LIGA KUP 07/08
shelter123 napisao:kako to da samo jedan trečeligaš ide dalje.pa to je najjača liga,sa najboljim pojedincima.koji kad uđu u viši razred se šetaju kroz ligu.i kako neko napiše pomeli bi 70% 2.lige.sve mi se pari da je to neka urota protiv njih.
1.triba bit glup pa raspravljat o tome..a 2.triba bit glup pa donosit zakljucke na temelju jedne kup utakmice u kojoj jedna ekipa moze prvu utakmicu doc u punom sastavu ka i pb i razbit bilo koga,iducu se jedva skupit i izletit od 4.ligasa..i onda je po vama 4.liga jaca..osim toga liga se sastoji od 26 utakmica i to se ne moze usporedit...a da ne spominjem zdrijeb koji je nekom naklonjeniji itd..ljudi ne raspravljajte o stvarima koje se ne mogu znat dok ne prodje vrime.vrime ce pokazat vec dogodine...ako neko napise 3.liga je jaca,nemoj to svatit ko napad na sebe..to je necije obicno misljenje..ti napisi svoje..aj uzivajte..
1950
Kiki Musampa napisao:prvo malo sam čitao o ovome što pišete,svilaja ti se u sve mješaš ,to ti nije u redu,to nije tvoje ,ima si se vremna brinit dok si vodija perisku,otkada je dino doša barem liči na nešto,a ne ti,dovea neke polu razvikane igrače da bi ispa iz lige, a dialer,koliko pricaju da su najbolji,a sada bi odgađali utakmice,ja sam mislija da oni mogu i sa rezervnom momcadi dobiti bilo koga (koliko se hvalu)
p.s. znaju igrat balun,no daleko je to od necega,ipak je to treča liga tek,ops pardon druga.
tako je kiki , mi nismo znali ni stati na teren dok se DINO nije vratio, a sada nešto ozbiljno da izjavim.,,,,,
čestitam DINU I cILOJ ekipi KAVANA PERISKA što su odgovorno i disciplinirano odigrali do kraja prvenstvo i pokušali ostati u ligi što im na žalost nije uspjelo, triba iči dalje , balun se igra i u drugoj ligi , sa par pravih pojačanja virujem da če biti ravnopravni u borbi za prva dva mjesta i da če se brzo vratiti u ligu više, što se tiče liga kupa čestitke za prolaz dva kola, šteta malo je falilo da se lanjski pobjednik baci na koljena,,,,,, nisam gledao ali su mi ljudi na tribini rekli......
POPIJTE KAVU U KAVANI PERISKA , DOBRA JE.
uviiiiiiiijek tvrdo č.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
zahvaljujen svima na čestitkama.sinoć smo odigrali jednu od najboljih utakmica otkad san na klupi Ambasadora.po meni bez ijedne mrlje pobjeda 5-1 nad Zlatnin otokom koji je da podsjetin izgubija 1.misto u superligi tek par sekunda prije kraja.čestitam i mojim prijateljima iz Forza maroca i Smrdečije .ža mi je najviše šta s nama u četvrtfinalu neće bit i Grm i tunj
Alistair McCoist
miho napisao:posebno je velik pothvat koji je napravila smrdečija izbacivši Akud i PB.po meni su oni nakon ovoga favoriti Liga kupa
Miho, miho nemoj tako, bolje je kad nas ne hvale. Kod nas je pravilo, šta je bolja ekipa protiv nas to mi bolje igramo, i obrnuto.
Mislim ipak da ste vi veći favoriti od nas. Prvo ste izbacili prvaka 3. lige (odlična ekipa), a sad glatko 2. ekipu super lige!!
Međutim triba bit realan, ovo je kup i jednu utakmicu svako može dobit.
miho napisao:posebno je velik pothvat koji je napravila smrdečija izbacivši Akud i PB.po meni su oni nakon ovoga favoriti Liga kupa
Ispalo je puno jakih superligaša i stvarno svaka ekipa koja je ostala u natjecanju bi mogla osvojit liga-kup!Moji favoriti su INERO i SMRDEČIJA.
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
zewa napisao:forza morocco napisao:Čestitke ekipi Smrdečije na posljednje dvi pobjede u kupu protiv favorita PB Split i Akud-a!
nema favorita protiv moćne Smrdečije
Osim onih koji ih znaju i na treningu ih uvik namažu.
PB je možda bija oslabljen i bez zamjene ali AKUD je bija u punom sastavu i nisu došli izgubit ali jesu! Bravo juniori, čestitam, samo naprid (evo da se i ovo desi na forumu... )!
Tko leži - NE BJEŽI!
stvar je bila da san ja ozljeden i ne bi smia uopce igrat jer se kockan sa cilon ''karijeron'' jer ako dokrajcin nogu onda ide operacija,ali san uvik bia za pomoc tako da san i ovaj put dosa pomoc ekipi. ja doden i normlano se igra, da bi osta sam na trojicu i ovaj je gurnia malo jace balun, zaletia san se i mislia san da cu stic balun,ali je prosa kroz noge i ispa san na centru te su sami bili i dali gol. dode poluvrime on pocea prigovarat ja san reka falia san i ok. ciko kaze dosta o tome i sta je bilo, bilo je. tad on nastavi meni srat o tome i ja kazen falia san, dobro i gotovo, ali on opet nastavi, ja opet kazen, dosta o tome, falia san, a on opet nastavi i ja jos jedan put kazen gotovo o toj temi i on opet 4. put nastavi i onda san mu reka malo jace dosta, necu vise o tome pricat, pusti me na miru te je reka mos ic na tribine i nes igrat 2. poluvrime. da odma u startu razjasnimo tu situaciju. to je sta se toga tice. iako smatran da san najamnje kriv za gol, pa i da san 100% kriv prvo mi se mora malo popustit zato sta san ozljeden,a drugo ako san i kriv, prizna san i tu bi prica tribala bit gotova, a ne da on meni cilo poluvrime sere o tome.
MALDINI napisao:Izborniče, treseš li se? Znan da si tija da izgube kako bi se pokazalo da ne mogu bez tebe, međutim ekipa ti je odigrala još i bolje! Ne bi valjalo da vas u sljedećen kolu izvuče protiv "najslabijeg" od preostalih 8, pa da s tobom na kormilu ne bude baš ovako glatko...
Šta sve neću pročitat. Kad bi bilo tako, Smrdečije odavno nebi bilo, ali mi smo ekipa u kojoj se gine jedan za drugog unatoč neslaganjima među pojedincima u životnim pogledima. Pa šta ima veze da ispadnemo od nazovi "slabijih" (iako ih nema), neće se s nama ništa desit. Ako preživimo poraze od vas (koji ste ajme) i stisnemo Vam ruku, s drugima čemo još lakše.