zewa napisao:pivnica_karlo napisao:Foxy napisao:A usput i Pivnici čestitam na osvojenom prvom mistu. Svaka čast momci, pregazili ste nas sve u lizi!
Sad će se Zewa javit...."ne baš sve"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ZEWA.............
Je
zewa napisao:pivnica_karlo napisao:Foxy napisao:A usput i Pivnici čestitam na osvojenom prvom mistu. Svaka čast momci, pregazili ste nas sve u lizi!
Sad će se Zewa javit...."ne baš sve"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ZEWA.............
ticex napisao:Baš me zanima koeficijent, oće li sutra Vice radit?
pivnica_karlo napisao:Hvala Vice i tebi na čestitkama. Evo da to javno kažem, nadao sam se da ćete vi bit drugi, ali eto Hercegovac vac je zeznia. Dobri ste ove godine (pogotovo drugi dio sezone), ali i Hercegovac je pokaza da znaju dobro igrat i ipak zasluženo prolazi dalje.
forza morocco napisao:Evo i jednoga iz Forza Morocco.
forza morocco napisao:Evo i jednoga iz Forza Morocco.
Pozdrav ekipi na forumu i poruka Vici za predstojeći susret: "Neka pobijedi bolji!" Je otrcana fraza, al' bolju nisan trenutno moga smislit
Je li neko vidija preokret u utakmici Hercegovac - Pekara B. Vodili hercegovci 7-1 u 7. minuti...sad vidija da su izgubili 10-9. Je li im golman koga udavija posli utakmice? Dali su i jedan neregularni gol kolko san vidija.
Dosta za prvi post.
pivnica_karlo napisao:Onda Ticex, kako se spremate za utakmicu u subotu? Jeli vam Zewa da kakve korisne upute? Poslušajte Zewu, očigledno da zna kako s nama!!!
Mi lovimo najbolju gol razliku u svim ligama UMN-a, tako da nema milosti!!!
pivnica_karlo napisao:Žaj bi mi bilo kad nebi uspia doć....bar na pivo!
A ne mogu se složit sa ovim tvojim nagađanjem.....nismo ni Rot Marine žalili - dobili smo ih 8:2 i 9:1 u ove dvi utakmice. Znamo se s njima dosta dugo, ali nema prijatelja kada se o utakmici radi. Nikad prema nikome nismo igrali neku mutnu igru i niti ne namjeravamo.....dakle, protiv svakoga na 100%.
Još ne znam koliko će nas bit za sutra....nisam još zva ljude, ali nisam siguran ni da ćemo mi bit kompletni.
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost