P.s. Mijaču i Marokanac fala na komplimentu
LIGA KUP 07/08
Marokanac i Mijač su sve rekli, i ja čestitam Smrdečiji na zasluženoj pobjedi, kad su okrenili 2:1 bilo je teško s njima lovit rezultat, mi smo morali bit bolji,previše individualnih grešaka, čestitke Pričuvi bija je nezaustavljiv kad ga se ostavi na otvorenom prostoru "btw počastili smo ga pivom-zaslužija je
" .....nas trojica iz ekipe sutra zasluženo (na račun sponzora ZEWE ) putujemo u Egipat.......iskreno bi volija Smrdečiji da uzme kup SRITNO pozdrav svima zaljubljenicima malog baluna 
Zadnja izmjena: zewa; 21 svi 2008, 18:52; ukupno mijenjano 1 put/a.
točna dijagnoza gosp. ivan.sk!!! Živili mi...
Kup nastavlja dalje, još dva dana i gotovo. Žao mi je što neću moći nazočiti polufinalnom i finalnom danu, utakmice u kupu su bile dobre, a što je najvažnije fer i korektne. Nadam se da neće biti problema još ove 4 utakmice, pa bi (nadam se da neću istrčati pred rudo) kazao da je kup i ove sezone uspio.
Čestitke svima i hvala na razumijevanju naših propusta! Zdravi i veseli bili!
Kup nastavlja dalje, još dva dana i gotovo. Žao mi je što neću moći nazočiti polufinalnom i finalnom danu, utakmice u kupu su bile dobre, a što je najvažnije fer i korektne. Nadam se da neće biti problema još ove 4 utakmice, pa bi (nadam se da neću istrčati pred rudo) kazao da je kup i ove sezone uspio.
Čestitke svima i hvala na razumijevanju naših propusta! Zdravi i veseli bili!
PROGNOZA POLUFINALA:
INERO - IS DEUTSCHE X 49% - 51%
-dvoboj dviju ekipa podjednake kvalitete,u superligi su završili oko sredine tablice,međusobno su odigrali dvije neizvjesne utakmice(3:3,1:2)...lako bi moglo otić u penale...
RESTORAN BOLERO - SMRDEČIJA X 52% - 48%
-i ovdi mi se teško odlučit,a malu prednost u postotcima sam dao Boleru iz respekta prema njima kao braniteljima naslova i zbog toga šta igraju jaču ligu!U slučaju da utakmica otiđe u penale,prednost dajem Smrdečiji koja ima boljeg vratara...
-dvoboj dviju ekipa podjednake kvalitete,u superligi su završili oko sredine tablice,međusobno su odigrali dvije neizvjesne utakmice(3:3,1:2)...lako bi moglo otić u penale...
RESTORAN BOLERO - SMRDEČIJA X 52% - 48%
-i ovdi mi se teško odlučit,a malu prednost u postotcima sam dao Boleru iz respekta prema njima kao braniteljima naslova i zbog toga šta igraju jaču ligu!U slučaju da utakmica otiđe u penale,prednost dajem Smrdečiji koja ima boljeg vratara...
Zadnja izmjena: FRAFO; 22 svi 2008, 09:32; ukupno mijenjano 1 put/a.
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
kun1gic napisao:platit će presjednik janje boleru... al nešto mi nije jasno: šiško zabija golove a radić plješće. koliko san skužija on se kladija u janje sa ovima iz bolera da oni neće uć u polufinale. grgo daje golove a ovaj plješće. za ne virovat.
ma više njemu vridi poist janje sa nama, i nama sa njin nego tih 1000 kn, a nek zove i onog bildera iz ekipe ja mislin da nosi broj 5.
JEDNA JE FRIM PROIZVODNJA
FRAFO napisao:PROGNOZA POLUFINALA:
RESTORAN BOLERO - IS DEUTSCHE X 52% - 48%
kruno (golman bolera) je sigurno među tri najbolja u ligi tako da ta primjedba definitivo ne stoji, ali svatko ima pravo na svoje mišljenje
Tata, tata jeli ovo liga prvaka?!
bar je malo jača super liga gdje igraju NIJEMCI.
moja prognoza, utakmice če biti tvrde i skroz ravnopravne.
uviiiiiiiek tvrdo č.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
jmijac-4 napisao:čestitke Anti na odličnoj igri,u životnoj je formi,čestitke i najboljem topniku 2. lige Marinu Mihoviloviću.U 2. utakmici restoran Bolero pobijedio MNK Zlatko Celent nakon boljeg izvođenja penala(3-3) u regularnom dijelu.
Polufinala: Is Deutsche-Indero; Restoran Bolero-Smrdečija.
igrači dana:
1 pričuva MIHOVILOVIČ,LIVA NOGA , dovoljno je kazati.......
2 šiško GRGO , ČOVIK JE LJUDI MAŠINA ZA DAVANJE GOLOVA ..........
3 zewa ANTE MAROŠ, šta kazati , sve je rekao MAROKANAC.............
UVIIIIIJEK TVRDO Č.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
ajde moj FRAFO "is deutsche" igra dva polufinala onda su oni sto posto u finalu