FAQ  •  Registracija  •  Login

ULTRAS KACUNAR

<<

pipinjo

Član

Post 17 sij 2010, 01:25

MA A DI JA NECU IGRAT ZA KACUNAR OVO JE GLUPI JUKIC PPISA
.........NAŠ ŽIVOT JE KOCKANJE,KURVE I TUČNJAVE,ALKOHOL DROGA I TO JE SVE JA TE VOLIM HAJDUČE.......
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 17 sij 2010, 16:21

pipinjo napisao:odlucia sam vise neigrat katolicku ligu to znaju vice i miketa evo ovim putem javljam ostaloj ekipi bilo mi je drago sretno u nastavku

dezinformatori i petokolonaši,pokušali ste zavadit pavu s kacunarom,nemože vam to uspit jer nemate trafiku kod joze..;) :lol:
Najvjerniji UVIJEK DOLAZE I OSTAJU.....
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 17 sij 2010, 16:23

IRA napisao:Zašto nećeš igrat???

onaj igrač od kojeg si pokupija sindrom je otkrija ko se krije iza nicka IRA
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 17 sij 2010, 16:29

IRA napisao:Heh bockaš ti aaaa?? Ma nije nego mi je neka retardirana šifra pa mi se neda ulazit u mail da je vidin kako bi se prijavija ovde(jel znaš kako se minja da nebi dolazilo do ovakvih razmišljanja o prizemljenju). Hee falija oliver, a di je nama gospodin Uma bara uma koji igra u životnoj formi zadnjih dana, zabija golove, asistira, virtuoz uz sve to...E i slaba vam je pobjeda niste tili igrat na 1 razlike jer ste znali da bi izgubili, a na 2 razlike imate spremnije igrače vidiš da ovaj golgeter trči po žnjanu u zadnje dane(još da mu je šut popravit ;) )
:D :D :D :D

i da, VIDIMO SE OPET,i sljedeći petak kada gostuje cibalija
čekamo vas u sljedečem sastavu lonČČariČČ, ČČAGO, šimiČČČ, ČČorluka, pokrivaČČČČ, A na klupi za pričuve ČČ.Eto i ČČbalaban
<<

IRA

Česti član

Post 17 sij 2010, 16:52

Pa šta je ima otkrivat tko se krije iza naziva IRA, moga je samo mene pitat i sve bi mu ja detalje otkrija, reka bi mu čak i koji broj patika nosim... Ne misli valjda on da je ovaj J.B.(moj uzor) ON, riječ je dakako o Oliveru, a 16.08. mi je sretan dan(ma da neznan zašto, može bit jer je to 4 dana prije mog rođendana :cool:)

PS-Pave nemoj dopuštat da se šire ovakve dezinformacije, jer je gospodin pavegolgeter već počea slaviti kako više nema konkurenta za najboljeg strijelca i kako je on jedina preostala zvijezda. Ovakvi šokovi utječu na zdravlje i psihu ljudi, koji su ostali duboko pogođeni odlaskom zvijezde. Jel ti to pokašavaš možda puč napravit na trenutno vodstvo(čitaj I.M.)
Zadnja izmjena: IRA; 17 sij 2010, 16:53; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

IRA

Česti član

Post 17 sij 2010, 16:54

EEEE i novopečeni sudac kako je prošao debi u sudačkoj odori???
<<

pavegolgeter

VIP član

Post 17 sij 2010, 17:40

hahaha pave je ziv ni traga ni glasa mu ja mislia da se priselia na pujanke citaj JUDA
Puni sve...
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 18 sij 2010, 07:36

IRA napisao:Pa šta je ima otkrivat tko se krije iza naziva IRA, moga je samo mene pitat i sve bi mu ja detalje otkrija, reka bi mu čak i koji broj patika nosim... Ne misli valjda on da je ovaj J.B.(moj uzor) ON, riječ je dakako o Oliveru, a 16.08. mi je sretan dan(ma da neznan zašto, može bit jer je to 4 dana prije mog rođendana :cool:)

PS-Pave nemoj dopuštat da se šire ovakve dezinformacije, jer je gospodin pavegolgeter već počea slaviti kako više nema konkurenta za najboljeg strijelca i kako je on jedina preostala zvijezda. Ovakvi šokovi utječu na zdravlje i psihu ljudi, koji su ostali duboko pogođeni odlaskom zvijezde. Jel ti to pokašavaš možda puč napravit na trenutno vodstvo(čitaj I.M.)

odma da razrješimo dileme,sve ce se pobune i pokušaji pobune ugušiti u krvlju,a onaj ko spomene pobunu bit će mu srezane premije i skinut grb sa dresa dok ga ponovo ne zasluži..... ukratko

a debi je prošao i bolje nego što sam mislio
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 21 sij 2010, 07:23

počinju prijave za petak.....
<<

pipinjo

Član

Post 21 sij 2010, 19:38

JA CU JAVNO NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
.........NAŠ ŽIVOT JE KOCKANJE,KURVE I TUČNJAVE,ALKOHOL DROGA I TO JE SVE JA TE VOLIM HAJDUČE.......
<<

pavegolgeter

VIP član

Post 21 sij 2010, 21:51

ja dolazim
Puni sve...
<<

IRA

Česti član

Post 21 sij 2010, 22:17

Gospodine pipinjo mogli bi ste promijeniti šifru kako vam garažisti nebi upisivali odgovore, uostalom šta ti imaš davat odgovor oćeš ili nećeš pa ovo se na tebe ne odnosi ti igraš za drugu ekipu :D :D :D :D.
Ja ću sutra javit preko poruke vrhovnom meceni jer još neznam radi meceni poznatih razloga, al potrudit ću se doć revanširat za onu slučajnost od prošlog puta, još ako uma bara uma bude di će nam bit kraj.
PS-mecenu poslat po mješane NEPROCJENJIVO!!!!
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 22 sij 2010, 07:26

pipinjo napisao:JA CU JAVNO NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

znam i što,sve ok i mogu ti samo reci da nisi jedini....
<<

WITSCHGE

VIP član

Post 22 sij 2010, 07:28

IRA napisao:Gospodine pipinjo mogli bi ste promijeniti šifru kako vam garažisti nebi upisivali odgovore, uostalom šta ti imaš davat odgovor oćeš ili nećeš pa ovo se na tebe ne odnosi ti igraš za drugu ekipu :D :D :D :D.
Ja ću sutra javit preko poruke vrhovnom meceni jer još neznam radi meceni poznatih razloga, al potrudit ću se doć revanširat za onu slučajnost od prošlog puta, još ako uma bara uma bude di će nam bit kraj.
PS-mecenu poslat po mješane NEPROCJENJIVO!!!!

reka je dr.Luetić da nakon druge operacije te slučajnosti ne dolaze u obzir, a tebi je lako zajebavat čovika s jednim kolinom,sram te bilo

donesi grbove i javi za olivera
<<

uma bara uma*

Novi član

Post 22 sij 2010, 12:25

@IRA
Morat češ i danas bez mene,nemoj da bude djelova sindrom :D
jebo majicu bez kapuljače
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito