II. Liga Mladih
evo vidin da su se ode stvari zahuktale, zewa moran priznat da sam vrlo ugodno iznenađen s vama, ali eto nisam gleda zadnju utakmicu (na žalost), ali moran reć da samo triba pogledat tablicu pa će se onda vidit ko je očajan, a ko nije! sve je moguće da se poklopi, malo nesriće, malo ozljeda itd. ali bit isprid nekoga 10 - 15 bodova i bit očajan :/ ... haha, možeš se samo nasmijat na to 
Zadnja izmjena: Navijaci_Sokoli; 05 tra 2007, 22:45; ukupno mijenjano 1 put/a.
Blamaža Pujanke
max moris napisao:e da nas je bili cilo prvenstvo nebi nam moga niko nista mislim da smo to jucer pokazali.
kako mozte ista rec kad ni gol niste dali nego smo mi sami sebi pa neznam zasto se trudite pravdat se kad ste losi ustvari ocajno.
Nadam se da ćete protiv Cola Cola bit kompletni pa da vidimo di ste!
Vice ColoColo napisao:max moris napisao:e da nas je bili cilo prvenstvo nebi nam moga niko nista mislim da smo to jucer pokazali.
kako mozte ista rec kad ni gol niste dali nego smo mi sami sebi pa neznam zasto se trudite pravdat se kad ste losi ustvari ocajno.
Nadam se da ćete protiv Cola Cola bit kompletni pa da vidimo di ste!
ZEWA....
roa napisao:a da je Jel nećeš uvik kompletan pita bi ja vas di ste ....
A da je Etiri koji put bar nekompletan(da bar nema uvik po 2 zamjene za svakog igrača) pita bi ja vas di ste...
Vidija bi vas kako bi ste se mijenjali, a da se ne posvađate...
Da bar imamo hokej ovdje onda bi imali normalne zamjene...
DANAS JE SUTRA AKO UZMEŠ U OBZIR JUČER!
Evo mene opet!!!
Vidim da se malo zakuhalo ovdi.....hm, možda baš to triba ovom forumu.
Ža mi je šta nije odigrana utakmica Cola Cola i Hercegovca jer smatram da je to možda najzanimljivija utkamica ovog dijela prvenstva - direktna borba za drugo misto. Ko tu izgubi više ne ovisi samo o sebi u borbi za 1.ligu, zato prognoziram dosta tvrdu utakmicu sa puno kartona. Nama najbolje paše neriješeno, ali šta god bilo dobro je dok god mo dobijamo. Samo prve 3 ekipe mogu u borbu za 1.ligu - ostali su ipak malo predaleko!
Što se tiče borbe za opstanak, mislim da su Veli Varoš i Etiri već skoro otpisani. Je, ima tu još dosta bodova, ali i zaostatak je velik. Max Moris se definitivno izvuka, a mislim da ni HČSP nije upitan. Petre (Rot Marine), kod vas još uvik postoji mala šansa da ispadnete - znajući da imate problema sa skupljanjem. Ako se uspijete skupit, nema nikakvog straha.
Iduće kolo tek tamo za 15-ak dana......hm, dosta daleko.
Pozdrav svima i Sretan Uskrs!!!
Vidim da se malo zakuhalo ovdi.....hm, možda baš to triba ovom forumu.
Ža mi je šta nije odigrana utakmica Cola Cola i Hercegovca jer smatram da je to možda najzanimljivija utkamica ovog dijela prvenstva - direktna borba za drugo misto. Ko tu izgubi više ne ovisi samo o sebi u borbi za 1.ligu, zato prognoziram dosta tvrdu utakmicu sa puno kartona. Nama najbolje paše neriješeno, ali šta god bilo dobro je dok god mo dobijamo. Samo prve 3 ekipe mogu u borbu za 1.ligu - ostali su ipak malo predaleko!
Što se tiče borbe za opstanak, mislim da su Veli Varoš i Etiri već skoro otpisani. Je, ima tu još dosta bodova, ali i zaostatak je velik. Max Moris se definitivno izvuka, a mislim da ni HČSP nije upitan. Petre (Rot Marine), kod vas još uvik postoji mala šansa da ispadnete - znajući da imate problema sa skupljanjem. Ako se uspijete skupit, nema nikakvog straha.
Iduće kolo tek tamo za 15-ak dana......hm, dosta daleko.
Pozdrav svima i Sretan Uskrs!!!
Zadnja izmjena: pivnica_karlo; 07 tra 2007, 21:34; ukupno mijenjano 1 put/a.
Vice ColoColo napisao:zewa napisao:Vice kad igrate sa Hercegovcem ?
A ne znam još. Ne sviđa mi se ovo sa zabranom odgode utakmica. Sad su odgodili Hercegovcu jer se nisu mogli skupit, a šta ako se mi ne budemo mogli skupit u alternativnom terminu?
Mislim da to opcenito nije uredu. Jer kad smo mi pokusali odgoditi i to cak tjedan dana prije utakmice, nisu nam dopustili. Nakon sta najavljeno nismo dosli (jer smo bili u nemogucnosti) dobili smo i negativan bod. A sad se bez problema odgađaju utakmice, jer par igraca nije u mogucnosti doc. Dvostruki kriteriji, nije dobro!!!
Zadnja izmjena: ticex; 10 tra 2007, 09:30; ukupno mijenjano 1 put/a.
Mislim da je jedino pošteno rješenje zabranit svaku odgodu. Jel ako dozvoliš jednom, moraš svima i onda nastaje nered. A da ne kažem da s obzirom na tretman koji imamo u dvorani nać termine za nadoknadu je skoro nemoguće.
Ne bi tija da sad ispadne kako mi je žaj šta nismo dobili Hercegovca 3:0 bb. Mi plaćamo novce da bi igrali, a ne da bi dobivali van terena.
Ne bi tija da sad ispadne kako mi je žaj šta nismo dobili Hercegovca 3:0 bb. Mi plaćamo novce da bi igrali, a ne da bi dobivali van terena.
Prije svega, slažem se sa svim dosad napisanim vezano za odgode utakmica. Nema odgoda za nikoga i gotovo!
Siguran sam da se je Hercegovac moga skupit nego im valjda nisu mogla doć 2-3 važnija igrača, a važna je utakmica pa onda najbolje odgodit. Nije im se to tribalo dopustit, ali štaš sad.
Nego evo neslužbenih rezultata ovoga kola:
Veli Varoš - Nakić trade 8:8 (u igri bez ozbiljnije obrane....kontra na kontru)
Pivnica Karlo - Rot Marine 9:1 (oni bez zamjene)
Zewa - Baterija ......vodila Zewa 3:2....ne znam kako je završilo, ali siguran sam da će Zewa javit rezultat.
Eto, toliko od mene.....ostali javite se sa ostalim rezultatima.
Siguran sam da se je Hercegovac moga skupit nego im valjda nisu mogla doć 2-3 važnija igrača, a važna je utakmica pa onda najbolje odgodit. Nije im se to tribalo dopustit, ali štaš sad.
Nego evo neslužbenih rezultata ovoga kola:
Veli Varoš - Nakić trade 8:8 (u igri bez ozbiljnije obrane....kontra na kontru)
Pivnica Karlo - Rot Marine 9:1 (oni bez zamjene)
Zewa - Baterija ......vodila Zewa 3:2....ne znam kako je završilo, ali siguran sam da će Zewa javit rezultat.
Eto, toliko od mene.....ostali javite se sa ostalim rezultatima.
Nema odgode za nikoga, ko je nas pita kad nam je po momčadi bilo ozlijeđeno....
Zewa-Baterija 7 : 5 ...do kraja gol-dva,baterija bez dosta igrača, mi smo ranije tribali riješit utakmicu al nebi to onda bili mi
Forzza Maroco-Jel nećeš (bilo je 6:1)...Jel nećeš je u odgođenoj ima dva dana dobija Rot marine 4:3
Ticex javi ostale rezultate..usput Jajčević je utrpa 3 gola...pivnica neznam kako stoje ovi tvoji a i ti u pratnji našeg prvog strijelca
ZEWA....
Zewa-Baterija 7 : 5 ...do kraja gol-dva,baterija bez dosta igrača, mi smo ranije tribali riješit utakmicu al nebi to onda bili mi
Forzza Maroco-Jel nećeš (bilo je 6:1)...Jel nećeš je u odgođenoj ima dva dana dobija Rot marine 4:3
Ticex javi ostale rezultate..usput Jajčević je utrpa 3 gola...pivnica neznam kako stoje ovi tvoji a i ti u pratnji našeg prvog strijelca
ZEWA....
Zadnja izmjena: zewa; 14 tra 2007, 15:47; ukupno mijenjano 1 put/a.
zewa napisao:Ticex javi ostale rezultate..usput Jajčević je utrpa 3 gola...pivnica neznam kako stoje ovi tvoji a i ti u pratnji našeg prvog strijelca
ZEWA....
Čestitam na pobjedi!
Mislim Zewa da nema straja....bar šta se nas tiče. Danas smo ja i Rober Milanović dali po 1 gol, tako da smo tek na 19 golova. M. Ljubičić je utrpa 6 komada danas pa se popea na 22.....još je to 10 golova manje nego Mirko, tako da ne virujem da ga iko od nas može ugrozit.
Hm, čudno! Dali smo najviše golova u ligi, a nitko od nas ni blizu najboljeg strijelca.