FAQ  •  Registracija  •  Login

II. Liga Mladih

<<

zewa

Česti član

Post 16 ruj 2007, 13:41

Ticex čuja sam da vam je "taj" momak živa napast neka neka, a Dulux nisu loši mislim da mogu i bolje !!!

ZEWA..........
<<

jmijac-4

VIP član

Post 16 ruj 2007, 15:44

Ako si mislija na Sindika,on je već etabliran igrač splitskog malog baluna.Čovik je za igrat prvu hrvatsku ligu,tako da smo s njime dobili odlično pojačanje
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

alebic

Novi član

Post 16 ruj 2007, 16:06

JELI POCELA SUPER LIGA KAKO JE IGRA MOJ DOMUS
<<

svilaja

VIP član

Post 16 ruj 2007, 17:45

alebic napisao:JELI POCELA SUPER LIGA KAKO JE IGRA MOJ DOMUS

u ponedjeljak, čestitka na novom ugovoru i kapetanskoj traci.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
<<

ticex

Česti član

Post 16 ruj 2007, 18:04

zewa napisao:Ticex čuja sam da vam je "taj" momak živa napast neka neka, a Dulux nisu loši mislim da mogu i bolje !!!

ZEWA..........

Dobro si cuja.Al nemoj da te to zavara. Prvih 10 minuta smo bili bez njega i opet dobro igrali.
<<

ticex

Česti član

Post 17 ruj 2007, 10:05

Vice mi se ne javlja. A šta je? Sad moreš i likovat ;)
Evo, potpuni izvjestaj sa utakmice:
http://www.mnketiri.com/index.php?optio ... &Itemid=41
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 17 ruj 2007, 10:49

Evo sam se tek sad prišteka.
Utakmica je bila vrlo teška, Etiri je sa Sindikom bar 60% jaci. Ticex nemoj se zavaravat, poceli smo oprezno jedni i drugi, dugo se nije igralo na parketu. Kad smo vas počeli stiskat i izlazit na presing bilo je samo pitanje kad ćemo vas izbužat. E a onda je uša Sindik i lipo nas izmiša par puta. Morali smo se stisnit u obrani, pomagat na Sindiku pa ste vi ostali mogli komotnije igrat i držat balun. Uz malo više sriće mogli ste nas i dobit ali mislim da smo sve skupa jači od vas i da smo u subotu bili bolji taman za ta dva gola.
Nama je Duje jos uvik ozlijeđen (od liga kupa ne igra) a ipak je on naš najjači igrač. Mate je dobar al se još nije do kraja uigra dok je Teo prvi put igra na parketu i bija je poprilično izgubljen. Dok nam je "druga" četvorka bila na parketu bilo je dosta smušenosti i krivih postavljanja u obrani. Pa i Roma mi je zakuca odbijanac koji je pa između tri moja igrača.
Drago mi je čitat optimistične najave od strane raznih ekipa nadam se zanimljivoj ligi i možda neizvjesnijoj borbi nego prošle godine kad je Pivnica dominirala.
Kakvi su ostali rezultati? Prije nas je Smrdecija tukla Vesele Mornare mislim 3:2 u samom finišu.
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 17 ruj 2007, 10:58

ticex napisao:Vice mi se ne javlja. A šta je? Sad moreš i likovat ;)

Izvještaj ti je super - svaka čast na trudu i entuzijazmu.
Nije da ti solim pamet, ali drugi put kad dobijes povratni balun na šest metri s boka - pucaj u istu stranu s koje ti je balun i doša. Vratar ide za balunon od stative put sredine branke i ne može se zaustavit sad da je najbolji na svitu. Ovako si puca malo laganije u drugu stranu i balun mi je doša direktno u prsi. ;)
<<

ticex

Česti član

Post 17 ruj 2007, 11:25

Vice ColoColo napisao:
ticex napisao:Vice mi se ne javlja. A šta je? Sad moreš i likovat ;)

Izvještaj ti je super - svaka čast na trudu i entuzijazmu.
Nije da ti solim pamet, ali drugi put kad dobijes povratni balun na šest metri s boka - pucaj u istu stranu s koje ti je balun i doša. Vratar ide za balunon od stative put sredine branke i ne može se zaustavit sad da je najbolji na svitu. Ovako si puca malo laganije u drugu stranu i balun mi je doša direktno u prsi. ;)

Tija san al mi je balun udrija u zglobnu kost i otisa u drugu stranu ;)
Zadnja izmjena: ticex; 17 ruj 2007, 11:30; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

ticex

Česti član

Post 17 ruj 2007, 11:32

Vice ColoColo napisao:Evo sam se tek sad prišteka.
Utakmica je bila vrlo teška, Etiri je sa Sindikom bar 60% jaci. Ticex nemoj se zavaravat, poceli smo oprezno jedni i drugi, dugo se nije igralo na parketu. Kad smo vas počeli stiskat i izlazit na presing bilo je samo pitanje kad ćemo vas izbužat. E a onda je uša Sindik i lipo nas izmiša par puta. Morali smo se stisnit u obrani, pomagat na Sindiku pa ste vi ostali mogli komotnije igrat i držat balun. Uz malo više sriće mogli ste nas i dobit ali mislim da smo sve skupa jači od vas i da smo u subotu bili bolji taman za ta dva gola.
Nama je Duje jos uvik ozlijeđen (od liga kupa ne igra) a ipak je on naš najjači igrač. Mate je dobar al se još nije do kraja uigra dok je Teo prvi put igra na parketu i bija je poprilično izgubljen. Dok nam je "druga" četvorka bila na parketu bilo je dosta smušenosti i krivih postavljanja u obrani. Pa i Roma mi je zakuca odbijanac koji je pa između tri moja igrača.
Drago mi je čitat optimistične najave od strane raznih ekipa nadam se zanimljivoj ligi i možda neizvjesnijoj borbi nego prošle godine kad je Pivnica dominirala.
Kakvi su ostali rezultati? Prije nas je Smrdecija tukla Vesele Mornare mislim 3:2 u samom finišu.

Sve to stoji. Al i bez njega smo se sigurno popravlili u odnosu na lani. Nemoj zaboravit cinjenicu da smo ti igrali i bez zeta, koji je također ozljeđen (bolje bi bilo da nije ni uša ono malo vrimena šta je uša).
A neznan ti ostale rezultate osim da je Dulux dobija Zewu 4:2, Marocco je dobija Max-a 8:3, Nakić - Skalice 5:3, i to je to
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 17 ruj 2007, 12:02

Moj zet mora proc ozbiljne pripreme na Marjanu ili na Žnjanu da bi moga igrat balun. S obzirom na posal i familiju - čisto sumnjam.
Istina je da ste igrali puno ozbiljnije nego lani. Došli ste svi i nisu vam ulazili u igru ljudi koji stvarno ne mogu igrat u ovoj ligi.
<<

ticex

Česti član

Post 17 ruj 2007, 12:47

Al mogu ti reć da je to skroz dobro dok je on na klupi i vuče konce igre, jer drugacije je to kad on igra. Nemožeš sve povatat.
<<

Vice ColoColo

VIP član

Post 18 ruj 2007, 10:40

Ala kad će više rezultati i tablica? Ove ekipe šta ne sudjeluju na forumu triba kaznit! Recimo da uplate neku lovu za održavanje web stranice :)
<<

forza morocco

VIP član

Post 18 ruj 2007, 11:24

Je, u pravu si. A bilo bi lipo baren jednom vidit: 1. Forza Morocco :):) pa onda ostali :D
<<

cile

Česti član

Post 18 ruj 2007, 12:42

viva la forza morocco...
:D

pozdrav svima...
;)
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito