FAQ  •  Registracija  •  Login

II. Liga Mladih

<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 05 srp 2007, 12:10

Ima vjere u mene; pogotovo želje da dogodine zaigrate puno bolje nego ove godine. Samo sam iznia činjenice, a to je da ste na tablici prvi iznad crte.

Čudi me da neviruješ da će Colo Colo proć dalje....drugi dio sezone su dosta dobro odradili, Stefi ih je dobro posložia...stvarno mislim da bi dogodine mogli bit pravi. Baterija je također vrlo stara ekipa, tako da nevirujem da mogu puno napravit. A živi bili pa vidili !!!

Ko će ispast iz 1.lige? anketa na našem blogu kaže da 14% ljudi viruje da ćemo se borit za opstanak....vjerovatno je statistika još i gora ako uzmemo u obzir da su vjerovatno ovi naši glasali za to da ćemo bit među prvih par ekipa. Svejedno, mislim da nema straha za nas dogodine....samo nek nas bude na utakmicama.
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 05 srp 2007, 13:02

ticex napisao:Vjere, Mario, vjere!!! Dovode se pojacanja, a i trening postaje ozbiljniji.
Sta ti znas kakvi su ovi iz 3.lige, a i ovi ostali? ZEWI je zadnja godina među mladima, a problem sa ozljedama je sve veći. Colo-Colo neće nikad u 1.ligu, a Nakić još manje. Ja tipujen na Forzza Maroco i Bateriju. Pitanje je ko ce ispast iz 1. lige :D:D:D

Živi bili pa vidili! Zlatarna Dvornik je solidna drugoligaška ekipa, tribali su po rezultatu igrat i ove godine u drugoj ligi ali su, kako sam čuja, zbog nedoumica oko termina druge lige išli u treću za koju je bilo sigurno da će se igrat vikendom.
Inače, prognoziranje prije početka sezone je vrlo nezahvalno. Dva prava pojačanja ili dva odustajanja mogu drastično prominit snagu momčadi. Varoš je godinama bija među prvih 5 IIA lige pa je ove godine glatko ispa. Ako se šta drastičnog ne dogodi mi ćemo i dogodine bit u gornjem domu, a za sam vrh triba i malo sriće.
Načuja sam da bi INAŠ koji je ispa iz prve lige moga svoje mjesto prepustit jednoj jakoj ekipi koja se ponovo okuplja. Ako je ovo dezinformacija ili ako sam šta krivo shvatija ispričavam se.
Svaka čast svima ali mi se nikoga ne bojimo. Ako je ko bolji morat će to pokazat na terenu. Za mene je Colo Colo prvi favorit lige.
<<

ivan.sk

Član

Post 05 srp 2007, 14:27

Vice ColoColo napisao:Načuja sam da bi INAŠ koji je ispa iz prve lige moga svoje mjesto prepustit jednoj jakoj ekipi koja se ponovo okuplja.

po onome što se priča, nema više prepuštanja mjesta po ligama i svaka čast upravi na tome ako u tome izdrži. ne znam kako su to definirali, ali svaka im čast ako uspiju u toj ideji. navodno, tako neki govore, da uprava po nekom članku u nekom pravilniku može izbacit ekipu iz udruge bilo kad u toku sezone ako se procjeni da je u dogovoru sa nekom ekipom uzela misto! svaka čast jer to znači da nema kupovanja mista nego se izbori za svoje misto u ligi. a ne po onoj da ja imam love i sve ću kupit i igrat šta me volja.
<<

ticex

Česti član

Post 05 srp 2007, 14:38

Vice ColoColo napisao:Svaka čast svima ali mi se nikoga ne bojimo. Ako je ko bolji morat će to pokazat na terenu. Za mene je Colo Colo prvi favorit lige.

Skužija si me Vice :( Nisan te uspija nažugat. Šteta
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 05 srp 2007, 14:38

Cini mi se to malo nezgodno za provest. Ako se neka ekipa raspadne i ostanu samo dvojica, trojica i dovedu 7 novih ljudi kako ces ti odlucit jel to prodaja mista ili popunjavanje kadra?
<<

fabiofabio

Česti član

Post 05 srp 2007, 16:10

Pivnica imate li volje za bacit trening ovih dana 5+1.
Hajduk Split
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 05 srp 2007, 17:02

fabiofabio napisao:Pivnica imate li volje za bacit trening ovih dana 5+1.

drage volje fabo. igramo torcidu u ponediljak pa ne bi prije toga (da ne budemo umorni). ali može nakon šta odigramo torcidu. mislim da cigo ima tvoj broj pa ćemo se javit. Pozdrav !!!
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 05 srp 2007, 17:03

ticex napisao:
Vice ColoColo napisao:Svaka čast svima ali mi se nikoga ne bojimo. Ako je ko bolji morat će to pokazat na terenu. Za mene je Colo Colo prvi favorit lige.

ma jesi vidia ti ticexa provokatora....i mene je par puta uvatia u đir. Bravo ticex!!!
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 06 srp 2007, 09:35

pivnica_karlo napisao:
ticex napisao:

ma jesi vidia ti ticexa provokatora....i mene je par puta uvatia u đir. Bravo ticex!!!

A šta ću se žestit na forumu. Obrisat ću faks sa njim kad ga sretnem :mad:
<<

ticex

Česti član

Post 06 srp 2007, 11:00

Vice ColoColo napisao:A šta ću se žestit na forumu. Obrisat ću faks sa njim kad ga sretnem :mad:

morat cu onda izbjegavat ic na faks ;)
<<

forza morocco

VIP član

Post 06 srp 2007, 11:20

ticex napisao:Vjere, Mario, vjere!!! Dovode se pojacanja, a i trening postaje ozbiljniji.
Sta ti znas kakvi su ovi iz 3.lige, a i ovi ostali? ZEWI je zadnja godina među mladima, a problem sa ozljedama je sve veći. Colo-Colo neće nikad u 1.ligu, a Nakić još manje. Ja tipujen na Forzza Maroco i Bateriju. Pitanje je ko ce ispast iz 1. lige :D:D:D

A je lipo tipuješ :):):):)
Bit će i kod nas promjena...
<<

ticex

Česti član

Post 06 srp 2007, 12:23

forza morocco napisao:A je lipo tipuješ :):):):)

To san cuja, pa zato i tipujen na vas
<<

forza morocco

VIP član

Post 06 srp 2007, 12:41

ticex napisao:

Onda znaš nešto šta ja ne znan...
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 06 srp 2007, 13:37

forza morocco napisao:
ticex napisao:

Onda znaš nešto šta ja ne znan...

A Ticex koji si ti blefer...
<<

jmijac-4

VIP član

Post 06 srp 2007, 13:53

Prije blesimetar nego blefer.Mogla bi ova iduća sezona bit poprilično izjednačenija od prošle.
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito