TOP 5 TRENERA SPLITSKIH LIGA...
ZADNJI KOMENTAR je donekle točan.Ja spadam u voditelje već dugi niz godina a aktivno branim u veteranima.Mi nismo treneri bar ja to smatram za sebe.Lipo bi to bilo bit ali mi smo samo voditelji.Nije to ni PAJO.lAKO JE NJEMU,ON SKUPI DOBRE IGRAČE I NAPRAVI REZULTAT ALI NIGDJE se ne zadrži dugo.Naš je uspje h ako zadržimo ekipu 7,8 godina i više te da nam na utakmicama bude što više igrača.Moja ekipa se takmiči tek drugu sezonu u 4. toj ligi i još uvik se igra sa velikim žarom i entuzijazmom.Već je to uspjeh jer maka sam 14 klinaca sa ulice i ubacio sam im malo obaveza u životu Treniramo dva puta tjedno plus prvenstvena pa vi sad vidite.Cilj je TREĆA LIGA a to neće doći preko noći jer u 4.toj ligi se svi bore za uć u dvoranu tj treću ligu.Učimo se na greškama svojim i tuđim pa računam da bi se lako mogli u našoj trećoj sezoni uključit u brbu za vrh a sada smo bliže vrhu nego dnu.Pozdrav svim igračima i voditeljima i naravno sucima.
pizdun napisao:Prvo u splitskim ligama uopće ne postoji trener jer koja to ekipa trenira?Trening nije utakmica na dvi branke ili naučit neki prekid! Tako da je to glupost birat top 5 trenera. Recimo trenera u Splitu nema puno to je recimo, Stanković,Delpont,Štrla,Kula,Matenda,Cikojević,Tonći Bulić,Pajo i još poneko.Jedino su oni bili ili još jesu treneri u ekipama koje su imale bar dva tri treninga sedmično plus utakmica! !
garaža pujanke ima bar 3 treninga sedmično plus utakmica...
jel onda josip radić veliki spada pod trenere ili voditelje?
cile napisao:pizdun napisao:Prvo u splitskim ligama uopće ne postoji trener jer koja to ekipa trenira?Trening nije utakmica na dvi branke ili naučit neki prekid! Tako da je to glupost birat top 5 trenera. Recimo trenera u Splitu nema puno to je recimo, Stanković,Delpont,Štrla,Kula,Matenda,Cikojević,Tonći Bulić,Pajo i još poneko.Jedino su oni bili ili još jesu treneri u ekipama koje su imale bar dva tri treninga sedmično plus utakmica! !
garaža pujanke ima bar 3 treninga sedmično plus utakmica...
jel onda josip radić veliki spada pod trenere ili voditelje?
Mislim da je i on samo voditelj.Momak je dobar,iza njega stoje rezultati ali ipak i on je samo voditelj.