FAQ  •  Registracija  •  Login

LIGA KUP 07/08

<<

KARLOVAČKO

Član

Post 15 svi 2008, 09:42

A FABI MOJ KO IH JEBE!!!MOZDA NEKE EKIPE ZIVE OD FONDOVA TURNIRA!
GRM&TUNJ
<<

Član

Post 15 svi 2008, 12:41

fabiofabio napisao:Pricas pizdarije,dvorana liti = sauna,a trava nije za mali nogomet.Ostaje beton.Prema tome ovde ne govorimo o podlozi nego se radi da nema nikakvog nagradnog fonda.
A da malo ukljucis mozak pa ces vidit srz problema.

pa ako je u toj lovi problem zasto igraju ligu koja se isto ne placa..
1950
<<

wonderkid

Član

Post 15 svi 2008, 13:09

zato sta nemaju di igrat zimi.... nije vrime za igrat vanka,a i nema puno turnira za igrat...
<<

Član

Post 15 svi 2008, 13:29

wonderkid napisao:zato sta nemaju di igrat zimi.... nije vrime za igrat vanka,a i nema puno turnira za igrat...

ma imas i zimske,bozicne,uskrsne..imas turnir ako oces tako da ta prica ne drzi vodu..
1950
<<

Član

Post 15 svi 2008, 13:35

da se razumimo ja s guston igran kup nego zasto napadat ljude ako nemamo pojma stvarni razlog neg je sve na bazi pretpostavke..na kraju krajeva ako in je do love sta onda?svak ima svoje guste i motive..sta koga osudjivat..
1950
<<

Djetta

Član

Post 15 svi 2008, 13:58

Pozdrav svima. vidija sam da u utorak nije odigrana utakmica Liverpool - Elektroprijenos jer Liverpool nije doša. Ako se ne varam, to znači da će Liverpool bit kažnjen s bodom mniusa. To bi bilo u redu da su ljudi znali da igraju u utorak, no nitko im nije javija a ljudi su s internetom na Vi. Zato smatram da im se kazna mora oprostit, ili da odigraju međukolo s ekipom iz udruge pa ko prođe dobro prođe. Živili

KIDAN ŽILE!
<<

TRULJO

Član

Post 15 svi 2008, 14:26

Djetta napisao:Pozdrav svima. vidija sam da u utorak nije odigrana utakmica Liverpool - Elektroprijenos jer Liverpool nije doša. Ako se ne varam, to znači da će Liverpool bit kažnjen s bodom mniusa. To bi bilo u redu da su ljudi znali da igraju u utorak, no nitko im nije javija a ljudi su s internetom na Vi. Zato smatram da im se kazna mora oprostit, ili da odigraju međukolo s ekipom iz udruge pa ko prođe dobro prođe. Živili

KIDAN ŽILE!

Djetta, na krivom si tragu.
Ekipi Liverpool se neće oduzeti bod. Takav je postupak ako ekipa ne dođe na utakmicu 1.kola. Ovdje je riječ o međukolu. Liverpool je prošao u 1.kolu ekipu 'Blamaža Pujanke'.
<<

miho

VIP član

Post 15 svi 2008, 14:34

to mi je glupo .koja je razlika ne doć u prvon ili u drugon kolu? po meni bi tribalo kažnjavat jednako
Alistair McCoist
<<

FRAFO

VIP član

Post 15 svi 2008, 14:50

Jure napisao:Ja sam siguran da je to pila naopako, ipak ste vi izbacili Artema. A šta se tiče termina, viruj mi da san potrošio dosta love na zamjene samo da bi moga igrat sa svojima bilo koji turnir a kamoli liga kup. Ja znam da će to napravit i svatko iz moje ekipe i zato mi je drago s njima igrat (osim šta su ljudine).

Ja se apsolutno slažem sa AUTO SIMPETom;gleda sam ih u ligi više puta,dobra su ekipa ali bez Zebića su sigurno 30% slabiji,on im je motor ekipe,trči za dvojicu...Tek sad kad vidim da im on neće igrat mi je još više žao šta je ROTONDO tuka ARTEMA na penale,smatram da bi vam ARTEM pružija znatno žešći otpor ali nikad se ne zna!Sigurno da i ovi šta će igrat se neće tek tako predat...
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

No. 13

Novi član

Post 15 svi 2008, 18:26

TRULJO napisao:Prognoza za sutra:
ZAGORA PROMET - ST OPREMA 1
-...ali bez Smolje će biti mučenje...
DUJMOVAČA - INERO 2
-valjda će Inero ovaj put doći golman
TORCIDA BARUTANA-KAVANA PERISKA 1
-neizvjesna utakmica; odlučivat će nijanse

ZAGORA PROMET i bez Smolje i golmana dobila 7-2 živila ZAGORA PROMET
<<

blackDevil

Novi član

Post 15 svi 2008, 18:45

TORCIDA BARUTANA-KAVANA PERISKA 2:2 pen.(0:2)
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 15 svi 2008, 19:34

FRAFO napisao:
Jure napisao:Ja sam siguran da je to pila naopako, ipak ste vi izbacili Artema. A šta se tiče termina, viruj mi da san potrošio dosta love na zamjene samo da bi moga igrat sa svojima bilo koji turnir a kamoli liga kup. Ja znam da će to napravit i svatko iz moje ekipe i zato mi je drago s njima igrat (osim šta su ljudine).

Ja se apsolutno slažem sa AUTO SIMPETom;gleda sam ih u ligi više puta,dobra su ekipa ali bez Zebića su sigurno 30% slabiji,on im je motor ekipe,trči za dvojicu...Tek sad kad vidim da im on neće igrat mi je još više žao šta je ROTONDO tuka ARTEMA na penale,smatram da bi vam ARTEM pružija znatno žešći otpor ali nikad se ne zna!Sigurno da i ovi šta će igrat se neće tek tako predat...

Ma normalno! Nema predaje,borit ćemo se do kraja.
Ipak,molimo Boga za kišu sutra,pa da ne moramo igrat,jer fale nam bitni igrači...
<<

grga11

Član

Post 15 svi 2008, 19:39

i mi se molimo da padne u subotu jer su se ovi iz ambasadora pripali pa nece da odgode ili zamjene termin utakmice ....
<<

FRAFO

VIP član

Post 15 svi 2008, 20:07

Aj možda yam se i posreći,na prognozi je reklo da je moguća kiša u Dalmaciji...
Evo današnjih rezultata:
ZAGORA PROMET - ST OPREMA = 7 : 2
-očekiva sam jači otpor ST-opreme,ali "zagorakisi" su prilično lako došli do pobjede
INERO - DUJMOVAČA = 0 : 0 (3:2)
-strašno dosadna utakmica,Dujmovača se sa samo jednom zamjenom jako dobro nosila sa rastrčanim momcima u žutom!Na krju se Inero opet provukao na penale
KAVANA PERISKA - TORCIDA BARUTANA = 2 : 2 (2:0)
-jako dobra utakmica,pogotovo 1.poluvrijeme!Barutana dosta pala u nastavku...šteta!
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

Član

Post 15 svi 2008, 20:17

zagora se poigrala sa st opremom..bilo je i lucidnih golova..lipo..a ostalo za zaborav mada barutana nije losa..a sutra bice jugo bez kise
1950
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito