FAQ  •  Registracija  •  Login

II. Liga Mladih

<<

forza morocco

VIP član

Post 05 lis 2007, 19:09

drogba napisao:Skalice ne tresi se maksmalno smo u sutrašnjoj utakmici. Nismo valjda tolike škovace da ne možemo nikog dobit. I ćorava kokoš nađe zrno pa ćemo valjda i mi uzest koji bod.

Onda ćemo se mi potrudit da ne budemo "zrno" :):):)
<<

matutinjo

Novi član

Post 06 lis 2007, 12:10

a vidin da dulux rastura, pakleni fan
<<

ticex

Česti član

Post 06 lis 2007, 19:10

netko, današnji rezultati?
<<

zewa

Česti član

Post 06 lis 2007, 21:14

Evo rezultata za neke će te mislit da su pogreške ali nisu :

Zewa-Veseli mornari 4:3 (poluvrime 1:3 ali se Zewa budi a veseli mornari su se prerano veselili :) )
Baterija-Nakić 15:2 ( čitaj petnaest-dva, Nakić bez zamjene, Baterija moćna)
Forzza Maroco-Skalice 4:5 (ćorava koka ubola zrno ;) )
Max Moris-Jel nećeš 1:2 ( 1:0 do minut prije kraja onda 29min 1:1 i 29 min 1:2 za sućidrane )
Pekara Babić-Dulux 0:9 ( a šta reći)
Smrdečija-Colo colo 1:2 (smrdečija čuja sam oslabljena+falili dva akumulirana..e moj Poljak..Vice iskaznice su ti kod mene dat ću ti ih zetu, biće si se puno veselija pobjedi pa si ih ostavija na stolu :) Banić 2 gola za Colo colo bravo momak )

Ticex šta je sa vašom utakmicom ???

ZEWA 8+2 gratis bijeli "new colection"
<<

jmijac-4

VIP član

Post 06 lis 2007, 22:43

Igramo sutra u 14.45 pošto smo danas bili na Mrduji.ludi današnji rezultati,nema šta!
Živija profesionalni amaterizam!:cool:
<<

forza morocco

VIP član

Post 07 lis 2007, 08:19

Opet poraz, tri poraza za redon u tri potpuno različite utakmice. Ovaj put je vridilo ono kad ne zabiješ, onda primiš.
Čestitke momcima iz skalica na prvoj pobjedi (bar ćete se nas po nečemu sitit :)) i na fer i korektnoj igri. Sad lipo nastavite dalje dobijat, uz jedan mali savjet, utakmica je gotova tek kad čujete sirenu!

Opširniji izvještaj kad se razbudin na web-u...
<<

jmijac-4

VIP član

Post 07 lis 2007, 09:48

A moj ranko,vrime je da se uozbiljite i konsolidirate redove.poraz vaš me i nije toliko iznenadija jer su skalice dobra momčad,a vi se niste baš skupili na treningu.samo malo ozbiljnosti i bude sve bolje!;)
<<

forza morocco

VIP član

Post 07 lis 2007, 09:55

jmijac-4 napisao:A moj ranko,vrime je da se uozbiljite i konsolidirate redove.poraz vaš me i nije toliko iznenadija jer su skalice dobra momčad,a vi se niste baš skupili na treningu.samo malo ozbiljnosti i bude sve bolje!;)

Nismo se baš skupili ni na utakmici :) Kako je bilo na Mrduji?

Evo i izvještaja kako san obeća Forza Morocco-Best of Skalice 4:5
<<

jmijac-4

VIP član

Post 07 lis 2007, 11:18

Odlično,pravi Team Destroying!:-D
<<

ticex

Česti član

Post 07 lis 2007, 16:14

MNK'Etiri Hansaflex - Zlatarija Dvornik 3:3
Izrazito zanimljiva i sadržajna utakmica. Uskoro na našim stranicama cijeli izvještaj ;)
<<

bašo senior

Novi član

Post 07 lis 2007, 17:03

etiri-dvornik 3-3.
najrealnije mada mislim da smo mi bili malo bolji. suci (SUDAC jer je bija samo jedan) KATASTROFA
delegat KATASTROFA!! delegat je poništija odluku suca ( akumulirani faul za nas) 2 sekunde prije kraja i dosudija gol aut!!!!
baš me zanima mišljenje nadležnih o ovom slučaju. od jedne super fer utakmice (sudac praktički nije ni triba) zamalo ekces!
<<

Tomo MNK 'Etiri

Član

Post 07 lis 2007, 21:13

Da, sudac nije bio na nivou danas. Problem je u tome što j suci dosta puta nakon prve pogreške počmu kompezirat i onda izgube kontrolu nad utakmicom. Jednostavno sudac nije imao svoj dan, uostalom zar i mi ne griješimo u igri, pa valjda onda mogu i oni. Ovog suca znam od prije i siguran sam da nikog nije namjerno zakinuo.

Mi smo dobro otvorili utakmicu (2-0) i još smo falili dva zicera na drugu stativu pri rezultatu 3-1 i to nam se osvetilo.

Forzza Marocco, šteta da ste tako loše otvorili sezonu, a po meni ste jedna od najbolji ekipa u ligi. Mislim da je vaš problem taj da se teško nalazite na treningu, a baš oni koji ne dolaze(kad ste igrali s nama) su lošiji igrači koji ujedno na utakmicama dobivaju preveliku minutažu. Mi smo imali sličan problem dok ljudi nisu shvatili da 5-6 najboljih moraju odigrat gro utakmice, a oni lošiji po par minuta. Riješite pitanje zamjena i mislim da će onda doć rezultat.
Pozdrav prijatelju Svilaji the Velikom i sveprisutnome.
p.s. čujem da je JOKER fenomenalan.
Zadnja izmjena: Tomo MNK 'Etiri; 07 lis 2007, 21:14; ukupno mijenjano 1 put/a.
DANAS JE SUTRA AKO UZMEŠ U OBZIR JUČER!
<<

svilaja

VIP član

Post 07 lis 2007, 21:47

Tomo MNK 'Etiri napisao:Da, sudac nije bio na nivou danas. Problem je u tome što j suci dosta puta nakon prve pogreške počmu kompezirat i onda izgube kontrolu nad utakmicom. Jednostavno sudac nije imao svoj dan, uostalom zar i mi ne griješimo u igri, pa valjda onda mogu i oni. Ovog suca znam od prije i siguran sam da nikog nije namjerno zakinuo.

Mi smo dobro otvorili utakmicu (2-0) i još smo falili dva zicera na drugu stativu pri rezultatu 3-1 i to nam se osvetilo.

Forzza Marocco, šteta da ste tako loše otvorili sezonu, a po meni ste jedna od najbolji ekipa u ligi. Mislim da je vaš problem taj da se teško nalazite na treningu, a baš oni koji ne dolaze(kad ste igrali s nama) su lošiji igrači koji ujedno na utakmicama dobivaju preveliku minutažu. Mi smo imali sličan problem dok ljudi nisu shvatili da 5-6 najboljih moraju odigrat gro utakmice, a oni lošiji po par minuta. Riješite pitanje zamjena i mislim da će onda doć rezultat.
Pozdrav prijatelju Svilaji the Velikom i sveprisutnome.
p.s. čujem da je JOKER fenomenalan.

čestitam na dobrom startu u prvenstvu, ja na papiru imam odličnih igrača ali samo na papiru, jedva se skupimo za utakmice, sezona če biti teška.
uviiiiiiiijek tvrdo č.
SVILAJA; ČISTI ZRAK I MIR
<<

forza morocco

VIP član

Post 08 lis 2007, 13:41

Tomo MNK 'Etiri napisao:Forzza Marocco, šteta da ste tako loše otvorili sezonu, a po meni ste jedna od najbolji ekipa u ligi. Mislim da je vaš problem taj da se teško nalazite na treningu, a baš oni koji ne dolaze(kad ste igrali s nama) su lošiji igrači koji ujedno na utakmicama dobivaju preveliku minutažu. Mi smo imali sličan problem dok ljudi nisu shvatili da 5-6 najboljih moraju odigrat gro utakmice, a oni lošiji po par minuta. Riješite pitanje zamjena i mislim da će onda doć rezultat.

A slušaj, neću ja nikoga vuć za rukav da dolazi igrat. Istina je i da su nas ozljede uvatile u zadnje vrime. Ja san tu pozvan prošle sezone da pomognen, a kad se sve zbroji nisan do sada propustija nijednu službenu utakmicu, a nisan bija na treningu samo kad bi bia ozlijeđen ili objektivno spriječen (šta se rijetko dogodi). Šta se tiče zamjena to moramo probat riješit između sebe, samo moran priznat da san po tom pitanju malo skeptičan. U zadnje dvi utakmice nan je i srića okrenila leđa tako da mi se čini da bi se to moglo ipak na kraju vratit. Rekuperat ćemo se mi :)
<<

zewa

Česti član

Post 08 lis 2007, 13:57

forza morocco napisao:Rekuperat ćemo se mi :)

Nadam se da nećete u idućem kolu protiv nas ;)

ZEWA.............
PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito