FAQ  •  Registracija  •  Login

II. Liga Mladih

<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 11 svi 2007, 12:25

ticex napisao:Viruj mi, nece bit ka zadnji put. Jedino sta ce nas opet falit. Cak san i ja upitan. Iman ispit u 13, pa neznan kad cu stic.

Smin li ja ka bivši student, a sadašnji asistent reć: Propustiš li utakmicu radi ispita nemoj mi se više javljat!
Kod koga si na ispitu?
<<

ticex

Česti član

Post 11 svi 2007, 12:27

Vice ColoColo napisao:Smin li ja ka bivši student, a sadašnji asistent reć: Propustiš li utakmicu radi ispita nemoj mi se više javljat!
Kod koga si na ispitu?

:D:D:D:D
Rino Lucić: pismeni iz Električnih strojeva 1
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 11 svi 2007, 12:34

pivnica_karlo napisao:Vice, zapravo vi ste jedina ekipa koju nismo dobili ovu sezonu !!! Moga bi i ti Ticexu dat po koji savjet !!!

Ipak ako Ticex i ekipa izgube, zadnje kolo igraju protiv Jel Nećeš, tako da još ima šanse.

Šta, nije ti se svidila ideja sa ćevapima? Možda da vam na početku par onih šta su vječno na klupi polome noge?
Da bi vas dobili moraju stvorit neregularne uvjete. Znači ili cipačina ili sprdačina. I usput poginit na terenu...
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 11 svi 2007, 12:41

ticex napisao:
Vice ColoColo napisao:Smin li ja ka bivši student, a sadašnji asistent reć: Propustiš li utakmicu radi ispita nemoj mi se više javljat!
Kod koga si na ispitu?

:D:D:D:D
Rino Lucić: pismeni iz Električnih strojeva 1

Mesieure Renoa!!! Najjači lik na faksu. Izuzetno načitan, kombinacija velikog teoretskog i praktičnog znanja + poznata vlaška furbarija. Problem je šta nije baš sportski tip tako da baš neće imat razumijevanja za balun. Ako ga trefin spomenit ću te, ali bojin se da je sad malo kasno - ipak je petak.
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 11 svi 2007, 13:07

ticex napisao:Gleda san vas zadnju protiv "jel nečeš". Pucate od snage! Bit će teško, al se nadam da ćemo Van pomrsit račune ;)

Je, puni smo snage....ali kad nas ima....vidit ćemo još ko će moć doć sutra!!!
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 11 svi 2007, 13:11

Vice ColoColo napisao:Šta, nije ti se svidila ideja sa ćevapima? Možda da vam na početku par onih šta su vječno na klupi polome noge?
Da bi vas dobili moraju stvorit neregularne uvjete. Znači ili cipačina ili sprdačina. I usput poginit na terenu...

Pusti ti to.....Etiri su zadnjih par utakmica jako dobro odigrali, a igrali su protiv dobrih ekipa. Mogu nam pomrsit račune i u regularnim uvjetima....ali nećemo se dat. Možda bi im stvarno dobra taktika bila da puste par "kosilica" na teren u prvih par minuta :) :) :)
<<

ticex

Česti član

Post 11 svi 2007, 13:31

Vice ColoColo napisao:Šta, nije ti se svidila ideja sa ćevapima?

Ma nije to, nego si to ovako javno izreka, pa nema smisla. Možda to drugo sta si spomenija :D:D:D
<<

ticex

Česti član

Post 11 svi 2007, 14:13

pivnica_karlo napisao:Možda bi im stvarno dobra taktika bila da puste par "kosilica" na teren u prvih par minuta :) :) :)

nemamo mi takvih :(:(:(
<<

josip_radic

Stari član

Post 11 svi 2007, 15:34

pivnica_karlo napisao:A ne mogu se složit sa ovim tvojim nagađanjem.....nismo ni Rot Marine žalili - dobili smo ih 8:2 i 9:1 u ove dvi utakmice. Znamo se s njima dosta dugo, ali nema prijatelja kada se o utakmici radi. Nikad prema nikome nismo igrali neku mutnu igru i niti ne namjeravamo.....dakle, protiv svakoga na 100%.

Tako se igra, fer i sportski. Bravo!
Zadnja izmjena: josip_radic; 11 svi 2007, 15:35; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 11 svi 2007, 15:37

josip_radic napisao:
pivnica_karlo napisao:A ne mogu se složit sa ovim tvojim nagađanjem.....nismo ni Rot Marine žalili - dobili smo ih 8:2 i 9:1 u ove dvi utakmice. Znamo se s njima dosta dugo, ali nema prijatelja kada se o utakmici radi. Nikad prema nikome nismo igrali neku mutnu igru i niti ne namjeravamo.....dakle, protiv svakoga na 100%.

Tako se igra, fer i sportski. Bravo!

Zar ima drugi način? Ja ne znam drugačije!
<<

jmijac-4

VIP član

Post 11 svi 2007, 18:24

ticex napisao:
pivnica_karlo napisao:Možda bi im stvarno dobra taktika bila da puste par "kosilica" na teren u prvih par minuta :) :) :)

nemamo mi takvih :(:(:(

Jesi li siguran?;-)
Ujs,da,imam 2 žuta....:-(
Vice najbolje zna kakva sam ja kosilica,ghegheghe:-D
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

jmijac-4

VIP član

Post 11 svi 2007, 18:26

ma neće bit exesa,ja dajem ruku da će sve bit pošteno(bar šta se igrača tiče)
Pozdrav forza maroccu:)
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

Foxy

Novi član

Post 11 svi 2007, 21:41

Da ima negdi statistika koja je ekipa napravila najmanje faulova u ligi, mi bi garant osvojili prvo misto. Eto koliko kosilica imamo, nikad nismo igrali šporko niti ikoga namjerno lomili na terenu. Bilo je utakmica di nismo napravili niti jedan faul, a obično ih napravimo cilu utakmicu 3-4.
Foxy 44- MNK 'Etiri
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 12 svi 2007, 09:01

E moji Etiri, nismo ni mi puno bolji....aj dobro, imamo jednoga ili dvojicu koji znaju napravit faul. Ipak uspili su nam protivnici zapucat ukupno 10-ak akumuliranih u ovoj sezoni. Po tome izgleda da ce se danas igrat bez faula !!!
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 12 svi 2007, 12:00

Rezultati u real time vremenu:
Pekara Babić - Baterija 3:3
Pekara vodila 3:0 do zadnjih 5 minuta i onda veliki preokret Baterije.....gol za izjednačenje 5 sec prije kraja.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito