FAQ  •  Registracija  •  Login

II. Liga Mladih

<<

ticex

Česti član

Post 29 tra 2007, 06:36

svilaja napisao:igrajte nogomet i pustite suce na miru...........................
SVILAJA:ČISTI ZRAK I MIR.

žalosno je šta neznaju pravila
<<

roa

Novi član

Post 29 tra 2007, 11:23

ajmo ticex ima još šanse.Suđenje je katastrofalno cilu sezonu tribalo bi nešto tu poduzet
<<

ticex

Česti član

Post 29 tra 2007, 11:47

roa napisao:ajmo ticex ima još šanse.Suđenje je katastrofalno cilu sezonu tribalo bi nešto tu poduzet

Ma ne predajemo se mi. Al mi je bilo ža, sta sad ovu zadnju utakmicu nismo imali dva standardna prvotimca. Jedan je ima 3 žuta, a drugi bija kum na krizmi. Moglo je bit svasta.
A za sudce. Mislim, situacija: Mi igramo sa golmanom i balun prođe centar te ga igrač vrati meni (u ovom slučaju ja san golman), a ja san na svojoj polovici. Ja ga ponovo vratin njemu priko centra te mi on ponovo vrati balun (ja san na svojoj polovici). Sudac svira indirektan udarac! Neću uopće reć njegovo objašnjenje, jer bi ispa glup (mislin sudac).
P.S. Nije bila riječ o 4 sekunde
Zadnja izmjena: ticex; 29 tra 2007, 11:48; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

Foxy

Novi član

Post 29 tra 2007, 14:37

Ajde Ticex, ljut si jer si dobia treći žuti kad si prerano uša u teren na zamjenu i ne možeš igrat iduću utakmicu. Suđenje je bilo loše, al smo sami krivi za poraz. Jedan jedini udarac na gol u drugom poluvrimenu i to 2 minute prije kraja, tek tad smo počeli igrat.
Foxy 44- MNK 'Etiri
<<

ticex

Česti član

Post 29 tra 2007, 15:40

Foxy napisao:Ajde Ticex, ljut si jer si dobia treći žuti kad si prerano uša u teren na zamjenu i ne možeš igrat iduću utakmicu. Suđenje je bilo loše, al smo sami krivi za poraz. Jedan jedini udarac na gol u drugom poluvrimenu i to 2 minute prije kraja, tek tad smo počeli igrat.

Ja san završija igrat nakon treće minute i udarca u qvadriceps (tako da riječ o kasnom paljenju ne igra) . Naravno da san ljut, bilo bi glupo da san indiferentan. Isto tako reć da smo mi sami krivi za poraz bi bilo podcijenjivanje protivnika, jer ipak je nasuprot nas stajala jedna ozbiljna ekipa.
<<

Foxy

Novi član

Post 29 tra 2007, 21:14

Ne znam otkad je podcjenjivanje protivnika ustvrditi da smo mi igrali loše. Obrana je štimala dobro, ali napad je bio katastrofalan. Pa cilu utakmicu nismo uputili par udaraca na gol! I gol je pa nakon udarca sa 12 metri, onako više iz očaja nego iz razrađene akcije.
Foxy 44- MNK 'Etiri
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 30 tra 2007, 10:17

Foxy i Ticex, očito je šta je vaš najveći nedostatak ekipe.....nikako dat gol....zapravo nemate niti jednog klasičnog gol igrača. Dali ste svega 38 golova u 22 kola - to nije čak niti 2 gola po utakmici. Obrana svoje solidno odradi.....87 golova u 22 kola nije loše (pogotovo ako oduzmeš 13+10 golova koje ste dobili u 2 utakmice protiv nas i ColaCola).

Takvoj ekipi kao što je vaša triba jedan-dva igrača koji znaju stat na balun, napravit višak i kvalitetno dodat. Mislim da bi onda sve puno drukačije izgledalo i da onda ne bi bia upitan opstanak u ligi.
<<

ticex

Česti član

Post 30 tra 2007, 10:19

pivnica_karlo napisao:Foxy i Ticex, očito je šta je vaš najveći nedostatak ekipe.....nikako dat gol....zapravo nemate niti jednog klasičnog gol igrača. Dali ste svega 38 golova u 22 kola - to nije čak niti 2 gola po utakmici. Obrana svoje solidno odradi.....87 golova u 22 kola nije loše (pogotovo ako oduzmeš 13+10 golova koje ste dobili u 2 utakmice protiv nas i ColaCola).

Takvoj ekipi kao što je vaša triba jedan-dva igrača koji znaju stat na balun, napravit višak i kvalitetno dodat. Mislim da bi onda sve puno drukačije izgledalo i da onda ne bi bia upitan opstanak u ligi.

Vidiš kato ti dobro rezimiraš. Nadan se dubljoj diskusiji uz pivo za dva kola ;)
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 30 tra 2007, 10:25

Rasplet prvenstva:

- Etiri igraju protiv: Nakića, Pivnice i Jel Nećeš (mislim da je nerealno očekivat više od 3 boda iz ove 3 utakmice)
- Rot Marine protiv: Zewe, HČSP i Cola Cola (hm, tu može bit dosta bodova, ali isto tako mogu sve 3 izgubit)
- Veli Varoš: Baterija, Zewa i HČSP (3 boda su uspjeh)

Dakle, Veli Varoš definitivno ispada, MNK Etiri još imaju šanse za proć....moraju dobit Jel Nećeš u zadnjem kolu.

- Mi još protiv: Jel Nećeš, MNK Etiri i Hercegovca (za očekivat je uvatit novih 6 bodova prije Hercegovca i time rješit pitanje prvaka)
- Hercegovac protiv: Pekare, Nakića i Pivnice (vjerovatno će Hercegovac i prije zadnje utakmice posrnit....Nakić bi im se moga osvetit) - svejedno Hercegovac drugi!

Colo Colo zadržava 3.misto ukoliko nisu posrnuli duhom nakon ovih nekoliko poraza zaredom.
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 30 tra 2007, 10:30

ticex napisao:Vidiš kato ti dobro rezimiraš. Nadan se dubljoj diskusiji uz pivo za dva kola ;)

Može, ponit ću ja tablu pa ćemo nacrtat par akcija :) ha,ha.
Ticex, nije još ništa izgubljeno....samo hrabro.....Rot Marine su mi veliki prijatelji i teško mi je govorit protiv njih, ali mislim da se lako moze dogodit da izgube sve 3 utakmice (ždrijeb im nije baš lagan, a nikako se ne mogu skupit).
<<

zewa

Česti član

Post 02 svi 2007, 19:29

A dije Vice, stvarno sam se zabrinija, vidin tamo u "kartonima" da je kažnjen 1 utakmicu !!!
VICE pazi šta činiš sa sobom, moraš bit uz ženu u ovim trenucima, ipak je ovo samo balun, šta bi triba Bašo reć u grčevitoj borbi za ostanak ;) ..... a i Ticex ;)

ZEWA........
Zadnja izmjena: zewa; 02 svi 2007, 19:30; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

jmijac-4

VIP član

Post 02 svi 2007, 19:59

Nemoj ga zajebavat,nisam u životu nikad vidija da je nekome bilo ža nepravde,ka šta je njemu sudac napravija.Bija sam u liniji sa sudcem i nema šanse da je napravija faul,štoviše,igrač HČSPa je simulira.To tvrdim svim svojim poštenjem.Šta sezona ide kraju suci su sve gori
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

zewa

Česti član

Post 02 svi 2007, 23:44

........a i jmijac-4 ;)

ZEWA.....
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 03 svi 2007, 13:15

zewa napisao:A dije Vice, stvarno sam se zabrinija, vidin tamo u "kartonima" da je kažnjen 1 utakmicu !!!
VICE pazi šta činiš sa sobom, moraš bit uz ženu u ovim trenucima, ipak je ovo samo balun, šta bi triba Bašo reć u grčevitoj borbi za ostanak ;) ..... a i Ticex ;)

ZEWA........

A šta ću ti reć... Dobija san crveni za faul kojega niko u dvorani nije vidija osim dotičnog suca (ako ima ko da je vidija nek mi se javi. Ja san prica s desetak ljudi i svi su mi rekli da nije bija faul.), a on je bija dalje na drugu polovicu. Ovi mlađi sudac nije ništa svira neka je bija na dva metra od mene. I još mi lola da crveni bez da me je pogleda. Ono - da mi crveni, a gleda na tribine. Normalno mi smo iz tog slobodnog primili gol i izgubili utakmicu. Bija in je to drugi udarac na utakmici...
Sad ja ne smin igrat jednu utakmicu isto ka i voditelj od Hercegovca koji je protiv nas uletija u teren, iša se tuć i onda još do kraja utakmice s tribina jebava mater sudcu?!
Sjeba mi je 4 dana praznika. Nisan skoro ni rič progovorija sa ženon i malin ... :( Mora san kupit sebi elektronski pikado da se malo oraspoložin :)
<<

ticex

Česti član

Post 03 svi 2007, 13:51

Vice ColoColo napisao:Mora san kupit sebi elektronski pikado da se malo oraspoložin :)

A radi toga si napravija crveni. To mora bit da si se ti dogovorija sa tin sudcon da ti da crveni kako bi ima doma opravdanje da kupis pikado, ka da se malo raspušeš :D:D:D
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito