FAQ  •  Registracija  •  Login

II. Liga Mladih

<<

D_ino

Česti član

Post 18 svi 2007, 12:23

Ma slikat ću ih prije utakmice, tako je najbolje. :)
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 18 svi 2007, 12:28

D_ino napisao:Sutra ću vas doć slikat. Morate bit veseli.

Ooooo, onda se moramo uredit za sutra!!!
Ipak najbolje ubavit slikanje prije utakmice....ko zna kako ce utakmica zavrsit.
<<

D_ino

Česti član

Post 18 svi 2007, 12:31

Za: pivnica_karlo

Slušaj, sutra ćemo popričat u vezi foruma. Iman jedan prijedlog za tebe. OK?
Zadnja izmjena: D_ino; 18 svi 2007, 12:35; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 18 svi 2007, 12:35

D_ino napisao:Slušaj, sutra ćemo popričat u vezi foruma. Iman jedan prijedlog za tebe. OK?

Može!!!
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 18 svi 2007, 14:03

MALDINI napisao:Znači do sad san se uspješno skriva, iako bez intencije. Pogodija si, igran za DUJMOVAČU d.o.o. od početka (suosnivač, imena do sad su bila BONIX, BANEX ADRIA, Š.K.Z. BRA-MA i tekuće), COLO-COLO vodim (više-manje uspješno) od polovice prvog dijela, ali se znamo 100god.

Koja si ti podvojena ličnost!!! :o I još sam sebe hvališ!?
Dobro da smo s takvim problematičnim likom na klupi uspili ostat u ligu :rolleyes:
<<

svilaja

VIP član

Post 18 svi 2007, 14:38

Vice ColoColo napisao:
MALDINI napisao:Znači do sad san se uspješno skriva, iako bez intencije. Pogodija si, igran za DUJMOVAČU d.o.o. od početka (suosnivač, imena do sad su bila BONIX, BANEX ADRIA, Š.K.Z. BRA-MA i tekuće), COLO-COLO vodim (više-manje uspješno) od polovice prvog dijela, ali se znamo 100god.

Koja si ti podvojena ličnost!!! :o I još sam sebe hvališ!?
Dobro da smo s takvim problematičnim likom na klupi uspili ostat u ligu :rolleyes:

STEFANOVSKI
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
<<

josip_radic

Stari član

Post 18 svi 2007, 15:24

pivnica_karlo napisao:

Ipak najbolje ubavit slikanje prije utakmice....ko zna kako ce utakmica zavrsit.

a ja uručujem pehar...
<<

jmijac-4

VIP član

Post 18 svi 2007, 16:26

sve je nekako u svečanom tonu,a i Maldini nam se otkrija...sve mi liči na zadnju epizodu Zakona Braće:=):=D
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 18 svi 2007, 17:37

josip_radic napisao:
pivnica_karlo napisao:

a ja uručujem pehar...

Kakva čast !!!

Još da dobijemo sutra pa da se oprostimo od 2.lige impresivnim skorom:
- 13 bodova razlike ispred drugoga
- najviše danih golova u sezoni
- najmanje primljenih golova u sezoni

:) :) :)
<<

Mileni

Novi član

Post 18 svi 2007, 18:37

Pozdrav svim forumašima, evo da se malo jave i drugi članovi ekipe Zewa a ne samo naš dragi voditelj. Sutra očekujem pravi derbi i dobru utakmicu između lidera i dugoplasiranog bez obzira šta se rasplet za prvaka dogodija već odavno a prvenstveno radi toga šta mi se radi o glavi. Naime, imam nekakvih 8 komada prednosti ispred Đemaludina, za najboljeg strijelca, pa računam na korektnu borbu od strane prvaka da napokon i ovaj stari jarac osvoji nešto. Prije početka sezone nisam ni sanja da bi mogao uopće konkurirat za takvo šta, ali kako nas je sve zajedno animira Boke Perković (zapamtite to ime), a i naš voditelj naravno, ova sezona je bila izuzetno blagorodna.
Usput sam opleja sa motora i nabotija kolino pa neću igrat zadnje kolo, ali ću doć pogledat derbi i ostalo...
Eto toliko od mene, pozdrav svim ekipama a prvacima želim uspjeha u višem rangu...
Zadnja izmjena: Mileni; 18 svi 2007, 18:38; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

bašo senior

Novi član

Post 18 svi 2007, 20:57

evo sam malo lista forum(nema se vrimena´) . Čestitke Pivnici na naslovu (bila je dobra tekma a mi smo napokon vidili da za igrat balun triba trčat i bar malo mislit glavon ), ali evo dobili smo "narančaste" pa opet imamo šanse za spas !
Stoga Vice bar nemojte izgubit!, jer kako ste odigrali ove zadnje dvi tekme straj me!
Za dogodine dovedite "ciljana" pojačanja i daj više da uđete u tu 1. ligu! Di vam je i misto.
<<

zewa

Česti član

Post 19 svi 2007, 08:47

Mileni napisao:Pozdrav svim forumašima, evo da se malo jave i drugi članovi ekipe Zewa a ne samo naš dragi voditelj. Sutra očekujem pravi derbi i dobru utakmicu između lidera i dugoplasiranog bez obzira šta se rasplet za prvaka dogodija već odavno a prvenstveno radi toga šta mi se radi o glavi. Naime, imam nekakvih 8 komada prednosti ispred Đemaludina, za najboljeg strijelca, pa računam na korektnu borbu od strane prvaka da napokon i ovaj stari jarac osvoji nešto. Prije početka sezone nisam ni sanja da bi mogao uopće konkurirat za takvo šta, ali kako nas je sve zajedno animira Boke Perković (zapamtite to ime), a i naš voditelj naravno, ova sezona je bila izuzetno blagorodna.
Usput sam opleja sa motora i nabotija kolino pa neću igrat zadnje kolo, ali ću doć pogledat derbi i ostalo...
Eto toliko od mene, pozdrav svim ekipama a prvacima želim uspjeha u višem rangu...

Mileni, poznavajući Pivnicu nema straja, titula najboljeg strijelca 2.lige danas će zasluženo biti tvoja !!!! :) :)

ZEWA........
<<

roa

Novi član

Post 19 svi 2007, 17:55

kako su ostali colo colo i rot javite .
<<

forza morocco

VIP član

Post 19 svi 2007, 18:40

Pivnica - Hercegovac 3-3
F. Morroco - Max Moris 4-3

Čini mi se da je Nakić dobija Bateriju, a Pekara Babić Zewu
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 19 svi 2007, 21:33

Znači još se ne zna ko ispada iz lige....hm, ljudi javite rezultat utakmice Colo Colo - Rot Marine.

Mileni, virujem da smo te pripali malo na početku, ali nismo imali namjeru....jednostavno smo previše nonšalantno ušli u utakmicu i dali im par laganih kontri.....da stvar bude još i gore, sve golove je utrpa baš Đemo.

Ipak nismo tili izgubit utakmicu na kraju prvenstva i time malo pokvarit slavlje, pa smo malo čvršće odigrali 2. poluvrime i donijeli nama zadovoljavajući bod, a tebi osigurali titulu najboljeg strijelca. Čestitam ti na tome....potpuno zasluženo uzimajući u obzir da dosta utkamica nisi ni odigra.
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito