FAQ  •  Registracija  •  Login

II. Liga Mladih

<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 13 svi 2007, 21:27

zewa napisao:Mi računamo na vašu obranu zadnje kolo :) Mirko je na +8 !!!!!

ZEWA...........

Reci Mirku da može počet slavit....ni jedna ekipa nam još nije zabila 8 komada u jednoj utakmici, a kamoli jedan igrač :)
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 14 svi 2007, 10:36

ticex napisao:
forza morocco napisao:Iden ća na utakmicu. Triba "zgazit" Colo-Colo, kako bi Vice reka :)

I tako i bi...... :D:D:D:D:D

Ne bi ja to baš nazva gaženjem. U svakom slučaju zaslužena pobjeda. Najviše mrzin kad izgubimo utakmicu, a ja se ni ne oznojim.
Malo smo pali psihološki, realizacija nam je standardno loša, a nema dovoljno "krvi" da na silu dobijemo.

Etiri'jevci ja vam u svoje ime obećavam da ću zadnje kolo dat sve od sebe da dobijemo. Nažalost formacijsko mjesto mi je takvo da teško mogu dat gol, al valjda će ovi moji ugurat kojega...
<<

ticex

Česti član

Post 14 svi 2007, 10:54

Vice ColoColo napisao:Etiri'jevci ja vam u svoje ime obećavam da ću zadnje kolo dat sve od sebe da dobijemo. Nažalost formacijsko mjesto mi je takvo da teško mogu dat gol, al valjda će ovi moji ugurat kojega...

Eh, prvo se mi tribamo namučit sutra, i pokušat dobit Jel nečeš. Igrali smo s njima tri puta, dva put izgubili i tek ovu zadnju uspili odigrat neriješeno. Ja bi odma potpisa neriješeno. :D:D:D
Bit će gadno, jer ka sta je roa reka, oni nemaju šta izgubit, a nama visi mač nad glavon.
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 14 svi 2007, 11:56

Vice ColoColo napisao:Malo smo pali psihološki, realizacija nam je standardno loša, a nema dovoljno "krvi" da na silu dobijemo.

Ma daj o čemu pričaš.....protiv nas nije falilo ni "krvi" ni preciznosti kod realizacije....jedini ste nam ove sezone uvalili više od 5 komada.
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 14 svi 2007, 13:15

pivnica_karlo napisao:
Vice ColoColo napisao:Malo smo pali psihološki, realizacija nam je standardno loša, a nema dovoljno "krvi" da na silu dobijemo.

Ma daj o čemu pričaš.....protiv nas nije falilo ni "krvi" ni preciznosti kod realizacije....jedini ste nam ove sezone uvalili više od 5 komada.

Je ma smo posli toga ostali bez dva igraca za stalno, a imali smo još par ozljeda. Onda smo izgubili od Baterije ne samo bodove nego i samopouzdanje. Protiv Hercegovca smo falivali mrtve šanse, koliko puti smo na ziceru pucali iz trećeg dodira i onda bi nam igrac iz "auta" vrhon patike skrenija balun. Da je bilo više sigurnosti imali smo ih razbit. I ja san tu zajeba, poslin ozljede leđa nisan se moga opustit stalno san se boja da će me prisić u leđima. Dva puta san zakasnija izletit, primili smo tri gola, a da oni nisu ni akciju odigrali.
A poslin te utakmice više ni ne igramo balun nego samo jedan drugome brojimo greške.
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 14 svi 2007, 13:21

Je Vice, najgore je kada se ekipa demoralizira. Tih par poraza u samom finišu prvenstva vas je sigurno dotuklo i teško je nakon toga nać mentalne snage za nove pobjede i dobre igre. A ništa, triba napunit baterije priko lita i onda dogodine ispočetka.
<<

ticex

Česti član

Post 14 svi 2007, 13:57

pivnica_karlo napisao:A ništa, triba napunit baterije priko lita i onda dogodine ispočetka.

Ma šta priko lita?!!!! Ima da napune baterije do subote i da dobiju Rot :D:D:D:D
<<

zewa

Česti član

Post 14 svi 2007, 20:12

Vice ColoColo napisao:
pivnica_karlo napisao:

Je ma smo posli toga ostali bez dva igraca za stalno, a imali smo još par ozljeda. Onda smo izgubili od Baterije ne samo bodove nego i samopouzdanje. Protiv Hercegovca smo falivali mrtve šanse, koliko puti smo na ziceru pucali iz trećeg dodira i onda bi nam igrac iz "auta" vrhon patike skrenija balun. Da je bilo više sigurnosti imali smo ih razbit. I ja san tu zajeba, poslin ozljede leđa nisan se moga opustit stalno san se boja da će me prisić u leđima. Dva puta san zakasnija izletit, primili smo tri gola, a da oni nisu ni akciju odigrali.
A poslin te utakmice više ni ne igramo balun nego samo jedan drugome brojimo greške.

a protiv nas ste samo izronili i uvatili zraka ;)

ZEWA........
<<

Navijaci_Sokoli

VIP član

Post 15 svi 2007, 21:40

Eto tonči niste imali sriće da u kupu dobijete koga lakšeg, al svejedno ovo vam je prilika da pokažete da možete i znate parirat i jačim ekipama...
Blamaža Pujanke
<<

ticex

Česti član

Post 15 svi 2007, 21:42

Evo, kako mi javljaju sa Gripa, dobili smo 5:1!!!! Mi smo svoje napravili, a sad jedino tribamo molit Boga i Vicu da ne izgube od Rot Marinea!

Nakon svih minimalnih poraza i nesrića, napokon se sve poklopilo. Čestitke mojim suigračima šta su ostavili srce na terenu, večeras. Bili mi 2. ili 3. liga ponosan sam šta sam dio ekipe 'Etiri!!!
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 15 svi 2007, 21:45

ticex napisao:Evo, kako mi javljaju sa Gripa, dobili smo 5:1!!!! Mi smo svoje napravili, a sad jedino tribamo molit Boga i Vicu da ne izgube od Rot Marinea!

Nakon svih minimalnih poraza i nesrića, napokon se sve poklopilo. Čestitke mojim suigračima šta su ostavili srce na terenu, večeras. Bili mi 2. ili 3. liga ponosan sam šta sam dio ekipe 'Etiri!!!

Čestitam na pobjedi !!!
Baš kako si i reka, vi ste svoje odradili i nema vam šta bit žaj ako i ispadnete....dali ste sve od sebe.
<<

zewa

Česti član

Post 15 svi 2007, 21:45

Navijaci_Sokoli napisao:Eto tonči niste imali sriće da u kupu dobijete koga lakšeg, al svejedno ovo vam je prilika da pokažete da možete i znate parirat i jačim ekipama...

E moj Nikola žaj mi je radi Garaže, a za kup........nema panike ;)

ZEWA.........
<<

Navijaci_Sokoli

VIP član

Post 15 svi 2007, 21:47

A šta'š, trudili se momci ali jednostavno nije bilo ono malo sriće... Brzo će oni nazad ;)
jel znaš s kim smo mi ispali u kupu?
Blamaža Pujanke
<<

zewa

Česti član

Post 15 svi 2007, 21:48

Navijaci_Sokoli napisao:A šta'š, trudili se momci ali jednostavno nije bilo ono malo sriće... Brzo će oni nazad ;)

NE !!!

ZEWA........
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 15 svi 2007, 22:03

Navijaci_Sokoli napisao:A šta'š, trudili se momci ali jednostavno nije bilo ono malo sriće... Brzo će oni nazad ;)

Mislim da Garaža igra sa SM Yachtingom.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito