10 napisao:stvar je bila da san ja ozljeden i ne bi smia uopce igrat jer se kockan sa cilon ''karijeron'' jer ako dokrajcin nogu onda ide operacija,ali san uvik bia za pomoc tako da san i ovaj put dosa pomoc ekipi. ja doden i normlano se igra, da bi osta sam na trojicu i ovaj je gurnia malo jace balun, zaletia san se i mislia san da cu stic balun,ali je prosa kroz noge i ispa san na centru te su sami bili i dali gol. dode poluvrime on pocea prigovarat ja san reka falia san i ok. ciko kaze dosta o tome i sta je bilo, bilo je. tad on nastavi meni srat o tome i ja kazen falia san, dobro i gotovo, ali on opet nastavi, ja opet kazen, dosta o tome, falia san, a on opet nastavi i ja jos jedan put kazen gotovo o toj temi i on opet 4. put nastavi i onda san mu reka malo jace dosta, necu vise o tome pricat, pusti me na miru te je reka mos ic na tribine i nes igrat 2. poluvrime. da odma u startu razjasnimo tu situaciju. to je sta se toga tice. iako smatran da san najamnje kriv za gol, pa i da san 100% kriv prvo mi se mora malo popustit zato sta san ozljeden,a drugo ako san i kriv, prizna san i tu bi prica tribala bit gotova, a ne da on meni cilo poluvrime sere o tome.
baš smo mi komentirali kako vučeš nogu, to ti je pouka za ubuduče.........................
što se tiče sukoba sa voditeljem bez komentara osim da otkada MIHO vodi AMBASADORA ljudi ga slušaju i zato su podigli nivo igre na veču razinu.
uviiiiiiiiijek tvrdo č.