II. Liga Mladih
Vice, slušaj nije još sve gotovo. Je, Hercegovcu je sad već 95% sigurno drugo misto, ali imaju oni još par težih utakmica i svašta tu još može bit. Zadnja 2 kola igraju protiv Nakića i nas....kolo prije toga protiv Babića.
Ne virujen da će ispustit 7 bodova prednosti, ali nikad se ne zna.
Borba za opstanak je postala zanimljiva.....neka, neka!
Ne virujen da će ispustit 7 bodova prednosti, ali nikad se ne zna.
Borba za opstanak je postala zanimljiva.....neka, neka!
1josip1 napisao:Pivnica jel vi ulazite u 1.ligu? mislin prvi ste skoro sigurno, al je mrni mate bija spominja da van ne odgovaraju termini prve lige pa da zato nist ulazili prošlih godina ili san ja njega krivo svatija?
Je, dobro si ti svatia Matu....prije nismo bili baš ludi za 1.ligom jer smo se i vikendom teško skupljali, a znali smo da će radnim danima to bit još teže. U međuvremenu smo malo proširili klupu, a i već nam je malo dosadilo u 2.ligi tako da smo trenutno odlučni u tome da idemo u 1.ligu. Uzest ćemo još kojeg igrača i idemo dalje!!!
Već smo nekoliko godina među prve 2-3 ekipe 2.lige, tako da smo se malo štufali.
zewa napisao:Vice, mislim da ste se s ovim porazom oprostili od drugog mista makar postojale teoretske šanse....ovako ostat će vam i dalje derbiji sa Zewom ...ebate Z.Srebrić![]()
![]()
ZEWA....gratis 3.misto za Colo Colo
Pun mi vas je kufer više
A valjda ću se priko lita opet uželit baluna pa makar i s vama...
Vice ColoColo napisao:zewa napisao:Vice, mislim da ste se s ovim porazom oprostili od drugog mista makar postojale teoretske šanse....ovako ostat će vam i dalje derbiji sa Zewom ...ebate Z.Srebrić![]()
![]()
ZEWA....gratis 3.misto za Colo Colo
Pun mi vas je kufer više
A valjda ću se priko lita opet uželit baluna pa makar i s vama...
S obzirom da očekuješ prinovu(usput pozdrav kolegici) biće ti ruke zauzete "bebaćem" a mi ćemo te trpat golovima
ZEWA.....kids za kolegicu