FAQ  •  Registracija  •  Login

LIGA KUP 07/08

<<

forza morocco

VIP član

Post 19 svi 2008, 18:36

Forza Morocco - Z. Celent 2:4

Jedna skroz dobra i do kraja otvorena utakmica u kojoj smo se dobro držali, vraćali, ali i bili uvik u golu manjka. Palo je par stvarno lipih golova, na 3:2 za njih smo imali dvi mrtve šanse, nismo pogodili. Na kraju par sekundi prije kraja primamo 4 i to je bilo to. Moran priznat da san, porazu unatoč zadovoljan igrom moje ekipe. Već san puno puta ponovia da kad bi pristupili svakoj utakmica kao kad igramo protiv favorita bili bi svakome vrlo težak zalogaj. Čestitke i jednoj i drugoj ekipi na iznimno fer i korektnoj igri. Nama je bila čast uć' u 16 ekipa.
Pozdrav svima i puno sriće u idućoj sezoni.
<<

svilaja

VIP član

Post 19 svi 2008, 19:29

dena napisao:inero.alpico zewa.inaš bolero.celent i ne znan koji je još par osta.

ZAGORA !!!!!!!! NIJEMCI rezultat

uviiiiiiiiijek tvrdo č.

AMBASADOR
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
<<

TATA 4

Novi član

Post 19 svi 2008, 19:40

FRAFO napisao:
miho napisao:posebno je velik pothvat koji je napravila smrdečija izbacivši Akud i PB.po meni su oni nakon ovoga favoriti Liga kupa

Ispalo je puno jakih superligaša i stvarno svaka ekipa koja je ostala u natjecanju bi mogla osvojit liga-kup!Moji favoriti su INERO i SMRDEČIJA.

Nemoj molin te da smo tvoji favoriti jer si non stop govoria da cemo ispast kao npr. protiv pb splita i akuda.
<<

scochco

Novi član

Post 19 svi 2008, 19:48

idemo do kraja!!!!

Domagoj je bolji od simeunovića
Cvare je bolji od drndića
a Mijo je bolji od svih njih!!!!
<<

forza morocco

VIP član

Post 19 svi 2008, 19:51

svilaja napisao:
dena napisao:inero.alpico zewa.inaš bolero.celent i ne znan koji je još par osta.

ZAGORA !!!!!!!! NIJEMCI rezultat

uviiiiiiiiijek tvrdo č.

AMBASADOR

ID - Zagora 1:0 čini mi se

Švabe - Ambasador u 1/4 finala
<<

FRAFO

VIP član

Post 19 svi 2008, 19:54

TATA 4 napisao:
FRAFO napisao:
miho napisao:posebno je velik pothvat koji je napravila smrdečija izbacivši Akud i PB.po meni su oni nakon ovoga favoriti Liga kupa

Ispalo je puno jakih superligaša i stvarno svaka ekipa koja je ostala u natjecanju bi mogla osvojit liga-kup!Moji favoriti su INERO i SMRDEČIJA.

Nemoj molin te da smo tvoji favoriti jer si non stop govoria da cemo ispast kao npr. protiv pb splita i akuda.

Ja sam realan...pa normalno je da su ekipe koje su zadnje 2 sezone osvajale superligu (PB SPLIT i AKUD) favoriti protiv bilo koga,pa tako i protiv vas!Gleda sam vas te dvi utakmice i potpuno ste zaslužili proć dalje,ali sam uvjeren da bi vas PB SPLIT dobija da je bija u kompletnom sastavu,a falili su im svi glavni igrači osim Pavića...eto to je moje mišljenje!
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

TATA 4

Novi član

Post 19 svi 2008, 20:11

FRAFO napisao:
TATA 4 napisao:
FRAFO napisao:Ispalo je puno jakih superligaša i stvarno svaka ekipa koja je ostala u natjecanju bi mogla osvojit liga-kup!Moji favoriti su INERO i SMRDEČIJA.

Ja sam realan...pa normalno je da su ekipe koje su zadnje 2 sezone osvajale superligu (PB SPLIT i AKUD) favoriti protiv bilo koga,pa tako i protiv vas!Gleda sam vas te dvi utakmice i potpuno ste zaslužili proć dalje,ali sam uvjeren da bi vas PB SPLIT dobija da je bija u kompletnom sastavu,a falili su im svi glavni igrači osim Pavića...eto to je moje mišljenje!

Sve ja tebe razumin ali kad si napisa da smo mi sad tvoji favoriti mogli bi ispast ka šta su ti svi favoriti ispali
<<

scochco

Novi član

Post 19 svi 2008, 20:12

FRAFO napisao:
TATA 4 napisao:
FRAFO napisao:Ispalo je puno jakih superligaša i stvarno svaka ekipa koja je ostala u natjecanju bi mogla osvojit liga-kup!Moji favoriti su INERO i SMRDEČIJA.

u nista ne mozes bit siguran, bija san i ja siguran da ce milan dobit liverpoola u finalu l.p. kod 3 0 pa jeli je...??? balun je kurva..... pa ti budi realan....
<<

big brother1

Član

Post 19 svi 2008, 20:38

scochco napisao:
FRAFO napisao:
TATA 4 napisao:Nemoj molin te da smo tvoji favoriti jer si non stop govoria da cemo ispast kao npr. protiv pb splita i akuda.

u nista ne mozes bit siguran, bija san i ja siguran da ce milan dobit liverpoola u finalu l.p. kod 3 0 pa jeli je...??? balun je kurva..... pa ti budi realan....

a i taj milan kakvo mu je to ime jel moga bit žika ili pera =D
<<

zewa

Česti član

Post 19 svi 2008, 21:15

Zewa-Smrdečija..............dobro si marokanac reka,jedan je drugoligaš sigurno polufinalist ;) , da igramo sutra mi bi se taman skupili, ovako ćemo s menom u sridu ako ne bude kiše imat i koju zamjenu, jutros smo i ja a čuja sam i Čvare komentirali 100% idemo jedni na druge :( "štaje tu je" junak na junaka pa kud puklo ;)
<<

big brother1

Član

Post 19 svi 2008, 21:28

zewa napisao:Zewa-Smrdečija..............dobro si marokanac reka,jedan je drugoligaš sigurno polufinalist ;) , da igramo sutra mi bi se taman skupili, ovako ćemo s menom u sridu ako ne bude kiše imat i koju zamjenu, jutros smo i ja a čuja sam i Čvare komentirali 100% idemo jedni na druge :( "štaje tu je" junak na junaka pa kud puklo ;)

kako ste prošli na skalice
<<

TATA 4

Novi član

Post 19 svi 2008, 21:30

zewa napisao:Zewa-Smrdečija..............dobro si marokanac reka,jedan je drugoligaš sigurno polufinalist ;) , da igramo sutra mi bi se taman skupili, ovako ćemo s menom u sridu ako ne bude kiše imat i koju zamjenu, jutros smo i ja a čuja sam i Čvare komentirali 100% idemo jedni na druge :( "štaje tu je" junak na junaka pa kud puklo ;)

Neka u sridu pobjedi bolji ili sritniji i nek se vidi da se i u drugoj lizi ove godine igra dobar balun.
<<

zewa

Česti član

Post 19 svi 2008, 21:34

big brother1 napisao:kako ste prošli na skalice

Izgubili od klinike 4:1
<<

zewa

Česti član

Post 19 svi 2008, 21:36

TATA 4 napisao:Neka u sridu pobjedi bolji ili sritniji i nek se vidi da se i u drugoj lizi ove godine igra dobar balun.

pošteno ;)
<<

svilaja

VIP član

Post 19 svi 2008, 23:26

scochco napisao:idemo do kraja!!!!

Domagoj je bolji od simeunovića
Cvare je bolji od drndića
a Mijo je bolji od svih njih!!!!

a tebe je največi gušt gledati kako igraš i uživaš u svakome potezu,,,,,,, pogotovo kada ideš lobovati pravoga vratara visokoga sa dva metra udaljenosti,,,,,,, inače to je tvoj specijalitet .......

uviiiiiiiijek tvrdo č.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito