II. Liga Mladih
Zadnja izmjena: forza morocco; 19 lip 2007, 12:50; ukupno mijenjano 1 put/a.
zamrlo skroz!!! a, nije to toliko ni čudno kad nema utakmica; sad se igra Torcida pa se sve vrti oko Torcide. Evo da postavim jedno pitanje koje će možda potaknit drugoligaše da postaju ovdi.
Šta mislite ko će dogodine bit prvak? ko još ulazi u 1.ligu? ko ispada?
Ja mislim da bi Colo Colo triba dogodine uć u 1.ligu....ne mogu reć da li sa prvog ili drugog mista. Druga ekipa koja prolazi bi triba bit Nakić (ako ozbiljno odigraju) ili Zewa ukoliko još ima snage u njih.
Što se ispadanja tiče, Etiri su trenutno prvi na listi....nadam se da će ovu litnju pauzu iskoristit za reorganizaciju i regrutaciju par novih igrača.....u suprotnom, bojim se da ih i dogodine čeka borba za opstanak. Ne znam kako će se snać ove ekipe koje ulaze iz 3.lige - lako moguće da će im trebat jedan period da se prilagode na igru u 2.lizi.
Šta mislite ko će dogodine bit prvak? ko još ulazi u 1.ligu? ko ispada?
Ja mislim da bi Colo Colo triba dogodine uć u 1.ligu....ne mogu reć da li sa prvog ili drugog mista. Druga ekipa koja prolazi bi triba bit Nakić (ako ozbiljno odigraju) ili Zewa ukoliko još ima snage u njih.
Što se ispadanja tiče, Etiri su trenutno prvi na listi....nadam se da će ovu litnju pauzu iskoristit za reorganizaciju i regrutaciju par novih igrača.....u suprotnom, bojim se da ih i dogodine čeka borba za opstanak. Ne znam kako će se snać ove ekipe koje ulaze iz 3.lige - lako moguće da će im trebat jedan period da se prilagode na igru u 2.lizi.
pivnica_karlo napisao:Što se ispadanja tiče, Etiri su trenutno prvi na listi....nadam se da će ovu litnju pauzu iskoristit za reorganizaciju i regrutaciju par novih igrača.....u suprotnom, bojim se da ih i dogodine čeka borba za opstanak. Ne znam kako će se snać ove ekipe koje ulaze iz 3.lige - lako moguće da će im trebat jedan period da se prilagode na igru u 2.lizi.
Vjere, Mario, vjere!!! Dovode se pojacanja, a i trening postaje ozbiljniji.
Sta ti znas kakvi su ovi iz 3.lige, a i ovi ostali? ZEWI je zadnja godina među mladima, a problem sa ozljedama je sve veći. Colo-Colo neće nikad u 1.ligu, a Nakić još manje. Ja tipujen na Forzza Maroco i Bateriju. Pitanje je ko ce ispast iz 1. lige