FAQ  •  Registracija  •  Login

II. Liga Mladih

<<

zewa

Česti član

Post 23 ruj 2007, 19:39

jmijac-4 napisao:
zewa napisao:U svakom slučaju biće tu svega, teško je bilo šta prognozirat, daj Bože zdravlja svima pa ko koga dobije :)
Nasmija si me s onim Edmundom, pazi ga se na terenu (98kg) :) :) :)

ZEWA.......

ja sam mislija da imaš grbu na čelu,jer kako si ono udrija balun glavom,to se anatomijom normalnog čela('ela) ne da objasnit.a da si da gol,ima bi ogroman uzvik oduševljenja od strane igrača MNK 'Etirija.Ništa nam preostaje no da čekamo na neki tvoj drugi fantastičan potez na drugoj utakmici(nadam se ne protiv nas)

Koji si ti rugač, ne stavljaj nogu dije moja glava da ti je nebi slomija :)

ZEWA............
Zadnja izmjena: zewa; 23 ruj 2007, 19:40; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

pivnica_karlo

VIP član

Post 23 ruj 2007, 20:00

drogba napisao:Pivnica Karlo cuja sam da ste dosta vrimena proveli u 2 lizi pa me malo interesira pošto smo mi tek ušli u nju, kakve su ekipe i ko su po tebi favoriti za 1 ligu. Mi smo inače kvartna ekipa SKALICE ex Porsche bivši sponzor. unaprid hvala

Svake godine se liga puno minja....neke ekipe idu naprid, neke otpadaju....također nedavno su se spajale dvi druge lige, tako da ne poznajem baš sve ekipe tako dobro. Eto potrefilo se da sam vas gleda oba dvi utakmice koje ste igrali. Pokazali ste neko znanje, ali kako ste i sami mogli vidit, to za 2.ligu nije dovoljno....triba i puno iskustva i jakih utakmica da bi mogli dobit takve utakmice. Protiv Nakića ste čak bili bolji.....dobili su vas samo na iskustvo. Protiv Duluxa....a tu ste negdi bili....vi ste malo više srljali. Neke stvari triba prominit u igri i možete bit dobra ekipa. Stoga, ne mogu vas smatrat favoritima.....bar ne ove godine.

Čini mi se da je ove godine liga dosta izjednačenija.....od ekipa koje su uvijek opasne i od kojih se svaka ekipa treba pribojavat, izdvojia bi: Nakića, Colo Colo, Zewu, Bateriju....to su ove ekipe koje već dugo igraju i koje znaju dobit i kad ih ne ide dobro. Favoriti za naslov ove sezone su mi Colo Colo i Nakić.....Zewa i Baterija - starije i vrlo opasne ekipe ali nemaju kontinuitet.

Od novih ekipa Dulux mi se čini dosta dobar, a pretpostavljam da ni Inaš nije za bacit...ipak su dugo igrali 1.ligu.

Eto to bi bilo moje viđenje lige za ovu godinu.
<<

Papa_Strumph

Član

Post 23 ruj 2007, 23:57

VAŽNO ZNATI GRGIĆ PODNIO OSTAVKU
<<

TH14

Novi član

Post 24 ruj 2007, 00:53

pivnica_karlo napisao:Od novih ekipa Dulux mi se čini dosta dobar, a pretpostavljam da ni Inaš nije za bacit...ipak su dugo igrali 1.ligu.

Eto to bi bilo moje viđenje lige za ovu godinu.

Možeš nas slobodno zvat Smrdečija (to je ona ekipa koja vas je izbacila u Unešiću), samo je nekoliko igrača iz inaša a na pola lige izbacit ćemo i to ''inaš'' iz imena.
<<

grga11

Član

Post 24 ruj 2007, 08:06

al to nije kupovanje mista, samo to triba "procjenit" upravni ili vec koji odbor.....
<<

ticex

Česti član

Post 24 ruj 2007, 08:57

Zbog toga se digla cila buka na kraju sezone. Tresla se brda, rodija se miš
<<

forza morocco

VIP član

Post 24 ruj 2007, 09:36

jmijac-4 napisao:ma ne vriđam se.ja sam to shvatija da si reka da smo bolji od baterije.mi na treningu radimo ono šta mislimo da nam fali.tako bi ste trebali i vi.dobro vi na treningu napadate na postavljenu obranu,al vam jučer nikako tvrtku nije išlo,paviću također,a i ostali su bili malo dekoncentrirani.A i dosta vas je bilo na utakmici koje nisam viđa na treningu.a i triba bi vam igrač koji neigra,u ovom slučaju Novak,bit voditelj i,npr,izvadit Tvrtka kad je vidija da mu ne ide,ili vam zvat time out kad je potrebno.vi dugo igrate i imate puno potencijala,ali ste zadnju utakmicu mentalno slabo odigrali.meni se učinilo kao da vam se kliza parket.al opet,ipak vi sami sebe najbolje znate:-)

stvar je vrlo jednostavna. mentalno smo u utakmicu ušli loše, predaleko stajali od protivničkog igrača i bezidejni u fazi napada, baš tako, ka da nan se kliza parket (tresle noge:)) Novak ne može vodit ni sebe, a kamoli ekipu :D, pogotovo šta veliki dio ekipe ne podnosi nikakav autoritet, takvi smo, 'ebi ga.

Nama potencijala ne fali, samo šta to često ostane samo potencijal, tako da mi se čini, iako još nisam upozna nove ekipe, da FM ove može svakoga dobit, ali i nažalost, od svakoga izgubit...Ako ovo zadnje svedemo na najmanju moguću mjeru, biće dobro!

Poruka mojin momcima koji povire na forum: "GLAVU GORI, IGRAJMO BALUN!" :)
<<

josip_radic

Stari član

Post 24 ruj 2007, 10:20

ticex napisao:Zbog toga se digla cila buka na kraju sezone. Tresla se brda, rodija se miš

Nije baš da ste u pravu. Ukoliko ekipa zadrži ime, ili uz postojeće ime doda ime sponzora ili neki drugi naziv, naravno da se to ne može tumačiti kupnjom ili prodajom mjesta. Tko nrp. MNK E'tiriju ili Daler brani da registrira nekoliko igrača, ali ukoliko ekipa promjeni ime i promjeni igrački kadar, mislim da je tu onda situacija jasna. Hvala na razumijevanju, a to što će netko misli na pola sezone promijeniti ime, to ćemo vidjeti jer ta ista ekipa mora predati zahtjev U.O. koji će onda donijeti odluku hoće li se to odobriti ili ne, kad dobije na uvid kompletan igrački kadar prošle i trenutne natjecateljske sezone.
<<

Pojišan

Česti član

Post 24 ruj 2007, 11:43

Aj Radiću radi nešto, a ne zujat po internetu
<<

ticex

Česti član

Post 24 ruj 2007, 11:58

Ma glavno da se igra ;)
<<

ticex

Česti član

Post 24 ruj 2007, 16:26

Evo malo prognoze:

12:00 Zewa : Pekara Babić 1
12:55 Max Moris : Dulux 1 (valjda će im se posložit bar u jednoj utakmici
13:55 Forza Maroco : Colo Colo 1x2 (sve je moguće)
14:50 Baterija : MNK Jel nećeš 1 (jel nečeš" igra bez dva ponajbolja igrača zbog crvenih i golmana zbog ozljede, sve drugo osim pobijede baterije je veeeliko iznenađenje)
15:50 Zlatarija Dvornik : Veseli mornari x (derbi došljaka iz 3. lige)
16:45 Inaš Smrdečija : Nakić trade 1 (Mighty Smrdečija)
17:45 Best of Skalice : MNK 'Etiri hansaflex 2
<<

delp

Česti član

Post 25 ruj 2007, 10:06

Evo malo prognoze:

12:00 Zewa : Pekara Babić 1 to 1
12:55 Max Moris : Dulux 1 to 2
13:55 Forza Maroco : Colo Colo 1x2 (sve je moguće)
14:50 Baterija : MNK Jel nećeš 1
15:50 Zlatarija Dvornik : Veseli mornari sve u zraku 1 covik je prevaga
16:45 Inaš Smrdečija : Nakić trade 1 to x
17:45 Best of Skalice : MNK 'Etiri hansaf x
<<

forza morocco

VIP član

Post 26 ruj 2007, 07:28

Zaboravia san čestitat Pivnici na premijernoj pobjedi u 1. Ligi i to protiv mojih nekadašnjih suigrača iz ex. Banak!
<<

forza morocco

VIP član

Post 26 ruj 2007, 07:37

Evo malo prognoze:

12:00 Zewa : Pekara Babić 1
12:55 Max Moris : Dulux x2 (nekidan je MM jednostavno mora prilomit utakmicu)
13:55 Forza Maroco : Colo Colo 1 (ma nemaju šanse :) pada mi na pamet onih 4-1 iz zadnjeg susreta s njima, možda su željni osvete, a kolega Vice?)
14:50 Baterija : MNK Jel nećeš 1 (sve drugo osim pobjede baterije je ravno čudu)
15:50 Zlatarija Dvornik : Veseli mornari x (žestoki remi)
16:45 Inaš Smrdečija : Nakić trade 1X2 (otvoreno)
17:45 Best of Skalice : MNK 'Etiri hansaflex 2 (zar može drugačije? :))
Zadnja izmjena: forza morocco; 26 ruj 2007, 07:37; ukupno mijenjano 1 put/a.
<<

forza morocco

VIP član

Post 26 ruj 2007, 07:39

A je pljušti, ima bit da ništa od treninga večeras...
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito