FAQ  •  Registracija  •  Login

II. Liga Mladih

<<

jmijac-4

VIP član

Post 19 tra 2007, 20:39

Dobili smo 4-3.
A colo colo se umislija nakon šta su nas ubili(hhe) ma šalim se,navijam za njih u derbiju protiv hercegovca
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

zewa

Česti član

Post 19 tra 2007, 20:43

jmijac-4 napisao:Dobili smo 4-3.
A colo colo se umislija nakon šta su nas ubili(hhe) ma šalim se,navijam za njih u derbiju protiv hercegovca

Pojavilo se svjetlo u tunelu :) ...čestitam !!!!

ZEWA.....
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 20 tra 2007, 07:15

Čestitan Etiriju na pobijedi. Čestitan Bateriji na muškoj utakmici i pobjedi. Čestitan ZEWI... jebo te Zorislav Srebrić
zewa napisao:Vice bod bi vam bija ka kuća...pogotovo nakon onakve igre a znali ste da je Hercegovac dobija...ipak to je samo moje mišljenje !!!

Igra je bila dobra dok oni nisu počeli igrat presing, a onda su nam igrači koji bi tribali bit najsigurniji umisto da stvore višak i riješe utakmicu izgubili par baluna na zadnjega i tako smo primili dva gola.
A na kraju smo tili dobit utakmicu. Bar smo muški poginili... Iživcira san se ka pas. Doša san doma mrtav umoran, gore nego da san igra dvi utakmice.
<<

ticex

Česti član

Post 20 tra 2007, 08:11

zewa napisao:Hercegovac-Forzza Maroco 4:1
Baterija-Colo colo 3:2 ( Colo vodilo 2:0,a onda raspad,čini mi se da nikad nisu odigrali lošije,baterija kompletna,čvrsta mic po mic kad je Colo izvadilo golmana na 2:2 pogodak Baterije sa branke za 3:2)
Vice bod bi vam bija ka kuća...pogotovo nakon onakve igre a znali ste da je Hercegovac dobija...ipak to je samo moje mišljenje !!!

Dobro zboriš Tonči, ka pravi voditelj. I ja san sličnog razmišljanja. Jer da su ostali neriješeno, onda bi bili tri boda Hercegovcu i u međusobnom susretu bi odlučivali o tome ko ide u 1. ligu. Ovako je teško za očekivat da će hercegovac di ispustit bod (jedino zadnje kolo protiv pivnice, al sve je to lutrija). Znan Vice da je nakon vodstva od 2:0, nerješeno ka poraz, i zato shvaćam da ste tili najbolje i sa igračem više pokušat dobit, al.....
zewa napisao:MNKetiri-Rot marine...bilo je 1:0 nakon 10tak minuti,Mnketirijeva igra sa golmanom i Tomin špic..odlično, Bašiću vidi se da ste uvježbavali,Ticex više samopouzdanja i "navijačice" vaše su to primjetile :( JAVI REZULTAT )
ZEWA......

Mi dobivenu utakmicu dovodimo pod znak pitanja. Imamo vodstvo od 2:0 i onda opet sami sebi zabijamo golove. Al nema veze, glavno da smo napokon osvojili 3 boda i vratili nadu u opstanak. Bit će teško, al se nećemo predat do kraja. Inače, Tonči, iman ja samopouzdanja, al neman skill :D:D:D:D:D
P.S. Još kad se Bašo (mario) ne bi ustručava koristit svoj "mega shoot", dobivamo mi svakog, al ovako..... AJDE BAŠIĆU.

zewa napisao:Veli Varoš-Jel nećeš 2:2

Hvala VELIKOM vrataru Bašiću Roa (još jedan u nizu :D:D:D) koji je svojim bravuroznim obranama zadržao bod svojoj ekipi Jel nečeš ;)
Zadnja izmjena: ticex; 20 tra 2007, 08:16; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 20 tra 2007, 08:54

Hm, zanimljivo kolo je iza nas. Baterija se pokazala kao jako tvrda ekipa za ove iz vrha.....Hercegovac i Colo Colo izgubili od Baterije, a mi igrali neriješeno.

Ticex, čestitam na pobjedi nakon dužeg vremena....ipak ima još nade.
Colo Colo, sad morate dobit Hercegovca ako mislite bit drugi.

Zewa, Mirko je sa ovih novih 5 komada definitivno prvi strijelac....nema straja!!!

Mi večeras protiv Pekare. Javim se valjda navečer!
<<

roa

Novi član

Post 20 tra 2007, 09:51

Fala Ticex drago mi je šta ste dobili izborili ste šansu za ostanak ali imate igrat i protiv nas dokraja nismo nikome popuštali pa nećemo ni vama ali samo tako nastavite pa ćemo vidit ROT je ranjen iskoristite to.
<<

roa

Novi član

Post 20 tra 2007, 12:16

Taman gledan ko ima s kim odigrat do kraja bit će tu svašta.Ni HČSP nije siguran .Borba za život i smrt do zadnjeg kola neka neka bit će tu još krvi.
<<

ticex

Česti član

Post 20 tra 2007, 13:41

Bit će gadno, al mislin da je ipak HČSP-u najlakši ždrijeb.
<<

svilaja

VIP član

Post 20 tra 2007, 19:33

ticex napisao:Bit će gadno, al mislin da je ipak HČSP-u najlakši ždrijeb.

VOLIJA BI DA OSTANETE U LIGI,ZBOG TOMICE,OTVORILO VAM SE JE.
SVILAJA:ČISTI ZRAK ,BOLJI NOGOMETAŠ NEGO VODITELJ.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 20 tra 2007, 22:48

Evo da upotpunimo ovo kolo:
Pivnica Karlo - Pekara Babić 5:1

E moj Vice, niste baš u dobroj poziciji. Ako izgubite od Hercegovca, mislim da su šanse za drugo misto samo teoretske. Kad igrate? Kažu mi neki da se igra u nedilju. Ako pak dobijete, opet ste na 1 bod zaostatka, ali i mi onda bižimo Hercegovcu 7 bodova :)

A ništa, borba do kraja!!!
<<

zewa

Česti član

Post 21 tra 2007, 21:04

Pivnica čestitke na još jednoj pobjedi....lagano se bliži kraj mislim da prvo misto nije upitno, za ovo drugo Vice ima još nade..dobit Hercegovca i čekat njihov kiks...mi smo u borbi za kup UEFA :) :) Ticex dobro ste dole zagužvali...biće interesantno !!!!

ZEWA bijeli 8+2 gratis (15.99 akcija) :)
<<

ticex

Česti član

Post 22 tra 2007, 08:59

zewa napisao:mi smo u borbi za kup UEFA :) :)

Prije bi reka za Intertoto kup :D:D:D:D:D
zewa napisao:Ticex dobro ste dole zagužvali...biće interesantno !!!!

Uglavnom zanimljivije nego bitka za prvaka!!!
zewa napisao:ZEWA bijeli 8+2 gratis (15.99 akcija) :)

Jel to troslojni mirišljavi? ;)
<<

zewa

Česti član

Post 22 tra 2007, 13:28

Ticex Ticex provokatoru........kad ti bude mirišljavi na akciji javim ti :D

ZEWA mirisni za Ticexa
Zadnja izmjena: zewa; 22 tra 2007, 13:29; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 23 tra 2007, 08:36

Jučer smo izgubili od Hercegovca i završili borbu za drugo mjesto. Hercegovac je poveja 3:0 sa dva glupa gola di san ja zakasnija na balun na 9 metri. Mi smo 8 minuti prije kraja zaigrali s petim igračem i brzo dali dva gola. Onda je na 5 min prije kraja njihov voditelj dobija crveni karton i izgledalo je da ćemo ih dokrajčit. A šta smo onda uspili falit još ne vrirujem. Puno smo forsirali solo akcije i na kraju smo primili još jedan gol.
Šteta šta smo prvi dio prvenstva odigrali onako loše bilo je teško očekivat da ćemo sad dobit 17 utakmica zaredom. Namistilo nam se par ozljeda, malo smo fizički pali i Baterija i Hercegovac su nam uletili u tri dana u krivo vrime.
Sad triba nać motiva za novu sezonu...
<<

ticex

Česti član

Post 23 tra 2007, 09:06

Motiva nikad dosta! Nemojte onda da se ponovi ova sezona, pa da tek drugi krug pocnete igrat. Triba od početka čvrsto! Mislin da vama nije bija problem ni fizička sprema ni igrački kadar već nešto drugo, al eto... Niste ove godine uspili, al zato za dogodine zbijte redove i "Svi u napad, jedan je Hase!" ;)
Zadnja izmjena: ticex; 23 tra 2007, 09:07; ukupno mijenjano 1 put/a.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito