Nakić pomalo nonšalantno, ali na iskustvo dobia ovu utakmicu. Žuti su pokazali da znaju igrat i imali svoje prilike. Malo je falilo da uzmu pokoji bod Nakiću.....više sreće drugi put.
To bi bilo sve za danas!!! Živili !!!
1josip1 napisao:Mnk Etiri-Colo colo 3-5
jako dobra i sadržajna utakmica
jmijac-4 napisao:1josip1 napisao:Mnk Etiri-Colo colo 3-5
jako dobra i sadržajna utakmica
Još kad se uigramo sa kristijanom sindikom...neće ga puno bit,al vidi se da je doktor malog baluna.Čestitke našim prijateljima iz cola-cola,pogotovo odličnom golmanu vici i topnicima keranu i baniću s porukom da malo lakše pucaju,naši golmani ipak rade rukama-nemojte im uzimat kruv iz usta!!;)
pivnica_karlo napisao:LIVE: Max Moris - Forca Marocco --> 3:8
Komentari utakmice: Forca Marocco iznenađujuće dobro otvorio ovo prvenstvo. Odigrali su dosta čvrstu obranu i izkontrirali Maxa. Puno su zrelija ekipa od one lani i mislim da bi mogli bit u gornjem dijelu tablice ove sezone (ukoliko nastave ovako igrat). Max Moris sa puno novih igrača i teško je bilo za očekivat da će se odma snać. Primili su jako puno početničkih golova i tako se nije moglo bolje od ovog rezultata. Svejedno, mislim da je i Max Moris kvalitetan i da će se uskoro posložit i uigrat.
drogba napisao:nakic se danas lipo škapula ali dobit ce porciju drugi put. skalice ce zapaprit svima u lizi. RADIĆU CESTITAM NA DOBRO OBAVLJENOM POSLU, SKALICE
forza morocco napisao:Max Moris će mnogima zagorčat život ove sezone kad se malo bolje poslože i ubrzaju igru.
forza morocco napisao:ticex napisao:Bravo naši trening suparnici!!! Vidi se da je trening sa Etirijem urodio plodomFala lipa, vidimo se u sridu. Sudeći po tome da ste Colo Colu dali tri gola i mi smo vas nešto naučili
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost