kako sprijeciti ovakvo drasticno dizanje cijena za iducu sez
43 post(ov)a
• Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
biće 4-tih liga. davno je radić govorija da bi po njegovom mišljenju ekipa morala lit krv znoj i suze da dođe dvorane ka šta je nekad bilo i onda bi ekipa koja je to zaslužila znala cjenit i ne bi odustajala. i zato mislim da i ako bude odustajanja da se neće dozvolit da se ukinu vanjske lige. i zato bravo šta nema kupnje mista i šta se svak mora izborit igrama na igralištu da bi igra u višoj ligi ili da bi saćuva opstanak.
a vidićemo. nisi u pravu. ko ne može skupit lovu neće igrat.
najbolje prićekajmo da se naš predsjednik javi sa točnim informacijam o cijeni lige. on će sigurno kad sve bude izdefinira i dogovorio reć što nas čeka i kolika je cijena. ja ipak virujem da ćemo svi igrat bez obzira na cijenu a još se više nadam da cijena lige neće bit tolika koliko se ode prića.
najbolje prićekajmo da se naš predsjednik javi sa točnim informacijam o cijeni lige. on će sigurno kad sve bude izdefinira i dogovorio reć što nas čeka i kolika je cijena. ja ipak virujem da ćemo svi igrat bez obzira na cijenu a još se više nadam da cijena lige neće bit tolika koliko se ode prića.
Nevest napisao:zadnje vijesti: reka mi jedan momak šta mu radić drži repeticije iz kemije da mu je radić reka da će bit vrtoglavih 47 000 kn kotizacija, a prvih pet ekipa koji se prijave dobiju anatomski jastuk za spavanje....
• Strana 3 od 3 • 1, 2, 3