II. Liga Mladih
forza morocco napisao:13:55 Forza Maroco : Colo Colo 1 (ma nemaju šansepada mi na pamet onih 4-1 iz zadnjeg susreta s njima, možda su željni osvete, a kolega Vice?)
Mislim da većina ekipe Cola Cola ni ne zna prošlogodišnji rezultat, tako da posebnog motiva nema. Mi ćemo dat sve od sebe da vas dobijemo i bez nekih osvetničkih poriva.
Vice ColoColo napisao:forza morocco napisao:13:55 Forza Maroco : Colo Colo 1 (ma nemaju šansepada mi na pamet onih 4-1 iz zadnjeg susreta s njima, možda su željni osvete, a kolega Vice?)
Mislim da većina ekipe Cola Cola ni ne zna prošlogodišnji rezultat, tako da posebnog motiva nema. Mi ćemo dat sve od sebe da vas dobijemo i bez nekih osvetničkih poriva.
Ala šta smo ozbiljni danas
Možeš nas slobodno zvat Smrdečija (to je ona ekipa koja vas je izbacila u Unešiću), samo je nekoliko igrača iz inaša a na pola lige izbacit ćemo i to ''inaš'' iz imena.
Ne sviđa mi se ovo. Ime ekipe nije bitno - bitni su igrači.
josip_radic napisao:Ukoliko ekipa zadrži ime, ili uz postojeće ime doda ime sponzora ili neki drugi naziv, naravno da se to ne može tumačiti kupnjom ili prodajom mjesta. Tko nrp. MNK E'tiriju ili Daler brani da registrira nekoliko igrača, ali ukoliko ekipa promjeni ime i promjeni igrački kadar, mislim da je tu onda situacija jasna. Hvala na razumijevanju, a to što će netko misli na pola sezone promijeniti ime, to ćemo vidjeti jer ta ista ekipa mora predati zahtjev U.O. koji će onda donijeti odluku hoće li se to odobriti ili ne, kad dobije na uvid kompletan igrački kadar prošle i trenutne natjecateljske sezone.
Vice ColoColo napisao:Možeš nas slobodno zvat Smrdečija (to je ona ekipa koja vas je izbacila u Unešiću), samo je nekoliko igrača iz inaša a na pola lige izbacit ćemo i to ''inaš'' iz imena.josip_radic napisao:Ukoliko ekipa zadrži ime, ili uz postojeće ime doda ime sponzora ili neki drugi naziv, naravno da se to ne može tumačiti kupnjom ili prodajom mjesta. Tko nrp. MNK E'tiriju ili Daler brani da registrira nekoliko igrača, ali ukoliko ekipa promjeni ime i promjeni igrački kadar, mislim da je tu onda situacija jasna. Hvala na razumijevanju, a to što će netko misli na pola sezone promijeniti ime, to ćemo vidjeti jer ta ista ekipa mora predati zahtjev U.O. koji će onda donijeti odluku hoće li se to odobriti ili ne, kad dobije na uvid kompletan igrački kadar prošle i trenutne natjecateljske sezone.
Slažen se, nije to baš sve kako triba.
Vice ColoColo napisao:Evo sam se tek sad prišteka.
Utakmica je bila vrlo teška, Etiri je sa Sindikom bar 60% jaci. Ticex nemoj se zavaravat, poceli smo oprezno jedni i drugi, dugo se nije igralo na parketu. Kad smo vas počeli stiskat i izlazit na presing bilo je samo pitanje kad ćemo vas izbužat. E a onda je uša Sindik i lipo nas izmiša par puta. Morali smo se stisnit u obrani, pomagat na Sindiku pa ste vi ostali mogli komotnije igrat i držat balun. Uz malo više sriće mogli ste nas i dobit ali mislim da smo sve skupa jači od vas i da smo u subotu bili bolji taman za ta dva gola.
Nama je Duje jos uvik ozlijeđen (od liga kupa ne igra) a ipak je on naš najjači igrač. Mate je dobar al se još nije do kraja uigra dok je Teo prvi put igra na parketu i bija je poprilično izgubljen. Dok nam je "druga" četvorka bila na parketu bilo je dosta smušenosti i krivih postavljanja u obrani. Pa i Roma mi je zakuca odbijanac koji je pa između tri moja igrača.
Drago mi je čitat optimistične najave od strane raznih ekipa nadam se zanimljivoj ligi i možda neizvjesnijoj borbi nego prošle godine kad je Pivnica dominirala.
Kakvi su ostali rezultati? Prije nas je Smrdecija tukla Vesele Mornare mislim 3:2 u samom finišu.
evo sad malo lista forum pa moram odma Vici odgovorit. možda smo mi gledali dvi različite
utakmice( 1. kolo 3-5 vaša pobjeda), ali najrealnija je bila nula. dobili ste 2 razlike a isto tako
ste mogli izgubit 2 razlike. kikie vas nije promiša nego ubija (a mi smo s njim jači 764 %).
ispalo je da ste nas ubili ili bar rutinski dobili a odlučiva je jedan balun (i još da ja nisam ulazija
ko zna kako bi završilo, samo sam učinija štetu!!!). liga će bit zanimljiva, ima dosta novih ekipa
ali favoriti (za naslov) ostaju stari(Vice nemojte me razočarat). na kraju bih samo zaželija Zewi
da što prije pregrme probleme i vrate se u prošlogodišnju formu, posebno ako im ovo bude zadnja
sezona u 2. ligu.....
bašo senior napisao:ticex napisao:forza morocco napisao:A je pljušti, ima bit da ništa od treninga večeras...
Bojim se da ipak ništa večeras od baluna. MI smo jucer igrali usprkos kiši
tiću triba uprit el presidenta da sredimo zatvoreni trening!!!
Stari moj upiremo mi već 4 godine pa ništa, takva je politika grada. Triba polagat nade u budućnost, biće nešto, valjda...
zewa napisao:Zewa-Pekara Babić 5:2 malo uzbuđenja, mislim da je zasluženo, još smo u prvom poluvremenu trebali sve riješit bez obzira na crveni karton za igrača Pekare Babić !!!
ZEWA.........
Nisam ni sumnja da će Zewa dobit ovu utakmicu....samo naprid!!!
I fala na podršci u onoj "našoj" temi - 1.liga mladih. Istina da smo loše otvorili utakmicu protiv Garaže, ali kasnije smo došli sebi i iskontrolirali utakmicu....bitno je da je maksimalan broj bodova iza nas
MNK'Etiri - Best of skalice 3:2
Zadnja izmjena: ticex; 29 ruj 2007, 20:08; ukupno mijenjano 1 put/a.