mario 4 napisao:[
pozdrav Tiću..evo je došlo vrime da se uključim u štoriju od malog balun...4
E moj Bagreme, tvoja štorija o malom balunu je svršila, a to se vidi i iz avatara, zmija se duboko uvukla pod kožu
mario 4 napisao:[
Foxy napisao:mario 4 napisao:[
E moj Bagreme, tvoja štorija o malom balunu je svršila, a to se vidi i iz avatara, zmija se duboko uvukla pod kožu
MALDINI napisao:A ako te zanima ishod u zadnjem kolu, ne brini, ROT pada, ETIRI slavi. Nema to veze ni s njima ni s vama, stvar je stava, a kod nas vridi "NI MATERI NE BI PUSTIJA!".
mario 4 napisao:Foxy napisao:mario 4 napisao:[
je Foxy nesrićo jedna...al ja san svoju pripoitomija,a ti svoju!???
MALDINI napisao:Znači do sad san se uspješno skriva, iako bez intencije. Pogodija si, igran za DUJMOVAČU d.o.o. od početka (suosnivač, imena do sad su bila BONIX, BANEX ADRIA, Š.K.Z. BRA-MA i tekuće), COLO-COLO vodim (više-manje uspješno) od polovice prvog dijela, ali se znamo 100god. F.F. GOOL je bila epizoda za zaborav, tako da se možemo srest jedino na turnirima (ka na predzadnjem litnjem SOLINU ako se sićaš). Čestitam na 1. mistu, zasluženo, fešta vas tek čeka, nemojte je pokvarit lošim rezultatom protiv HERCEGOVCA...
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost