garry napisao:Ja SVILAJU NE NAPADAM,NE POZNAJEM GA.Samo sam rekao da navrati malo i na naš teren jer ima dobrih vratara a normalno je da hvalim svoga i to iz više razloga.Svi znate da su vratari jako sujetni ljudi i ako niste znali i ja sam vratar i branim po ligama od 1976.godine.Tvrdim za malog Balića iz moje ekipe(ST Oprema) da je već sada jedan od boljih u gradu i da se zna zove se MARIN BETTINI.Ja bih ako triba branio bez problema ali kada imam njega potpuno je bezpotrebno jer osim što na mlađima svijet ostaje i izvrstan je vratar već sada iako je 1988 godište.Toliko i pozdrav.
Gledam redovito vašu ligu, ka i skoro svaku. Stojim iza onog prije napisanog da je najbolji golman 4.liga onaj iz EKO OSOJA. Vaš Marin je perspektivan i nadam se, te očekujem od njega da kroz koju godinu bude među najboljima. Za sada to još nije. Vratar mora biti kompletan. Znati čitati igru i istrčati da spriječi kontru, bacati balun rukom, dodati dugu loptu nogom, imati refleks i dobro se kretati na crti...