FAQ  •  Registracija  •  Login

LIGA KUP 07/08

<<

pipinjo

Član

Post 22 svi 2008, 14:41

ma zajebajen se ja nemamo igraca jer 3 momka imaju maturu u subotu pa nemogu doc a fufa je na brodu pa nemamo golmana pa neznamo koga dovest
.........NAŠ ŽIVOT JE KOCKANJE,KURVE I TUČNJAVE,ALKOHOL DROGA I TO JE SVE JA TE VOLIM HAJDUČE.......
<<

FRAFO

VIP član

Post 22 svi 2008, 16:15

Prije svega pozdrav šjor SVILAJI,drago mi je šta smatra da sam osvježenje ovog foruma, izuzetno cijenim njegovo mišljenje...A šta se AUTO SIMPETa tiče,njegove riječi me posebno ne pogađaju,dovoljno je bilo pogledat utakmicu AKUD - HOTEL ROTONDO i vidit njegovo ponašanje kada je na poluvremenu uzvrijeđao suca Vodogaza...znam da je bija iznerviran njegovim tendecioznim suđenjem,ali i to je kultura...kućni odgoj!!!
VIDIMO SE NA TRIBINAMA!!!
<<

forza morocco

VIP član

Post 22 svi 2008, 19:43

scochco napisao:forza smrdečija i forza mejaši.

samo je jedna forza...FORZA MOROCCO!!!!! :):):):)

Sritno u petak i subotu.
<<

svilaja

VIP član

Post 22 svi 2008, 20:06

scochco napisao:ši ši mejaši!!! (go go go gospić gazi sve.... he he he) lipa je bila pašteta!! forza smrdečija i forza mejaši. posebni pozdrav kapetanu M.Č. ( C.R.)!! p.s. bit ce jos penala, a i koštela će ponovno izrast!!!

MATIJA UVALI IM GORI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, VALJDA NAVIJAČI IDU DA VAS PODRŽE.

uviiiiiiiiiijek tvrdo č
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
<<

MALDINI

Česti član

Post 23 svi 2008, 08:43

Gledan ja u petak navečer kako Gospićani na Gripama prolaze ka bosi po trnju, cila tribina u deliriju samo 3-4 Gospićana i još jenad mali pokisli miš tuguju. Već je izbornik kuvertira poraz diva iz predgrađa i računa se oslonit na individualnu kvalitetu svog spasioca karijere u polufinalu protiv opakog GRGE & co i na tribinama se pojavija čisto da bude viđen, da bi posli utakmice skoro u suzama pita kad se igra treća, oće li magic MATIJA biti tu...
Evo izborniče, ne tresi se, treća je u petak a liga kup u subotu!
Tko leži - NE BJEŽI!
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 23 svi 2008, 09:13

MALDINI napisao:Gledan ja u petak navečer kako Gospićani na Gripama prolaze ka bosi po trnju, cila tribina u deliriju samo 3-4 Gospićana i još jenad mali pokisli miš tuguju. Već je izbornik kuvertira poraz diva iz predgrađa i računa se oslonit na individualnu kvalitetu svog spasioca karijere u polufinalu protiv opakog GRGE & co i na tribinama se pojavija čisto da bude viđen, da bi posli utakmice skoro u suzama pita kad se igra treća, oće li magic MATIJA biti tu...
Evo izborniče, ne tresi se, treća je u petak a liga kup u subotu!

Jebote Stefi pomislit cu da ste ti i Mrva u ljubavnoj vezi :D Pa mozete li barem jedan post da ne spomenete jedan drugoga?

Cestitam Smrdeciji na prolazu i navijam za finale Smrdecija : IS DEUTCHE
<<

Pojišan

Česti član

Post 23 svi 2008, 09:26

....Gledan ja u petak navečer....
To je jedino šta moš, gledat Smrdečiju!
...cila tribina u deliriju samo 3-4 Gospićana i još jenad mali pokisli miš tuguju...
Valjda si ti taj šta je pokisa

...Već je izbornik kuvertira poraz diva iz predgrađa i računa se oslonit na individualnu kvalitetu svog spasioca karijere...
Neka Mejaši dobivaju, a mi smo već znali da igraju u petak.

...da bi posli utakmice skoro u suzama pita kad se igra treća...
Nisan bija u suzama nego iša na pivu

...Evo izborniče, ne tresi se, treća je u petak a liga kup u subotu!...
preciznije u 20.00 h. Dođi na vrime da opet ne nabijamo balune dok ti stigneš. Reci mi kad vi igrate, da dođemo pogledat? Već tri utakmice prognoziraš da će nas namazat, a mi se ne damo. Dobro je reka Vice, dosta je ovog pederluka.
<<

MALDINI

Česti član

Post 23 svi 2008, 09:54

Nemoj tako VICE, naša je veza otvorenog tipa, samo nema nikog da poremeti listu prioriteta provociranja. Ipak, Pojišanu je uspilo nešto nedavno odgovarati i FRAFI i TRULJI, meni ZEWI...
Tko leži - NE BJEŽI!
<<

MALDINI

Česti član

Post 23 svi 2008, 09:58

Izborniče, ako ti je potrebna predpolufinalna tišina, koncentracija i sl, evo polvačin se s foruma dok me ne pozoveš opet.
Još nije bilo izvlačenje, znat će se večeras.
Najveći navijač i najljući protivnik...
ĆI ĆI SMRDIĆI
Tko leži - NE BJEŽI!
<<

AUTO SIMPET

VIP član

Post 23 svi 2008, 19:01

FRAFO napisao:Prije svega pozdrav šjor SVILAJI,drago mi je šta smatra da sam osvježenje ovog foruma, izuzetno cijenim njegovo mišljenje...A šta se AUTO SIMPETa tiče,njegove riječi me posebno ne pogađaju,dovoljno je bilo pogledat utakmicu AKUD - HOTEL ROTONDO i vidit njegovo ponašanje kada je na poluvremenu uzvrijeđao suca Vodogaza...znam da je bija iznerviran njegovim tendecioznim suđenjem,ali i to je kultura...kućni odgoj!!!

A vidi ko mi govori o odgoju.
Ja se s nikim na forumu nisam zakačija.Vrati se na svoje poruke koje si upućivao Garryju i Gradientu di im govoriš da "pasu umjetnu trvu" i sl.
Kakav primitivizam.I onda meni ideš govorit o kulturi...
<<

blackfaraon

Novi član

Post 24 svi 2008, 21:02

bolero-inaš - 8-1, svaki komentar suvišan
JEDNA JE FRIM PROIZVODNJA
<<

Pojišan

Česti član

Post 24 svi 2008, 22:28

Istina, svaki je komentar suvišan. Ljudi su nas razbili, i sve čestitke s moje strane. Jednostavno su bili bolji!
<<

kaka09

Novi član

Post 24 svi 2008, 22:37

Eee moj izbornice,ljudi jesu bili bolji,ali su bili bolji samo zato jer si im ti to poklonija!!A kad mogu puste zvijezde dolazit kad ih je volja i igrat kad ih je volja onda mogu i ja,bar provat da vidim kako je to!!Od puste pameti i taktike ostala samo osmica!!Ali bili smo tako blizu za primit 10,samo su nam dva falila!!!
<<

svilaja

VIP član

Post 24 svi 2008, 22:39

Pojišan napisao:Istina, svaki je komentar suvišan. Ljudi su nas razbili, i sve čestitke s moje strane. Jednostavno su bili bolji!

čestitke BOLERU, VELIKA PREDSTAVA ŠIŠKA I naravno KUZME, BRZA TRI NJEGOVA GOLA, po meni , znam da je MATIJA bio umoran od GOSPIČA ALI TREBAO JE ODMAH POČETI IGRATI, Smrdečija se postavila dosta ležerno a stari lisac ŠIŠKO je to znao dobro iskoristiti, , bez obzira na sve voditelj SMRDEČIJE čini loš potez i nakon 7 minuta odigrane utakmice uvodi igrača vratara i to je bio siguran kraj protiv tako iskusne ekipe kao što je BOLERO, ČESTITKE JOŠ JEDANPUT EKIPI SMRDEČIJE na dobro odigranom liga kupu a ekipi BOLERA da u finalu budu dobri i korektni kao i do sada..........

uviiiiiiiiiijek tvrdo č.
<<

svilaja

VIP član

Post 24 svi 2008, 22:49

DOBROM I PERSPEKTIVNOM VODITELJU IS DEUTSCHA I NJEGOVOJ EKIPI A NAROČITO BRATIČU ČESTITAM NA POBJEDI PROTIV DOBRE I PERSPEKTIVNE EKIPE INERA koji su napravili lijep uspjeh pod vodstvom PERE V..i. PAKA došli među četiri ekipe u liga kupu, večeras su NIJEMCI ZA NIJANSU BILI BOLJI I U POJEDINIM TRENUCIMA UTAKMICE SPRETNIJI.
krajni rezultat 4:0 za NIJEMCE malo zavarava...........tvrda je to utakmica bila.,odgovorna sa obje stane , pri kraju utakmice malo ljutnje na suce od strane INEROVACA.
.....

uviiiiiijek tvrdo č.
Zadnja izmjena: svilaja; 25 svi 2008, 10:04; ukupno mijenjano 1 put/a.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito