FAQ  •  Registracija  •  Login

II. Liga Mladih

<<

ticex

Česti član

Post 23 ruj 2007, 06:10

Rezultate 2. kola i tablicu možete viditi na službenim stranicama MNK'ETIRI-ja:

http://www.mnketiri.com/index.php?optio ... &Itemid=27
Zadnja izmjena: ticex; 23 ruj 2007, 09:03; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

forza morocco

VIP član

Post 23 ruj 2007, 12:24

jmijac-4 napisao:tonči,od danas si zaradija nadimak Edmundo.Ranko,slažem se da su suci danas bili sranje,al vi ste stvarno katastrofalno igrali.Ogroman je nesrazmjer vaše igre na treningu i vaše igre danas protiv baterije.A mi na krilima sindika dobili i lako je i igrat kad imaš takvog igrača:D

Sve stoji, ali i činjenica da postoji određeni nesrazmjer između naših protivnika na treningu i baterije :):), bez uvrede...

Čini mi se da bi za obe ekipe bilo najbolje da se na trenigu vi branite i napredujete u fazi obrane, a da mi naučimo napadat na postavljenu obranu. :)
Zadnja izmjena: forza morocco; 23 ruj 2007, 12:26; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

ticex

Česti član

Post 23 ruj 2007, 12:45

forza morocco napisao:
jmijac-4 napisao:tonči,od danas si zaradija nadimak Edmundo.Ranko,slažem se da su suci danas bili sranje,al vi ste stvarno katastrofalno igrali.Ogroman je nesrazmjer vaše igre na treningu i vaše igre danas protiv baterije.A mi na krilima sindika dobili i lako je i igrat kad imaš takvog igrača:D

Sve stoji, ali i činjenica da postoji određeni nesrazmjer između naših protivnika na treningu i baterije :):), bez uvrede...

Čini mi se da bi za obe ekipe bilo najbolje da se na trenigu vi branite i napredujete u fazi obrane, a da mi naučimo napadat na postavljenu obranu. :)

Oprosti, al nama faza obrane funkiconira kako tako, dok smo u napadu banana. A s druge strane, na treningu sridom nikad nismo kompletni ka na utakmici, pa tako je i teško uspoređivat nas i Bateriju ;)
<<

drogba

Novi član

Post 23 ruj 2007, 15:09

Pivnica Karlo cuja sam da ste dosta vrimena proveli u 2 lizi pa me malo interesira pošto smo mi tek ušli u nju, kakve su ekipe i ko su po tebi favoriti za 1 ligu. Mi smo inače kvartna ekipa SKALICE ex Porsche bivši sponzor. unaprid hvala
<<

ticex

Česti član

Post 23 ruj 2007, 19:16

Šta ti kažeš Tonči, ko je favorit?
<<

zewa

Česti član

Post 23 ruj 2007, 19:23

ticex napisao:Šta ti kažeš Tonči, ko je favorit?

Evo sam se sad uključija, po meni Colo Colo, Baterija, Zlatarna, Nakić i Marokanci, nebi otpisa ni Skalice budući ih "nekako" poznajem iz treće !!!! Mišljenja sam da smo kompletni (Zewa) i mi bi bili tu negdi ovako borba sa svima !!! Jučer smo komentirali vašu utakmicu sa Jel nećeš, prošlu sezonu sa Jel nećeš 10:0 i 9:0 a sa vama 5:0 i 4:0 ali to je prošlo vrime, čekat ćemo drugi dio da se kompletiramo a ovako rasterećeno pa šta bude !!!!!

ZEWA.............
<<

ticex

Česti član

Post 23 ruj 2007, 19:28

Ja ipak mislim da nema nekih izrazitih favorita, barem ne kao lani "pivnica". Možda Colo-Colo jedino, ako budu konstantni (još kad im se Duje vrati). Ostali, svak svakog može dobit. MI smo ove godine dosta jači, zreliji i pametniji (pa i bez Sindika). Prošle godine vama nismo dali gola, al mislim da ove sljedi "osveta". MOžda je to malo pregruba riječ, prije bi reka revanš ;)
Mislim da Vam Mirko dosta fali, bez obzira šta vam se Buco vratija. A i Kragić mi je nekako samozatajan
Zadnja izmjena: ticex; 23 ruj 2007, 19:28; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

zewa

Česti član

Post 23 ruj 2007, 19:32

U svakom slučaju biće tu svega, teško je bilo šta prognozirat, daj Bože zdravlja svima pa ko koga dobije :)
Nasmija si me s onim Edmundom, pazi ga se na terenu (98kg) :) :) :)

ZEWA.......
<<

ticex

Česti član

Post 23 ruj 2007, 19:32

zewa napisao:a sa vama 5:0 i 4:0

Ispravak netočnog navoda 5:0 i 3:0
Da ne bi bilo zabune ;)
<<

jmijac-4

VIP član

Post 23 ruj 2007, 19:33

forza morocco napisao:

ma ne vriđam se.ja sam to shvatija da si reka da smo bolji od baterije.mi na treningu radimo ono šta mislimo da nam fali.tako bi ste trebali i vi.dobro vi na treningu napadate na postavljenu obranu,al vam jučer nikako tvrtku nije išlo,paviću također,a i ostali su bili malo dekoncentrirani.A i dosta vas je bilo na utakmici koje nisam viđa na treningu.a i triba bi vam igrač koji neigra,u ovom slučaju Novak,bit voditelj i,npr,izvadit Tvrtka kad je vidija da mu ne ide,ili vam zvat time out kad je potrebno.vi dugo igrate i imate puno potencijala,ali ste zadnju utakmicu mentalno slabo odigrali.meni se učinilo kao da vam se kliza parket.al opet,ipak vi sami sebe najbolje znate:-)
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

ticex

Česti član

Post 23 ruj 2007, 19:34

Meni su jedina nepoznanica Dulux i Skalice. Mi sa skalicama nismo igrali nikad, a evo, već iduće kolo igramo sa njima. Očekujm čvrstu i čistu utakmicu, pa nek bolji pobijedi.
P.S. Reka bi Vice: "Zgazit ćemo ih ka miše!"
<<

zewa

Česti član

Post 23 ruj 2007, 19:34

ticex napisao:

Da ne bi bilo zabune ;)

A je ono ide mali Mirko prema praznom golu Etirija i namjerno pogodi stativu :)

ZEWA.........
<<

ticex

Česti član

Post 23 ruj 2007, 19:35

zewa napisao:
ticex napisao:

Da ne bi bilo zabune ;)

A je ono ide mali Mirko prema praznom golu Etirija i namjerno pogodi stativu :)

ZEWA.........

Utakmica je bila namištena ;)
<<

jmijac-4

VIP član

Post 23 ruj 2007, 19:36

zewa napisao:U svakom slučaju biće tu svega, teško je bilo šta prognozirat, daj Bože zdravlja svima pa ko koga dobije :)
Nasmija si me s onim Edmundom, pazi ga se na terenu (98kg) :) :) :)

ZEWA.......

ja sam mislija da imaš grbu na čelu,jer kako si ono udrija balun glavom,to se anatomijom normalnog čela('ela) ne da objasnit.a da si da gol,ima bi ogroman uzvik oduševljenja od strane igrača MNK 'Etirija.Ništa nam preostaje no da čekamo na neki tvoj drugi fantastičan potez na drugoj utakmici(nadam se ne protiv nas)
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

zewa

Česti član

Post 23 ruj 2007, 19:38

Poslat ću ti koju sliku od Milenog iz prijateljske zemlje Afganistana, mislim da imam negdi tvoju mail adresu da se moš nasmijat !!!!

ZEWA...........
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito