1 Liga mladih
VRATIJA SE TATA S BRODA . sad su neki na.....i. Moćna Smrdećija je opet kompletna. Maldini , čovik mi je reka da će se registrirat za Inaša kontra nas i da će on sredit malog Pingula.
Zadnja izmjena: Pojišan; 27 ožu 2007, 14:03; ukupno mijenjano 1 put/a.
Moram vas obavjestiti da je Banak dogovorija trening nakon četiri miseca.Prvi je triba bit jučer na otvorenom ali kiša je pokvarila stvar,iduči je u četvrtak,valjda će vrime bit bolje,a ja san te sriće da san se razbolija pa me neće bit.Maldini,ne brini bit će nas dovoljno a i ako nas ne bude tu je Efa(moran ti malo vadit mast).
ultra'
Ej skalice, ja mislin da se i nebo urotilo protiv vas. Jucer je padala kisa, a sutra zovu jos vecu...
Pojišan, aj baš mi je drago da se TATA vratija, moglo bi se štagod i dogovorit na KREMPIJA u ime starih vremena. A tekma s INAŠIMA će bit spektakl! Vidin da je psihološki rat već počeo, već nam prijete. Morat ćemo potencijalnu 5. kolonu provući kroz psihotestove da vidimo kome su lojalni ili još bolje proizvest kontraefekt pa da ti grizu još više.
Pojišan, aj baš mi je drago da se TATA vratija, moglo bi se štagod i dogovorit na KREMPIJA u ime starih vremena. A tekma s INAŠIMA će bit spektakl! Vidin da je psihološki rat već počeo, već nam prijete. Morat ćemo potencijalnu 5. kolonu provući kroz psihotestove da vidimo kome su lojalni ili još bolje proizvest kontraefekt pa da ti grizu još više.
Tko leži - NE BJEŽI!
Slušaj momče (Dujmovača23), mi te stalno pratimo i sad te nastavljamo provocirat. Čuli smo da na turniru u Kaštelima igraš s nekon strašnon ekipom. Igran ti i ja prijatelju s Maldinijem i tvojim prikom Pršom. Smrdečija29 ne smi igrat jer se boji Mikasa. Čovik ga je izvrtija u Solinu i to ga je prodalo u Gospić. Sad će on reć da nije Mikas da tri gola nego moj igrač, al lako mu je bilo dat golove kad san mora preuzimat Mikija pa bi ovaj osta sam.
valjda danas ideš gledat Matiju kako će provat iznenadit Dabu. Vidija si koji je gol da zadnji put, ali Daba mu to ne priznaje jer je on bija na klupi. Kad je čovik udrija volej Žarković mu je proša ispod noge. Ono je bija čisti indirekt.
valjda danas ideš gledat Matiju kako će provat iznenadit Dabu. Vidija si koji je gol da zadnji put, ali Daba mu to ne priznaje jer je on bija na klupi. Kad je čovik udrija volej Žarković mu je proša ispod noge. Ono je bija čisti indirekt.
E moj Pojišan,ta "strašna " momčad za turnir u Kastelima se pomalo rasipa!Jercic se i nedilju dobro ozljedija,nece moc igrat ko zna koliko,Žare je upitan,Daba upitan,tako ako se sretnemo u prvom kolu teret favorita ide vama(osim ako za vas igra Smrdečija 29,pa ce Mikas preko njega riješit utakmicu!)Mejase ne mogu ic gledat,mali mi je bolestan,a sinoc je bija derbi kod mene na Pro Evolution Soccer 6,Matija popegla Dabu pa ako danas tako bude na utakmici Mejaši ispadaju!