FAQ  •  Registracija  •  Login

LIGA KUP 07/08

<<

svilaja

VIP član

Post 19 svi 2008, 09:22

10 napisao:stvar je bila da san ja ozljeden i ne bi smia uopce igrat jer se kockan sa cilon ''karijeron'' jer ako dokrajcin nogu onda ide operacija,ali san uvik bia za pomoc tako da san i ovaj put dosa pomoc ekipi. ja doden i normlano se igra, da bi osta sam na trojicu i ovaj je gurnia malo jace balun, zaletia san se i mislia san da cu stic balun,ali je prosa kroz noge i ispa san na centru te su sami bili i dali gol. dode poluvrime on pocea prigovarat ja san reka falia san i ok. ciko kaze dosta o tome i sta je bilo, bilo je. tad on nastavi meni srat o tome i ja kazen falia san, dobro i gotovo, ali on opet nastavi, ja opet kazen, dosta o tome, falia san, a on opet nastavi i ja jos jedan put kazen gotovo o toj temi i on opet 4. put nastavi i onda san mu reka malo jace dosta, necu vise o tome pricat, pusti me na miru te je reka mos ic na tribine i nes igrat 2. poluvrime. da odma u startu razjasnimo tu situaciju. to je sta se toga tice. iako smatran da san najamnje kriv za gol, pa i da san 100% kriv prvo mi se mora malo popustit zato sta san ozljeden,a drugo ako san i kriv, prizna san i tu bi prica tribala bit gotova, a ne da on meni cilo poluvrime sere o tome.

baš smo mi komentirali kako vučeš nogu, to ti je pouka za ubuduče.........................

što se tiče sukoba sa voditeljem bez komentara osim da otkada MIHO vodi AMBASADORA ljudi ga slušaju i zato su podigli nivo igre na veču razinu.

uviiiiiiiiijek tvrdo č.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
<<

10

VIP član

Post 19 svi 2008, 09:29

svilaja i ja ga slusan i vidili ste da na utakmicama nije nikad bilo problema. znamo se miho i ja cili zivot i uvik smo bili skupa i zato smatran da mu mogu rec nesto kad pretjera, a to je bilo u ovon slucaju tako
<<

svilaja

VIP član

Post 19 svi 2008, 09:38

10 napisao:svilaja i ja ga slusan i vidili ste da na utakmicama nije nikad bilo problema. znamo se miho i ja cili zivot i uvik smo bili skupa i zato smatran da mu mogu rec nesto kad pretjera, a to je bilo u ovon slucaju tako

to si mu treba reči na kraju utakmice , jer je MIHO za vrime utakmice 100 posto u njoj i to ga je ometalo i zato te je NIKOLA UPOZORIO.

uviiiiiiiijek tvrdo č.
<<

10

VIP član

Post 19 svi 2008, 09:41

ali ja nisan mihi nista reka nego je on meni prigovara, a ja san samo govoria dobro, falia san i gotova prica.

svilaja jesan sta falia s time?
<<

svilaja

VIP član

Post 19 svi 2008, 10:04

10 napisao:ali ja nisan mihi nista reka nego je on meni prigovara, a ja san samo govoria dobro, falia san i gotova prica.

svilaja jesan sta falia s time?

TREBA SI PRIMUČATI ZA VRIJEME UTAKMICE I HLADNE GLAVE NA KRAJU POPRIČATI SA MIHOM., na tribinama si prigovara , ti si zahvalan igrač ali voditelja nisi smio ometati .u važnim trenucima utakmice, TO JE MOJE MIŠLJENJE , BIO SAM U BLIZINI I SVE ČUO.

uviiiiiiiijek tvrdo č.
<<

10

VIP član

Post 19 svi 2008, 10:19

ja jesan prigovara na tribini,ali san to govoria vama i ljudima do sebe, a onda su on i ciko mene poceli vridat, jel tako bilo? i ja san onda nastavia. svilaja nisan ja neki mulac koji mu je odsa prvi put igrat balun pa da se moze tako ponasat prema meni. ja mislin da san zbog svega i sta san prosa i sta se zrtvujen za ekipu zasluzia bar malo vise postovanja jer kad ih nije bilo ja san dolazia iako nisan smia bas zbog toga jer mi je stalo bilo do ekipe i mislin da su dobri momci i zato sta san zivia za tu ekipu, a nisan dolazia ono reda radi, da samo odradin

vi ste gledali sve nase utakmice i morate priznat da ama bas nikad se nisan zeza nego da san uvik dava sve od sebe
<<

svilaja

VIP član

Post 19 svi 2008, 10:28

10 napisao:ja jesan prigovara na tribini,ali san to govoria vama i ljudima do sebe, a onda su on i ciko mene poceli vridat, jel tako bilo? i ja san onda nastavia. svilaja nisan ja neki mulac koji mu je odsa prvi put igrat balun pa da se moze tako ponasat prema meni. ja mislin da san zbog svega i sta san prosa i sta se zrtvujen za ekipu zasluzia bar malo vise postovanja jer kad ih nije bilo ja san dolazia iako nisan smia bas zbog toga jer mi je stalo bilo do ekipe i mislin da su dobri momci i zato sta san zivia za tu ekipu, a nisan dolazia ono reda radi, da samo odradin

vi ste gledali sve nase utakmice i morate priznat da ama bas nikad se nisan zeza nego da san uvik dava sve od sebe

zaboraviš, popričaš i ljudski je pogriješiti i ispričati se međusobno i to je to.

uviiiiiiiijek tvrdo č.
<<

Pojišan

Česti član

Post 19 svi 2008, 10:52

Leo svaka čast i tebi i Mihi! Oba guštate i borite se za svoju ekipu i zato to šta prije riješite.
<<

Rafael Marquez

Česti član

Post 19 svi 2008, 13:41

No17 dalEr napisao:
Artem napisao:Odlična predstava igrača Ambasador nekretnina uz vrhunsku taktičku virtuoznost sa klupe daleko najpoznatijeg voditelja, Mihe! A šta bi tek bilo da može i zaigrat...

... je van drago Artemovci..... fala Ambasadoru sta su nan izasli u susret i odgodili utakmicu, tako da smo mogli nastupit u punom sastavu, vidimo se ubrzo u prvoj lizi...

izvinite,mi smo tribali vama odgodit al nema veze sta se mi nebi skupili onda..ma ajde..i fali i nama igraca pa ne placemo...
Zadnja izmjena: Rafael Marquez; 19 svi 2008, 14:00; ukupno mijenjano 1 put/a.
A ale!

KIKE 13
SIMEUNOVIĆ 4
<<

jmijac-4

VIP član

Post 19 svi 2008, 13:42

10 napisao:stvar je bila da san ja ozljeden i ne bi smia uopce igrat jer se kockan sa cilon ''karijeron'' jer ako dokrajcin nogu onda ide operacija,ali san uvik bia za pomoc tako da san i ovaj put dosa pomoc ekipi. ja doden i normlano se igra, da bi osta sam na trojicu i ovaj je gurnia malo jace balun, zaletia san se i mislia san da cu stic balun,ali je prosa kroz noge i ispa san na centru te su sami bili i dali gol. dode poluvrime on pocea prigovarat ja san reka falia san i ok. ciko kaze dosta o tome i sta je bilo, bilo je. tad on nastavi meni srat o tome i ja kazen falia san, dobro i gotovo, ali on opet nastavi, ja opet kazen, dosta o tome, falia san, a on opet nastavi i ja jos jedan put kazen gotovo o toj temi i on opet 4. put nastavi i onda san mu reka malo jace dosta, necu vise o tome pricat, pusti me na miru te je reka mos ic na tribine i nes igrat 2. poluvrime. da odma u startu razjasnimo tu situaciju. to je sta se toga tice. iako smatran da san najamnje kriv za gol, pa i da san 100% kriv prvo mi se mora malo popustit zato sta san ozljeden,a drugo ako san i kriv, prizna san i tu bi prica tribala bit gotova, a ne da on meni cilo poluvrime sere o tome.

tebi je liga kup bogami nesritan,svake godine upadneš u neki eksces,jebiga.
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

kun1gic

Česti član

Post 19 svi 2008, 14:19

No17 dalEr napisao:... je van drago Artemovci..... fala Ambasadoru sta su nan izasli u susret i odgodili utakmicu, tako da smo mogli nastupit u punom sastavu, vidimo se ubrzo u prvoj lizi...

daleko je vama još prva liga.
<<

No17 dalEr

Novi član

Post 19 svi 2008, 14:23

Rafael Marquez napisao:
No17 dalEr napisao:
Artem napisao:Odlična predstava igrača Ambasador nekretnina uz vrhunsku taktičku virtuoznost sa klupe daleko najpoznatijeg voditelja, Mihe! A šta bi tek bilo da može i zaigrat...

... je van drago Artemovci..... fala Ambasadoru sta su nan izasli u susret i odgodili utakmicu, tako da smo mogli nastupit u punom sastavu, vidimo se ubrzo u prvoj lizi...

izvinite,mi smo tribali vama odgodit al nema veze sta se mi nebi skupili onda..ma ajde..i fali i nama igraca pa ne placemo...

ne plačemo mi, nego nan je žaj sta nismo mogli igrat, a odgovaralo nan je da se utakmica odgodi samo za dvi ure, odnosno zadnji termin tog istog dana i niko nan nije tia izac u susret...
a nama je rotondo u lizi odgodia utakmicu bez da je nas pita i utakmica je stavljena na dan kad mi nismo mogli, opet niko nas nije pita...
al nema veze... čestitan na pobjedi još jedanput.
ZA DALERA
<<

Rafael Marquez

Česti član

Post 19 svi 2008, 17:10

nean ti pojma ja san mislia da vi zelite odgodit za drugi dan pa san zato reka da se nas nebi skupilo...
A ale!

KIKE 13
SIMEUNOVIĆ 4
<<

kun1gic

Česti član

Post 19 svi 2008, 17:16

ko je s kin ispa u kupu?
<<

dena

Česti član

Post 19 svi 2008, 17:34

inero.alpico zewa.inaš bolero.celent i ne znan koji je još par osta.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito