Jos ne znamo sto kazu propozicije natjecanja, moze li se uopce nastupati i igrati u invalidskim kolicim, molim nekog tko je upoznat s time da me obavjesti, jer me je strah da bi neke ekipe (mozda iz Zagreba), mogle uloziti zalbu da ih je dobija momak u kolicima, i da je to van propisa futsala.
TRANSFER LISTA,SLOBODNI IGRACI
A sad najnovija informacija, izgleda da jos jedan veliki igrac, nekad velika zvijezda splita A.T., pribavio specijalno dizajnirana invalidska kolica u kojima moze igrat nogomet unatoc seriji ozljeda te je i on potpisao za stari plac.
Jos ne znamo sto kazu propozicije natjecanja, moze li se uopce nastupati i igrati u invalidskim kolicim, molim nekog tko je upoznat s time da me obavjesti, jer me je strah da bi neke ekipe (mozda iz Zagreba), mogle uloziti zalbu da ih je dobija momak u kolicima, i da je to van propisa futsala.
golman_slomljen_nos napisao:A sad najnovija informacija, izgleda da jos jedan veliki igrac, nekad velika zvijezda splita A.T., pribavio specijalno dizajnirana invalidska kolica u kojima moze igrat nogomet unatoc seriji ozljeda te je i on potpisao za stari plac.
hahaha...... nemoj se rugat purgerima, poštenon igron su zasluzili prvo misto...
... a čoky đubre jedno, niko ne dolazi u plac, nego si ti pošteno da ruku i svoju rič, ako je prigaziš, govno si... ja virujen da si ti dobar čovik i da ces obećanje ispunit....
ako ne, zvat cu Wolverina da rješi situaciju...
ZA DALERA
**** napisao:transfera ko u prici..kako je krenija luka iz veselih za rotondo 3 gola u podstrani mozda je na pomolu transfer
Uz već dogovorene transfere,ostala su nam još 2 neostvarena.
Luka Bogunović iz "veselih mornara" i Stipe Dumanić iz "Ribara" igrači su kojima želimo zaključiti igračku križaljku za slijedeću sezonu.
AUTO SIMPET napisao:**** napisao:transfera ko u prici..kako je krenija luka iz veselih za rotondo 3 gola u podstrani mozda je na pomolu transfer
Uz već dogovorene transfere,ostala su nam još 2 neostvarena.
Luka Bogunović iz "veselih mornara" i Stipe Dumanić iz "Ribara" igrači su kojima želimo zaključiti igračku križaljku za slijedeću sezonu.
nevirujen da ce ti dumanic igrat on je odan svojima jedino ako oni ne budu igrali
evo ovako par potvrdeni transfera za sad:
ante rada - kavana periska>>>> kidan zile(akud)
joke mis- garaza pujanke>>>> kidan zile(akud)
pave marinelic- inero>>>> garaza pujanke
josko bucevic- domus>>>> oxa-tisak
...tu se jos dosta toga desava pa pratimo dalje za sad toliko....
....I ONDA KAD NE BUDE NAS BILO PIVAT CE SE PISME NASE....
ante rada - kavana periska>>>> kidan zile(akud)
joke mis- garaza pujanke>>>> kidan zile(akud)
pave marinelic- inero>>>> garaza pujanke
josko bucevic- domus>>>> oxa-tisak
...tu se jos dosta toga desava pa pratimo dalje za sad toliko....
....I ONDA KAD NE BUDE NAS BILO PIVAT CE SE PISME NASE....