FAQ  •  Registracija  •  Login

VETERANI 2.LIGA

<<

bacoST

Član

Post 29 stu 2007, 08:52

Splitska banka- Elektrodalmacija 3-4iPlava kava-Kaštelanka 1-2
Zadnja izmjena: bacoST; 29 stu 2007, 08:52; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

garry

VIP član

Post 29 stu 2007, 18:47

Hvala,zna sam da se mogu pouzdat u tebe ali nije mi drago da je Plava Kava izgubila.Pozdrav.
<<

garry

VIP član

Post 05 pro 2007, 15:52

Alo veterani totalno ste zakazali.Pa nećemo se samo Baco ST i ja dopisivat.Čovika cijenim ali bi tia da se još vas uključi.Javim se večeras posli odigranog kola.
<<

bacoST

Član

Post 05 pro 2007, 20:08

Splitska banka-Sloga 2-1 Policija-Radunica3-1 Plava kava-Perkan 1-1,dragi prijatelju Zorzi nadam se da si zadovoljan
<<

garry

VIP član

Post 06 pro 2007, 19:59

bacoST napisao:Splitska banka-Sloga 2-1 Policija-Radunica3-1 Plava kava-Perkan 1-1,dragi prijatelju Zorzi nadam se da si zadovoljan

Baco ST hvala na informacijama ali na krivom si tragu jer ja nisam Zorzi iako i njega poznajem.Inače nisam zadovoljan jer i ja navijam za Plavu KAVU.
<<

stivan35

Novi član

Post 06 pro 2007, 21:12

Dragi moji Plava kava posustaje polako........da li se to s njima nešto dešava.......rekao sam ja da će do kraja još biti svašta jer je ovo liga di skoro svako svakoga može dobiti.......vidi se to iz rezultata zadnja dva kola.........
<<

bacoST

Član

Post 07 pro 2007, 08:44

Nisam ni mislija na tebe pozdrav je bija upučen baš Zorziju mom velikom prijatelju i velikom zaljubljeniku u mali balun a što se lige tiče mislim da će se na kraju ipak sve posložit kako triba šteta što neke ekipe ne dolaze kompletne tako bi liga bila interesantnija,po meni još je uvik Plava kava prvi favorit lige,ako svate da utakmice triba maksimalno odrađivat a ne odigravat a Zorzijevcima neka samo ovako nastave osvježili su ligu jer da nema njih već bi se vjerovatno sve znalo pokazali su svima da pametna igra donosi rezultat i sto je najbitnije uvik treba biti prava klapa ka šta omi to pokazuju.Najbiotnije na ovom forumu je to da se ukazuje na greške koje se dešavaju te da se hvale dobre stvari jer zamisli da svaki ćlan udruge dovede samo dva prijatelja na utakmice bilo koje lige bilo bi ludilo u dvorani pa nebi mi sami kukali da nas niko ne gleda.SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO
<<

garry

VIP član

Post 08 pro 2007, 20:22

SUPER KOMENTAR,za mene su utorak i srida praznici jer sam u dvorani i gledam ono što volim.Vratiće se Plava Kava a Zoriju će moja ekipa zadat muke-obećavam.
<<

JAKO

Novi član

Post 09 pro 2007, 10:57

Pozdrav
Zna li tko kad se igra odgođena utakmica Zorzi-Agnus?
<<

bacoST

Član

Post 10 pro 2007, 12:54

PORUČILI SU TI ZORZIJEVCI DA SE NE PALIŠ PUNO NA NJIH JER DA ĆEŠ PROĆ KA I ONDA KAD SI OD NJIH U TREĆOJ LIGI IZGUBIJA 9-0 TAKO ONI KAŽU JA SAMO PRENOSIM VALJDA SU DOZNALI KO SI .SUTRA U 16 I 45 DISKONTI TONI-VAROŠ CAZINO MIRO A U 20 SATI DERBI TRENTON- PLETIONA IVKOVIĆ AKO MOŽETE DOĐITE I GUŠTAJTE TREBALO BI BIT INTERESANTNO
Zadnja izmjena: bacoST; 10 pro 2007, 12:55; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

prika

Član

Post 10 pro 2007, 13:59

Zorzi je dobra ekipa i prava klapa i svaka im čast na tome,što se Plave kave tiće nisam baš siguran da će imati konstantu jer puno ovise o Praliji a ako se on ne daj Bože ozlijedi neće biti tako jaki,a ostali su više manje podjenaki.Triba vidit hoće li se Splitska banka konačno trzniti jer po imenima imaju jaku ekipu ali nema rezultata iako su dobili zadnje dvi utakmice.Svakako će biti zanimljiv drugi dio prvenstva.
<<

JAKO

Novi član

Post 10 pro 2007, 19:38

Baćo sigurno si me zaminija s nekim,nije mi poznato 9 : 0 ?
<<

bacoST

Član

Post 11 pro 2007, 08:53

JAKO napisao:Baćo sigurno si me zaminija s nekim,nije mi poznato 9 : 0 ?

Nije bilo to tebi upučeno već Gariju dragi prijatelju pa ti znaš da sam ja vaš najvjerniji navijač.ali pustimo mi zajebanciju amo i nešto ozbiljno.Po meni najveći problem druge lige veterana je što nemaju dva suca i što voditelji nemaju pravo na tajm-aut,jer se pokazalo dosada da kako se prvenstvo bliži kraju sve je više prigovora na suđenje.Kada sam to rekao na plenumu veterana 1 i 2 lige veterana samo me podržao prijatelj iz Plave kave a ostali su rekli da će im to povećat troškove ali su zato svi imali prigovor na suđenje pa ti onda svati ko je tu lud.Puno je manje sudačkih grešaka kod nas u prvoj ligi te sam zato to i prdlagao jer teško je jednom sucu ma kakve on kvalitete bio odsuditi dvi utakmice bez greške.Nemoj te mislit da sam ja nešto na strani sudaca jer ija imam zamjerki na suđenje pogotova u ligi mladih ali jednostavno je to tako.Na kraju se sve svodi u lovi ali ako želimo kvalitetne lige triba i nešto platit. SPLITSKI MALI BALUN ŽIVI VJEČNO
<<

prika

Član

Post 11 pro 2007, 10:20

Pa slažem se s bacomST što se tiće ovih njegovih prijedloga jer suđenje je zadnjih kola stvarno bilo katastrofalno.Ne želim ni ja kriviti suce jer nije lako suditi veteranima koji uvijek nešto imaju za reći i prigovoriti ali činjenica je da suci ponekad nemaju onaj osječaj kad i kako treba postupiti da bi držao sve pod kontrolom,a da ne govorim o neizjednačenosti kriterija kojega sam i sam osjetio na sebi.Ipak ja nisam ni Zlatko Vujević,Pralija,Računica ili netko poput njih već sam ja samo jedan zaljubljenik i dugogodišnji igrač malog baluna pa je meni kao takvome puno lakše podjeliti žute i crvene kartone.Ipak nema veze jer idemo dalje zbog ljubavi prema malom balunu.
<<

uvikmladi

Novi član

Post 11 pro 2007, 10:51

baćoST i prika imaju pravo,nešto treba minjat a sve u korist malog baluna.Što nam ostaje u ovim vremenima teškim .Problemi na svakom koraku . Mali balun nam dođe kao ispušni ventil .
NEKA NAM ŽIVI MALI BALUN.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito