FAQ  •  Registracija  •  Login

LIGA KUP 07/08

<<

guily

Česti član

Post 15 svi 2008, 20:28

**** napisao:zagora se poigrala sa st opremom..bilo je i lucidnih golova..lipo..a ostalo za zaborav mada barutana nije losa..a sutra bice jugo bez kise

je jedna od rijetkih utakmica ove godine da se nismo tresli do kraja, iako je protivnik povea poluvrime smo rijesili u svoju korist (3:1) a kad smo nakon par minuta drugog poluvremena otisli na 5:1 stvar je bila rjesena. Za razliku od prvog kola usli smo malo ozbiljnije (pohvale voditelju i novopecenom vrataru) i sad cekamo povoljan ždrijeb za prolaz u cetvrtfinale ( a mozda i smoljo zaigra)
I pape i dida bili su Torcida!!!
<<

garry

VIP član

Post 15 svi 2008, 20:51

Sve čestitke ekipi Zagore na današnjoj pobjedi protiv moje ekipe.Bili su zaista bolji i tu nema zamjerke.Možda smo mogli malo bolje proći ali i iskustvo Zagore je uradilo svoje.Mi nismo iskoristili šansu jer su igrali bez vratara,ipak smo mi ekipa mlada,dosta neiskusnija i imamo malo jakih mečeva u nogama.Dogodine očekujemo prolaz u treće kolo.Svake sezone po jedan korak naprid.POZDRAV.
<<

No17 dalEr

Novi član

Post 15 svi 2008, 22:34

fabiofabio napisao:U tom slucaju barem moja ekipa ne bi imala nista protiv odigravanja utakmice u nekom drugom terminu ( ako je razlog valjan ).

E, da bar tako i druge ekipe razmišljaju...
ZA DALERA
<<

svilaja

VIP član

Post 15 svi 2008, 22:48

No17 dalEr napisao:
fabiofabio napisao:U tom slucaju barem moja ekipa ne bi imala nista protiv odigravanja utakmice u nekom drugom terminu ( ako je razlog valjan ).

E, da bar tako i druge ekipe razmišljaju...

udruga je trebala izači u susret ,,,,,,, ipak u SUBOTU se igra važna utakmica u borbi za opstanak trečeligaša GOŠKA A dosta važnih igrača Dalera IGRA ,,,,,,,,,,,za GOMILIČANE.

uviiiiiiiiijek tvrdo č.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
<<

svilaja

VIP član

Post 15 svi 2008, 22:54

grga11 napisao:i mi se molimo da padne u subotu jer su se ovi iz ambasadora pripali pa nece da odgode ili zamjene termin utakmice ....

nisu se pripali i nadam se da če MIHO izači u susret na zadovoljstvo svih nas ljubitelja maloga baluna ....
koji bi željeli pogledati tu utakmicu i da ekipe budu kompletne.
uviiiiiiijek tvrdo č.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
<<

grga11

Član

Post 15 svi 2008, 23:23

moj svilaja, jos da ih nisam nazva odma jutro poslije izvlacenja parova... pa i reka bi da nisu imali vrimena ni termina za prominit... a ovo da su se pripali, to lea malo prcam...
<<

Kiki Musampa

Novi član

Post 16 svi 2008, 02:05

prvo malo sam čitao o ovome što pišete,svilaja ti se u sve mješaš ,to ti nije u redu,to nije tvoje ,ima si se vremna brinit dok si vodija perisku,otkada je dino doša barem liči na nešto,a ne ti,dovea neke polu razvikane igrače da bi ispa iz lige, a dialer,koliko pricaju da su najbolji,a sada bi odgađali utakmice,ja sam mislija da oni mogu i sa rezervnom momcadi dobiti bilo koga (koliko se hvalu)
p.s. znaju igrat balun,no daleko je to od necega,ipak je to treča liga tek,ops pardon druga.
<<

Član

Post 16 svi 2008, 05:36

Kiki Musampa napisao:prvo malo sam čitao o ovome što pišete,svilaja ti se u sve mješaš ,to ti nije u redu,to nije tvoje ,ima si se vremna brinit dok si vodija perisku,otkada je dino doša barem liči na nešto,a ne ti,dovea neke polu razvikane igrače da bi ispa iz lige, a dialer,koliko pricaju da su najbolji,a sada bi odgađali utakmice,ja sam mislija da oni mogu i sa rezervnom momcadi dobiti bilo koga (koliko se hvalu)
p.s. znaju igrat balun,no daleko je to od necega,ipak je to treča liga tek,ops pardon druga.

3.liga..pa morali su krenit od dna i sad rasturaju..a zasto im se ne bi izaslo u susret..to da nekad pretjeraju istina je al u balunu se boduje rezultat a ne jel neko prgav ili bahat..kazes sad bi trebali dobivat s 2.ekipom da pokazu da znaju..glupost..ovo sta oni traze odgodu nije hir nego opravdan razlog..cilj je da kup bude kvalitetniji i utakmice lipse za oko..{i da poprave negativan medjusobni skor s rotondom}al nista od toga mi danas ispadamo
1950
<<

Pojišan

Česti član

Post 16 svi 2008, 08:08

Sve šta san se ruga Stefiju obilo mi se o glavu. U finalu Splita III Smrdečija teško poražena od Dobriline 2 sa 7:4. Razbija nas je Božo Bašić iz Hercegovca s 4 gola. Kako ide subota i meč sa PB Splitom vidin da će bit jako teško, al nema predaje.
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 16 svi 2008, 08:40

Pojišan napisao:Sve šta san se ruga Stefiju obilo mi se o glavu. U finalu Splita III Smrdečija teško poražena od Dobriline 2 sa 7:4. Razbija nas je Božo Bašić iz Hercegovca s 4 gola. Kako ide subota i meč sa PB Splitom vidin da će bit jako teško, al nema predaje.

Jel to oni mali mrsavi sta je igra za vas kad san ja branija za Stefija? Oces rec da on koji put i puca na branku?
<<

Pojišan

Česti član

Post 16 svi 2008, 08:52

A puca kad ne triba! Ono nas je sve zavara, prvo Stefija, pa mene.
<<

MALDINI

Česti član

Post 16 svi 2008, 08:54

Ja bi reka da protiv nas nije moga...
Tko leži - NE BJEŽI!
<<

MALDINI

Česti član

Post 16 svi 2008, 08:56

Daj, daj, možeš ti to i u malo više riči napisat... Evo ja ću probat malo nadodat.
Mamorijalni turnir Ruđerijada '08. je dobila novog prvaka. Prošlogodišnji osvajač je u izvjesnoj utakmici prepunoj lijepih poteza ali bez rezultatske dramatike gadno se nasukao na hrid "vlastiti ego". SMRDEČIJA je bila u najjačem sastavu (uključujući dva igrača iz 1.HMNL i jednim koji je igrao 1.HNL i poslije se prodao na daleki istok i sad je daleko najbolji strijelac 2.lige), nedostajao je jedino osporavani BLICO (u svom krugu neshvaćen, po meni MVP). Brzo su momci iz DOBRILINE 2 pokazali da sva priča po forumu ne nema oslonca na terenu. Strašni Bože koji se promakao u igrača turnira u dva je navrata atraktivnim lobom zabio u istoj minuti!!! Ni igrač-vratar zadnjih 6-7min nije pomogao indolentnom bivšem osvajaču.
Teški poraz u vlastitom dvorištu nije mogao doći u gore vrijeme, točno prije dvoboja s PB-om u liga kupu. Valjda će "mlađi braco" naći snage za časno se nositi s prvakom grada. O važnosti meča govori i činjenica da je perspektivni izbornik SMRDEČIJE po prvi put u povijesti zatražio logističku pomoć, pitao nas je za savjet kako protiv PB-a (prvak nas je teškom mukom u posljednjim minutama utakmice nekako uspio savladati 3:2)...
Tko leži - NE BJEŽI!
<<

Pojišan

Česti član

Post 16 svi 2008, 09:35

A šta MVP-a nisi zva u Dujmovače prije godinu dana kad je takav MVP?
ili to znači Malo Van Pameti
<<

Smrdecija 29

Novi član

Post 16 svi 2008, 09:39

E moj Stefi uvik si bija dobar čovik!! Hvala na komplimentima. Vidiš kako ti je to kad se izgubi, odma se ljuti i traži opravdanja. Triba se prvo počet od sebe, pa onda gledat dalje. Ljudi su bili bolji od nas jučer i zasluženo dobili.
Puno smo se puvali i naslađivali vašem porazu i to nam se sad zasluženo vratilo.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito