Superliga
Jure napisao:Evo moje prognoze 1 kola: IS DEUTSCHE-PISMON ZVATI 1
KLINIKA SUĆIDAR- DUJMOVAČA 2
DANI RADUNICE- ZLATKO CELENT 2
ŠPURIJUS- INERO X
ZLATNI OTOK - DOMUS 1X
PB SPLIT- STROŽANAC 2
SKALICE - AKUD 2
POZDRAV SVILAJI
JURE BIČE VAM TVRDA UTAKMICA ALI VIRUJEM DA MOŽETE POBJEDITI.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
Već je počelo prepucavanje,hehe Neka, neka. A ljudi moji šta reć na početku sezone nego od srca svima puno sriće u borbi za titulu. Nemaju svi jednake šanse ali mislin da će i ove godine svaka od ekipa, na ovaj ili onaj način, krojit vrh. Puno dobrih utakmica i lipih golova, a šta manje ozljeda i obračuna sa sucima!
Let the games begin
Let the games begin
Jure, sve je u redu. Znamo mi da si loš prognozer, nama je bitno da si neuhvatljiv na terenu. Strožanac je dobija 5:3 i pokaza da je konkurent za naslov prvaka jer nije lako dobit bez zamjene. A o našoj utakmici ne triba trošit riječi. Mogu samo najavit da ove sezone želimo primit što manje golova a napad će i tako svoje napravit...
Živili i sretno svima u ovoj sezoni!
KIDAN TETIVE!
a uskoro i protivničke napadače...
KIDAN TETIVE!
Djetta napisao:Jure, sve je u redu. Znamo mi da si loš prognozer, nama je bitno da si neuhvatljiv na terenu. Strožanac je dobija 5:3 i pokaza da je konkurent za naslov prvaka jer nije lako dobit bez zamjene. A o našoj utakmici ne triba trošit riječi. Mogu samo najavit da ove sezone želimo primit što manje golova a napad će i tako svoje napravit...
KIDAN TETIVE!
čestitam na pobjedi ,oprosti jesu li protivnici bili na terenu................
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR