-BILIŠKOV-BOB MARLEY-GI GOTU-C.B CLEOPATRA-AMADEUS JEANS-IS DEUTSCHE
Debelo-bradati napisao:evo je zlatan otok dobija kidan žile i moran priznat da se nakon utakmice nisan osječa kao pobjednik jer ono šta smo napravili zadnjih minut i po s igračen više nebi napravili mulci s ulice, ovo je jedna od onih pobjeda kojoj se gleda u "zube".
Šta se utakmice tiće taktički dobra 28 ipo minuti s naše strane a onda kolaps, nismo ni jedni ni drugi pokazali nešto posebno. Istina imali smo sriće, pogodili su "Žilavci" 5-6 stativa, iako je Mate bija na skoro svakon balunu osin onog Mišićevog deseterca. Utakmice je bila fer i bez napetosti i grubosti, ali činjenica je i to da su "žile" imale boljeg golmana, odnosno koncetriranijeg bilo bi skroz ugusto. Sve u svemu jedino šta mi je drago su tri boda i da je mali Jadran opet da gol, ostalo ću nadam se brzo zaboravit. Igrač utakmice, vrime koje je iscurilo.
zaboravih čestitat,nastavite li tako biće pokalić i u vašim vitrinama(pored bukare i nagrađivanih boca vina)
super mi je drago jer se na kupu prošlo lito vidilo da ste ekipa i pol
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
Je Ante Braliću (BLICO) ili bolje SMRDEČIJO 29, stvarno nam fali. Sam je zabija 40% naših golova u prvom dilu. A sad ono šta je prije on rješava sam moramo nas par probat i stić se vratit ako nam presiku balun. Falija bi i MEJAŠIMA da ode, a kako ne bi nama ili pogotovo vama. Al s toliko dušebrižnika u svojoj okolini nema se šta brinit. Divna je stvar ovaj forum, možeš i ovdi omirisat Superligu, a ne samo s tribina, ha? Srića da svak ima pristup svim temama bez obzira u koliko rangova ispod igra...
AMADEUS: ma moran je pribacit sa MINI-DV na DVD (a volija bi je malo i obradit, uvodna špica i sl) a nikako da stignem. Nisan ni tekmu protiv INERA prebacija a igrali smo je prije misec dana. Čin stignem javin se.
AMADEUS: ma moran je pribacit sa MINI-DV na DVD (a volija bi je malo i obradit, uvodna špica i sl) a nikako da stignem. Nisan ni tekmu protiv INERA prebacija a igrali smo je prije misec dana. Čin stignem javin se.
Tko leži - NE BJEŽI!
Ajme, baš mi je žaj šta te pogodilo. Baš san gleda OPRAH SHOW pa je dr PHILL reka da triba uvik razmislit dva puta prije nego nešto kažeš. Mogu li se iskupit nekako? Nemoj samo da rješavamo nesuglasice, tresen se cili pa umisto ENTERA cilo vrime tučen desni SHIFT. U znak dobre volje evo pozdravljan mladog tatu...
Tko leži - NE BJEŽI!
Akud - Dujmovača 5:2. Po meni zasluženo, nadam se da će se momci iz Dujmovače složit. O protivniku mogu reć sve najbolje, jedna od najkorektnijih ekipa koje sam ikad vidija ili ima prilike igrat. Sve je bilo fer i korektno s obje strane a nadam se da će tako bit i u budućim susretima. Hvala našim vjernim navijačima na potpori. Više-manje. Živili....
KIDAN ŽILE!
KIDAN ŽILE!
Sve je bilo korektno, ovo je bila utakmica koju bi svaki sudac poželija sudit. Žaj mi je šta se nismo potrudili da bude malo dramatičnija. Mišića san bija potega za dres u 2. poluvremenu ali sudac valjda nije vidija jer je pokriven pa nije ni sudija, šteta za žuti karton. Bili ste malo brži i agresivniji od nas i zasluženo pobjedili. Kod 1:2 i 1:3 smo imali par odličnih prilika koje ne znam kako smo falili, pa se nismo vratili u utakmicu tako da je zadnjih 5-6min bilo odrađivanje. Branija nam je ozljeđeni igrač (oba vratara su radili a nedilja je navečer!) i po meni je odlično branija, mogli bi se vratari zabrinit za br 1.
Tko leži - NE BJEŽI!
Hvala Bumbo, otprilike tako bilo je i u Samoboru.
Konačno smo se muški stavili i dobili, Dujmovača uvik nezgodna. Za razliku od prošle utakmice protiv njih nismo se opuštali u 2 poluvremenu.
Falcao čestitke na nastavku serije pogodaka koja je sad na 3 utakmice produžena.
Veliki pozdrav Svilaji uz poruku da ne sluša neke primitivce na forumu!!
Konačno smo se muški stavili i dobili, Dujmovača uvik nezgodna. Za razliku od prošle utakmice protiv njih nismo se opuštali u 2 poluvremenu.
Falcao čestitke na nastavku serije pogodaka koja je sad na 3 utakmice produžena.
Veliki pozdrav Svilaji uz poruku da ne sluša neke primitivce na forumu!!